reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No jak pięknie się rozkręciło:-):-)

I Wikka i Vonka i Alek (witamy:-D) i Sensi.
Aleczku my chętnie ten medal oddamy w inne ręce...:sick:

No ale weekendzik się zbliża. dziś zrobię sprzątanko,więc jutro będzie luzik:laugh2:.
Planów tym razem nie mam ale czasem potrzebne jest takie nic.

Alek uważaj, bo jutro ma być deszczyk więc możesz się tylko doprawić w eleganckiej kreacji.
Wikka nie ma tego złego... wszystko w życiu ma swój cel, więc to co się dzieje w Twoim zyciu w tej chwili też czemuś służy:happy:
Vonko damy radę!:tak:

Pozdrawiam was wszystkie!
A jeżeli są jakięś 30-dziestki,które nas poczytują, ale nie miały tyle odwagi, aby odezwać się do tej pory-ZAPRASZAMY!!!!:cool2:

reklama
No jak pięknie się rozkręciło:-):-)

I Wikka i Vonka i Alek (witamy:-D) i Sensi.
Aleczku my chętnie ten medal oddamy w inne ręce...:sick:

No ale weekendzik się zbliża. dziś zrobię sprzątanko,więc jutro będzie luzik:laugh2:.
Planów tym razem nie mam ale czasem potrzebne jest takie nic.

Alek uważaj, bo jutro ma być deszczyk więc możesz się tylko doprawić w eleganckiej kreacji.
Wikka nie ma tego złego... wszystko w życiu ma swój cel, więc to co się dzieje w Twoim zyciu w tej chwili też czemuś służy:happy:
Vonko damy radę!:tak:

Pozdrawiam was wszystkie!
A jeżeli są jakięś 30-dziestki,które nas poczytują, ale nie miały tyle odwagi, aby odezwać się do tej pory-ZAPRASZAMY!!!!:cool2:

Sensi - właśnie też doszłam ostanio do takiego wniosku :tak:, no i czekam dlaczego tak sie stało jak się stało i jakie może to mieć konsekwencje...

Aleczku - mam nadzieję, że czujesz się lepiej i będziesz się dobrze bawić!!:-)
Jakoś pusto tu dzisiaj - wszystjkkie dziewczyny imprezują?

Sensi - właśnie też doszłam ostanio do takiego wniosku :tak:, no i czekam dlaczego tak sie stało jak się stało i jakie może to mieć konsekwencje...

Aleczku - mam nadzieję, że czujesz się lepiej i będziesz się dobrze bawić!!:-)
Jakoś pusto tu dzisiaj - wszystjkkie dziewczyny imprezują?

cos sie opuscilam tu ostatnio:zawstydzona/y:

wikki, vonka, sensi= brawo za podtrzymywanie wątku.. ja jak sie uporam juz z tymi remontami wszystkim, bede czesciej sie udzielac..

Anus, co u ciebie???

Alek, i jak na weselichu?? mam nadzieje, ze chorobsko was opuscilo!!!

Majeczko, i jak??? czekamy na niusy!!

Moniolek, busiaczki dla Ciebie. czekamy!

Pozdrawiam was wszystkie i zmykam, bo jestem starsznie zmeczona. Pa

cos sie opuscilam tu ostatnio:zawstydzona/y:

wikki, vonka, sensi= brawo za podtrzymywanie wątku.. ja jak sie uporam juz z tymi remontami wszystkim, bede czesciej sie udzielac..

Anus, co u ciebie???

Alek, i jak na weselichu?? mam nadzieje, ze chorobsko was opuscilo!!!

Majeczko, i jak??? czekamy na niusy!!

Moniolek, busiaczki dla Ciebie. czekamy!

Pozdrawiam was wszystkie i zmykam, bo jestem starsznie zmeczona. Pa

witajcie:-)

dzisiejszy dzień spędziłam na błogim lenistwie:tak: wstałam po 12:-D , mężuś przygotował śniadanko, potem poszliśmy na spacerek, obiadek, a teraz siedzę sobie wygodnie, piję winko i powoli dochodzę do siebie:-D czuję się już lepiej, jeszcze tylko katar mnie męczy trochę, ale generalnie jest dobrze:tak:
a jutro minie tydzień, jak biorę bromergon i jak do tej pory żadnych skutków ubocznych:happy:
na weselu było superowo:-D

a co u Was Kobitki??

Sensi, Kajda, Vonka, Wikkuś jak minął weekend??:-)

Moniś, Anusia buziaki dla Was;-)

Lapisku a Ty jak się czujesz??

miłego wieczoru dla Wszystkich:-)

witajcie:-)

dzisiejszy dzień spędziłam na błogim lenistwie:tak: wstałam po 12:-D , mężuś przygotował śniadanko, potem poszliśmy na spacerek, obiadek, a teraz siedzę sobie wygodnie, piję winko i powoli dochodzę do siebie:-D czuję się już lepiej, jeszcze tylko katar mnie męczy trochę, ale generalnie jest dobrze:tak:
a jutro minie tydzień, jak biorę bromergon i jak do tej pory żadnych skutków ubocznych:happy:
na weselu było superowo:-D

a co u Was Kobitki??

Sensi, Kajda, Vonka, Wikkuś jak minął weekend??:-)

Moniś, Anusia buziaki dla Was;-)

Lapisku a Ty jak się czujesz??

miłego wieczoru dla Wszystkich:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry