Ani@k
Fanka BB :)
Ani@k Na to kołatanie serca kochana Magnez z B6 sobie połykaj. Naprawdę pomaga. Ja wcześniej łykałam leki od kardiologa na moje kołatki łykałam.Teraz w związku ze staraniami odstawiłam sobie leki sama. Na początku było ciężko a teraz już trzeci miesiąc łykam Magnez i jest ok.
Matrix dla mnie też super
Tempka poleciała w dół, plamienie tez już jest.
Nie tym razem , ale może w następnym cyklu.
Jutro idę do zielarza zobaczymy jaką mieszankę mi zaleci![]()
Caterina, no tak! ja już kiedyś łykałam magne b6 bo drętwienia rąk i nóg miałam.. teraz oprócz tego kołatania niemal codzinnie drętwieje mi kolano (cholerny bol) nie wspomnę o rękach i nogach

Na nowy cykl jak najbardziej polecam zioła nr 3 ojca Sroki.. działa skubany.. u mnie coprawda dopiero po kilku dniach picia ale działa..

a Matrix słodki, prawda???;-)
Katiuszka u nas jest podobnie, z tym, ze sa takie centra zamowien i idziesz tam i tam ci szukaja na przyklad usg w kazdym dostepnym miejscu (musisz miec oczywiscie skierowanie). Ogolnie ja tez latam jak z pipeprzem bo mnie odsylaja gdzie sie da. Na usg tarczycy jechalam do szpitala oddalonego od nas az 30 kmChoc tyle, ze wszystkie badanie odnosnie ciazy sa za darmo;-)
A jak u Was wyglada napiecie przed olimpijskie??
u mnie gin ma w pokoju usg.. jak jest potrzeba z fotela lezę na kozetkę.. a usg tarczycy moja endo robi też w swoim gabinecie.. wszystko mam na miejscu.. aż się dziwię że karaiby tak działają

Ciesze sie tak bardzo, ze jedziemy do Polski. Znowu zobacze moja slodka brantanice i ja wytarmosze, ktora jest tylko pare cm nizsza ode mnie, a ma dopiero 11 lat. Nie lubi, jak zwracam sie do niej "laska";-)
hehe może 'laska' w języku 'młodzieży' nie oznacza tego co my myślimy ze oznacza.. lepiej mów na nią 'lalka' ;-)
Ja tylko zamelduję że jestem, żyję i jakoś funkcjonuję.
Szlag mnie trafia z tym zdrowiem, bo brzuszek jakiś nie taki nadal, pobolewa a wczoraj miałam mocz jakby zabarwiony krwią. Jutro zaniosę do laboratorium a lekarza mam dopiero po 16stej. Nie wiem ale może OB zbadać by trzeba było bo przecież nie wiadomo czy te paskudztwo czegoś innego nie zajęło. czuje się jak na przewlekłe zapalenie przydatków, mam stan podgorączkowy, już mały obiad mnie wzdyma, mdli mnie.
no pierwsze zdanie wyklucza to co napisałaś później.. skoro 'jakoś' funkcjonujesz - nie ma tragedii;-) Haszitka - nie wmawiaj sobie choroby - porób badania będziesz wiedzieć co jest 5

dziewczynki to ja poproszę kilka dżemików z porzeczki i wyrównam swoją normę na ten sezon owocowy![]()
Zuza - mówisz - masz:

Ani@k - toż to zaszczyt dla mojego syna mieć taką teściową![]()
:***** wariatka;-) tylko obiecaj mi jedno.. że naszego planu Mu nie zdradzisz, ok?;-):-)
po drzemce poszłam na siku i na papierze zobaczyłam różowe plamienie:-(
Katiuszka różowe to nie 'czerwone, krwiste' plamienie.. sama opisałaś dzień który był jak z serialu 'na wariackich papierach'.. to ze 'coś' się pojawia jest wynikiem zmęczenia bądź rozciągania węzadeł macicy.. mówiłaś że masz już spory brzuszek.. wszystko tam w środku musi dojść do swoich norm.. daj znać jak się dziś czujesz.. będzie dobrze..

Dziewczyny porażka!!
Nie umiem robić placków ziemniaczanych. Dziś zrobiłam placuszki z cukinii i po drugiej patelni "niewypału" mąż przejął łopatkę. I jemu wyszły doskonałejak to możliwe??
Dziś Dzidziuś dał czadu. Dwa razy rano i wieczorem pogonił mnie do toalety. To rekord.
Aaronka ale czym Ty się przejmujesz??? ja z cukinii też bym placków ziemniaczanych nie umiała zrobić!!!;-):-) a skoro Twojemu mężowi wyszły.. nic tylko pogratulować;-):-)
Muma wiem że masz mnóstwo zajęć.. ale jak dasz radę w wolnej chwili napisz co u Was.. jak Olek???

a ja dziś cała w skowronkach - słuchajcie jak ja dawno nie miałam takiej samej temp. 3 dni z rzędu!!!!!!!!:-) cudzie trwaj!!!!!!
miłego dnia
paaa
Ostatnia edycja: