reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k no Ty to za kalendarz powinnaś na wątku robić :tak:;-)o wszystkim pamiętasz!!
Muma moja teściowa kiedyś to robiła :tak:ale ja nie jadłam :-(może zrobię i spróbuję;-)
katie spokój,spokój i spokój teraz!!!a wszystko z Hanią będzie dobrze!!!

ja mam na dzisiaj pomidorową z ryżem....

reklama
Zuza no własnie nie pamiętałam..:zawstydzona/y: :sorry2: kipsciuteńki ze mnie kalendarzysta.. ale za to za rok wyślę do Kok.o sms'a 2 minuty po północy.. :cool2:

Kok.o i ja składam najserdeczniejsze życzenia i ściskam mocno :) Mam nadzieje, że nie będę ostatnią zapominalską.

Dziewczyny mam pytanie, bo obszukałam i nie znalazłam....jak się wstawia suwaczek????

hihih no co Wy babole, jak ja mogłabym na Was focha strzelić??:-) dzieki za zyczenia:-)
Muma noooo Ty to jak coś wyśnisz, to masakra... a Olek w końcu facet, nie? kopa i piąche musi mieć, nie? no :-D Jula subtelnie kopała, bo to kobitka;-) mam pytanie: jak poczułaś pierwsze ruchy (takie te pierwsze smyrania i przesuwania sie w brzuchu) to potem czułaś to codziennie? czy co jakiś czas? No bo ja od przedwczoraj nic nie czuje:confused: i oczywiście juz zaczynam schizować... pewnie niepotrzebnie, ale ktoś musi mnie stuknąć w łeb :sorry2:
Ani@k zarejestrowałam sie na 2-gie usg w ramacha bad.prenatalnych na 13 sierpnia. A 16-go mam swojego ginka. Wiec jeeeeeszczeeeeee 3 tygooooodnie :-( heh...

aaronka w googlu wyszukaj sobie dowolną strone z suwaczkami, wybierz sobie jakiś, poustawiaj i na koncu tego 'procesu' pojawi Ci sie kod URL, który skopiujesz i wkleisz w swoją sygnaturke. Tak w skrócie.;-)

Kok.o my tak mniej wiecej w jednym czasie na te wizyty chodzimy, ja mam 14 sierpnia usg, a 28 przeziernosc.

Katiuszka widocznie organizm sie zbuntowal i chcial ci powiedziec, zebys zwolnila. Ja jak zobaczylam moje plamienie to oblaly mnie siodme poty swiata i myslalam, ze zemdleje. Dobrze, ze siedzialam na kiblu, bo nogi mi sie na pewno ugiely. A to kochana byla konsekwencja dnia poprzedniego jak latalam jak z pieprzem po ikea:-(Trzeba troszke odpoczac i bedzie dobrez, jak masz progesteron do brania to bierz, bedziesz sie czula bezpieczniej, na pewno nie zaszkodzi, a moze pomoc:tak:

Aaronka wejdz w swoje ustawienia, po lewej znajdziesz edytuj sygnature, kliknij i sie pojawi tabelka w ktorej musisz wkleic ten kod:tak:

yyyyy ... aaronka :-D wejdż na swój profil, w 'edytuj profil' a tam w 'edytuj sygnaturę' i w sygnaturze wklej nie adres strony, tylko wszystko to,co jest w okienku "BBCode (PseudoHTML, UBBCode) "

hihi Gatto czyli znowu razem bedziemy sr..ły po gaciach synchronicznie ;-):-)

Ostatnia edycja:
Kok.o pominęłaś Panel kontrolny, moja Ty Nawigacjo:) Całus za pomoc., dla Ciebie też Gatto:)
Ale never mind, już mam suwaczek - zauważcie, że w tonacji moich bezkolorowych preferencji:)

Ostatnia edycja:
reklama
kok.o - spokojnie :-) Na początku ruchy czujesz czasami, przeważnie wieczorem, przeważnie po jedzeniu, nie zawsze musisz poczuć.
W mojej takiej mądrej książce o ciąży (Ani@k***)
napisali, że liczyć ruchy trzeba dopiero od ok. 25-26 tc (wtedy w okresie tzw aktywności ma być ich 10 )
Aaa ja z Julką czułam tak jak Ty - czasami, a teraz codziennie na maksa...
Z tego wniosek że to jednak Groszka jest ;-)
Jest więc dobrze, wracam do kuchni :-D
aaronka - piękny suwaczek :tak:

Do góry