zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć kobitki
no cichutko dzisiaj jakoś ....
ja już po sprzątaniu ,dzisiaj małą generalkę robiłam ,zaraz sobie chyba kawkę zrobię ....upał był nie samowity ale teraz zebrało się na burzę więc pewnie zaraz lunie deszcz ,jak ja bym chciała ,żeby u Nas kilka dni padało i było pochmurno ;-)kwiatki na tarasie pomimo podlewania marnie wyglądają , większość jak spadnie deszcz muszę przesadzić do ogrodu bo nie przetrwają zimy jak teraz mi mizernieją :-(
Muma ja weekend z książką spędzam korzystam wolne dni bo od poniedziałku do roboty!!!!hehe
pozdrawiam dziewczynki
aaa i jak chcecie to wrzucam dzisiaj na schizkółko przepis na sernik pyszny ;-) dzisiaj na wieczór będę robić ....
no cichutko dzisiaj jakoś ....
ja już po sprzątaniu ,dzisiaj małą generalkę robiłam ,zaraz sobie chyba kawkę zrobię ....upał był nie samowity ale teraz zebrało się na burzę więc pewnie zaraz lunie deszcz ,jak ja bym chciała ,żeby u Nas kilka dni padało i było pochmurno ;-)kwiatki na tarasie pomimo podlewania marnie wyglądają , większość jak spadnie deszcz muszę przesadzić do ogrodu bo nie przetrwają zimy jak teraz mi mizernieją :-(
Muma ja weekend z książką spędzam korzystam wolne dni bo od poniedziałku do roboty!!!!hehe
pozdrawiam dziewczynki
aaa i jak chcecie to wrzucam dzisiaj na schizkółko przepis na sernik pyszny ;-) dzisiaj na wieczór będę robić ....

. Jutro doprawię
;-)

wczoraj zbuntował się i nie działa!!! nie ma ogrzewania i ciepłej wody
o ile z ogrzewaniem nie ma problemu, bo jakby nie było lato...to z ciepłą wodą już gorzej. Trzeba grzać w garnkach!!! jak w epoce kamienia łupanego!!!!!
Jak pomyślę o angielskich "specjalistach" to już jestem chora!!! ale innego nie mogę wezwać, tylko tych z którymi jest podpisana umowa. Znając życie, dziś weekend to pewnie nikt się nie zjawi. Może w poniedziałek....a do tego czasu będę kursować z garami z wodą po domu!!!! kurcze...zawsze musi się coś zepsuć!!!! a co by było jakby to padło w zimie??? jak już dzidzia będzie!!!
eee nawet nie chcę myśleć....Anglia....