reklama
Cześć dziewczynki,
u mnie pracowicie dlatego mało pisałam. W weekend pracowałam, a dzisiaj od samego rana spotkania.
Ale nie narzekam...pogoda była/jest idealna do siedzenia w mieszkaniu. Tylko dlaczego pranie tak długo schnie...???
Mam nadzieję tylko, że w weekend się rozpogodzi, bo idziemy na ślub znajomych a później mamy znajomych ze ślubu w gościnie u nas z małymi dziećmi
więc będę przygotowywać jakieś smakołyki.
Dodatkowo w czwartek mamy wizytę u lekarza, bo ostatnio coś mnie niepokoi.
Wszystkim Staraczkom przesyłam ~~~~~~~~~~~~~ a Ciężąrówkom spokoju ducha.
u mnie pracowicie dlatego mało pisałam. W weekend pracowałam, a dzisiaj od samego rana spotkania.
Ale nie narzekam...pogoda była/jest idealna do siedzenia w mieszkaniu. Tylko dlaczego pranie tak długo schnie...???
Mam nadzieję tylko, że w weekend się rozpogodzi, bo idziemy na ślub znajomych a później mamy znajomych ze ślubu w gościnie u nas z małymi dziećmi
Dodatkowo w czwartek mamy wizytę u lekarza, bo ostatnio coś mnie niepokoi.
Wszystkim Staraczkom przesyłam ~~~~~~~~~~~~~ a Ciężąrówkom spokoju ducha.
Ani@k
Fanka BB :)
dziękuję za porcję fluidków
, nałapałam chociaż mnie będą potrzebne dopiero w drugiej połowie miesiąca..ale zapas należy uczynić
kolejne Mamusie też by mogly kliknąć na magiczny guzik i zarzucić nas wielgaśną porcję fluidków
dziewczynki które zamierzają zatestować..może jakąś listę stworzyć???? bo u Cateriny widzę tylko wykres..a więc którego wrzesnia testujecie??????????

kolejne Mamusie też by mogly kliknąć na magiczny guzik i zarzucić nas wielgaśną porcję fluidków

dziewczynki które zamierzają zatestować..może jakąś listę stworzyć???? bo u Cateriny widzę tylko wykres..a więc którego wrzesnia testujecie??????????
alex___
cześć Dziewczynki,
Aleksis, kciuki za wizytę
Ani@k - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
speszjal for ju, dziewczyńskie, skoro masz być teściową mojego syna
Aaronka, co Cie niepokoi?
Aleksis, kciuki za wizytę
Ani@k - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
speszjal for ju, dziewczyńskie, skoro masz być teściową mojego syna
Aaronka, co Cie niepokoi?
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej laseczki
ja zgarnęłam również porcję fluidków
na zapas co by nie było 
Muma dobrze,że w domku ciesz się ciszą i spokojem bo za kilka ładnych tygodni będzie głośno i wesoło ,a Oluś jak najdłużej niech siedzi w brzucholu i mamy nie stresuje&&&&&&&&&&&&&&7
"Mała "dzisiaj rozpoczęcie roku oczywiście na wstępie wpłata 350 zł na wyjazd integracyjny już 17 września
bo o reszcie wydatków nie wspomnę 

jakie to drogie ......a że to szkoła muzyczna to mają dużo fajnych wyjazdów i szkoleń :-);-)
mi dzisiaj net nie działał ale jak widzę to wywiało dziewczyny ....
Ani@k ja nie testuje od wakacji i na razie nie zamierzam i powiem Ci ,że dobrze mi z tym ....chociaż w piątek mieliśmy spotkanie z siostrą mojego męża gdzie mają 2 letnią Zośkę z którą za pierwszym razem zrobili no i dowiedzieliśmy się ,że znowu są w ciąży i również za pierwszym razem ,upiłam się i o dziwo nie ryczałam ale melancholia alkoholowa mnie złapała :-
zawstydzona/y:
no i cały wieczór o niczym innym nie mówiła tylko jak to ona źle się czuje itd itp ,trochę mi było smutno bo mogła by zmienić temat pomimo,że nie mam nic do niej ale jakoś dziwnie mi było
:-( nie ważne .....
dzisiaj piękny dzień był ,pranko i sprzątanko robiłam a jutro zamierzam zrobić tarę ze śliwkami i orzechami
ja zgarnęłam również porcję fluidków

Muma dobrze,że w domku ciesz się ciszą i spokojem bo za kilka ładnych tygodni będzie głośno i wesoło ,a Oluś jak najdłużej niech siedzi w brzucholu i mamy nie stresuje&&&&&&&&&&&&&&7
"Mała "dzisiaj rozpoczęcie roku oczywiście na wstępie wpłata 350 zł na wyjazd integracyjny już 17 września

mi dzisiaj net nie działał ale jak widzę to wywiało dziewczyny ....
Ani@k ja nie testuje od wakacji i na razie nie zamierzam i powiem Ci ,że dobrze mi z tym ....chociaż w piątek mieliśmy spotkanie z siostrą mojego męża gdzie mają 2 letnią Zośkę z którą za pierwszym razem zrobili no i dowiedzieliśmy się ,że znowu są w ciąży i również za pierwszym razem ,upiłam się i o dziwo nie ryczałam ale melancholia alkoholowa mnie złapała :-

dzisiaj piękny dzień był ,pranko i sprzątanko robiłam a jutro zamierzam zrobić tarę ze śliwkami i orzechami

kok.o
elołł
u mnie w pracy sie rozruszało, powoli sie rozkreca młynek ;-)
zuzanka.. kurde, niektórzy ludzie naprawde mają problemy z myśleniem
zakładam,ze siostra meza wie,ze sie staracie ... no idiotka
buziaki kochana dzielna kobietko :*** no i oczywiscie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aaronka co Cie niepokoi??
Testowaczki łapać prosze i tłuste II wkrótce pokazywać
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a i sie małżem pochwale:-) zrobił tarte ze szpinakiem- pyyyyyyyyyycha!!
:-)
zuza a Małej wyprawka ;-) tez pewnie kosztowała sporo
na czym ona gra? czy spiewa?

u mnie w pracy sie rozruszało, powoli sie rozkreca młynek ;-)
zuzanka.. kurde, niektórzy ludzie naprawde mają problemy z myśleniem

buziaki kochana dzielna kobietko :*** no i oczywiscie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aaronka co Cie niepokoi??
Testowaczki łapać prosze i tłuste II wkrótce pokazywać

a i sie małżem pochwale:-) zrobił tarte ze szpinakiem- pyyyyyyyyyycha!!

zuza a Małej wyprawka ;-) tez pewnie kosztowała sporo

Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kok.o oj wie i to dobrze i wie też ,że dla mnie to ciężki temat ,ja wiem,że to nie jej wina ,że ja nie zachodzę ale mogła by się powstrzymać
lepiej nie pytaj ,książki wyszły mi 500 zł + do tego ubrania (no bo czas jesienny się zbliża no i wiadomo,że musi wyglądać ) to 700 zł i to nie wszystko
jeszcze dres i buty na ćwiczenia i bilet miesięczny ..ehhhh no ale wiedziałam na co się pisze 
plus musze jakiś grosz jej dać na jakąś bułkę lub picie ......
ona śpiewa :-) ale myślimy też jak już się wyprostuje finansowo to zapisać ją na jakiś instrument

lepiej nie pytaj ,książki wyszły mi 500 zł + do tego ubrania (no bo czas jesienny się zbliża no i wiadomo,że musi wyglądać ) to 700 zł i to nie wszystko

plus musze jakiś grosz jej dać na jakąś bułkę lub picie ......
ona śpiewa :-) ale myślimy też jak już się wyprostuje finansowo to zapisać ją na jakiś instrument

kok.o
zuza a Mała nie wybiera sie do x-factora czy innego showa dla śpiewających?:-)
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no co Ty chyba by mi na zawał tam padła 
ona i tak ,medal za odwagę ,że poszła do tej szkoły bo ona za każdym razem tak się stresuje,że coś strasznego niestety nie poszła we mnie i nie ma takiej odwagi 

chodź ja i tak jestem skromna i małomówna :-)