hej Koleżanki:-)
Ale jestem zmachana

dzisiaj byłam pół dnia w pracy, później pojechałam na zakupy, takie dla siebie i może coś dla Młodzienca...sobie kupiłam jedną bluzeczkę, Młodemu nic...

eee do doopy z takimi zakupami!!!! szukałam takich koszulek...cholera nie wiem jak to się nazywa...kaftaniki??? takie co się zapina kopertowo...Prędzej sama se uszyję, niż znajdę w jakimś durnym angielskim sklepie

ojjjj jakbym do Polski sobie pojechała na zakupki...

a sobie kupiłam jedną bluzkę, nie chcaiało mi się mierzyć, wzięłam większy rozmiar...a tu w domu się okazało, że ledwo...ledwo...;-)
Dziewczyny!!! co Wam tak smutno dzisiaj??? jesień tak na Was wpływa??? głowa do góry!!!!
z
uzanka juz niedługo będziesz wyprawkę szykować, jak nie dla swojego rodzonego, to dla tego, które gdzieś czeka na Was!!! Nie załamuj się!!! ja wiem...tyle lat...szczerze Cię podziwiam..ja bym chyba ześwirowała przez taki okres...jesteś dzielna i twarda babka, musi się Wam udać!!!nie ma innej opcji!!!! kciuki trzymam za cykl i za szybkie działanie OA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto dobrze, że już niedługo wytną Ci tego "dziada"!!! Tak jak pisze kok.o, póżniej hormonki w tabletkach i wszystko będzie dobrze, a po porodzie Gattina tak Cię zaobsorbuje sobą, że zapomnisz, że cokolwiek miałaś wycinane. A Ty masz dzisiaj jeszcze jedną wizytę? bo chyba się pogubiłam....
Muma mówisz, że się Olek zbiera powoli do wielkiego coming out:-) na kiedy masz dokładny termin?
kok.o lekarz dał Ci już jakieś wstępne wskazówki co jeść a co nie? kurdę...zawsze się coś przyplącze...Ja na wszelki wypadek już odstawiłam wszelkie słodycze

ale jak ma być to cholerstwo, to pewnie i tak będzie, nie? oby nie!!!!
Ide coś przekąsić. Później wpadnę
aaa witaj
emenems!!! ja Ci mówię, zaraz zaciążysz...juz takie to nasze forum...która się nowa zapisze, nawet nie doczekuje do następnego cyklu i już w ciąży. Trzymam kciuki, żeby i z Tobą tak było&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&