Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
że książka jest raczej z tych optymistycznych.. nie smutaj się.. nie warto!!!!
ucałuj Julkę :****
będzie.. no i zwolnij ciut 'zacisk' ;-) no i rozumiem że Ty jeszcze cykl ciągniesz..
.Wieczorem grilka robimy:-)ja sałateczke jakąs zmajstruje i ok bedzie

.Ja juz myslę na ta droznoscia,,,,jak dostane tylko @ to od razu dzwonie i sie umawiam na ta droznośc...poza tym 13 sierpnia do warszawy jedziemy do androloga......

:-) wczoraj nawiedziłam ikeę a po niedzieli hurtownie z drobiazgami no i na allegro będę większość zamawiać bo taniej mają .......no więc bardzo ,bardzo bym chciała aby wszystko się udało i rozkręciło to na dole w domu mamy miejsce z osobnym wejściem gdzie planuje w niedalekiej przyszłości salon otworzyć mały i przytulny 

dlatego tez wybaczcie będzie mnie mniej ,a dziewuszki z schizkółka wyślę wizytówki Wam jak odbiorę po niedzieli ;-):-)
, gratuluję...:-) jakbyś była bliżej to wpadłabym na otwarcie i wizytę bo ja mamuciątko nie korzystałam do tej pory z takich usług

trzymam kciukasy raz jeszcze,zeby biznes jak najbardziej sie rozkr ecał!!!!!!!!!1Tasza z rzeczy które ci się marza to mamy miejsce na ognisko zrobione,wyłozone kamieniami dookoła,super to wygląda!!a mój mąż"pomysłowy Dobromir";-)napewno cos jeszcze ma w zanadrzulaseczki moje kocahne,ja pokój wysprzatałam,pranko zrobiłam,podwórko skosiłam:-)Mężuś w zeszłym tygoidniu zaczął robic z desek taką studnie oxdobna przed domu,taka sporych rozmiarów,gdzie kwiaty mozna w doniczce postawic itd:-)super wygląda,jeszcze tylko pomalowac ja musi i gotowa bedzie,z rana porabał drewno,pomógł mu przyjaciel mojej mamy,i robota sprawnie poszła.Wieczorem grilka robimy:-)ja sałateczke jakąs zmajstruje i ok bedzie
Ani@k,kochana...nie zamartwiaj się......ja pewnie za pare dni dotrzyma Tobie towarzystwa...i chyba tez zrezygnuje z pomiaru temperatury......tak zastanawiam się nad tym...za bardzo się chyba nakręcam jak mierzę,tak mi si.e wydaje bynajmniej
.Ja juz myslę na ta droznoscia,,,,jak dostane tylko @ to od razu dzwonie i sie umawiam na ta droznośc...poza tym 13 sierpnia do warszawy jedziemy do androloga......
teraz sobie odpuszczam ale mierzyć nie chcę przestać.. teraz mogę chociaż @ przewidzieć.. bo wcześniej na 'czuja' @ wypatrywałam..
znaczy w sensie że tak mniej więcej wiedziałam kiedy zawita..
Helo:-)
JU nas dzisiaj pogoda pomieszana, teraz zagrzmiało i pada.
Ale dzisiaj zajęłam się sprzątaniem i gotowaniem. Zrobiłam np pyszną pizzę. Ciasto ugniatałam 25 minut, wyszło duże i puszyste i cała masa wiejskich przysmaków, pomidory kiełbaska groszek marchew brokuł papryka cebula, no i rukola duszona na patelni z czosnkiem, do sosu pomidorowego dałam pieprz czarny i biały sól oregano bazylia i szczypta ziół prowansalskich. Pierwszy raz wyszła taka dobra:-)
Polecam
A co to w ogóle jakiś strajk termometrowy![]()
(Gatto mnie zastrzeli ale ja lubię dodatkowo sos czosnkowy)nic nie chciałam Wam mówić ,ale ......właśnie otwieram dodatkowy biznes ...manicure i pedicure i dzisiaj walczyłam z pokojem gdzie mam klientki przyjmować:-) wczoraj nawiedziłam ikeę a po niedzieli hurtownie z drobiazgami no i na allegro będę większość zamawiać bo taniej mają .......no więc bardzo ,bardzo bym chciała aby wszystko się udało i rozkręciło to na dole w domu mamy miejsce z osobnym wejściem gdzie planuje w niedalekiej przyszłości salon otworzyć mały i przytulny
dlatego tez wybaczcie będzie mnie mniej ,a dziewuszki z schizkółka wyślę wizytówki Wam jak odbiorę po niedzieli ;-):-)
;-) Wiecie co, za chwilę na tvn leci film "Biała Masajka" na podstawie oryginalnych zdarzeń bardzo fajnie pokazuje różnice kulturowe zachód a kultura plemion afrykańskich, kiedyś oglądałam urywek, smutnawy bo bez happy endu, ale myślę że warto obejrzeć, kiedyś widziałam kawałek a teraz robie sałatkę i siadam o 20 do całości, aco![]()

:-)
ciekawe czy pomidory udało się uporzadkować..
babka mówiła, że po resekcji jajników będę z powrotem jak dziewczyna która dostaje okres po raz pierwszy, od nowa wszystko będzie się regulować i tworzyć, tyle że to już 8 lat minęło...