reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie moje drogie!!!:-):-)

weekendzik minął szybko, sobota pracowicie-domowo-ogrodowo-sprzątająco,a niedziela dość smuno: umarł dziadek mego męża-jutro pogrzeb:-(. Ale umarł tak jak powinno się umieraż:śmiercią fizjologiczną (niewielu z nas to czeka niestety:dry:) w wieku 93 lat; sprawny fizycznie i psychicznie.

A ja przeżyłam @:baffled::baffled: stoję więc u progu nowego życia:-)

reklama
Witajcie moje drogie!!!:-):-)

weekendzik minął szybko, sobota pracowicie-domowo-ogrodowo-sprzątająco,a niedziela dość smuno: umarł dziadek mego męża-jutro pogrzeb:-(. Ale umarł tak jak powinno się umieraż:śmiercią fizjologiczną (niewielu z nas to czeka niestety:dry:) w wieku 93 lat; sprawny fizycznie i psychicznie.

A ja przeżyłam @:baffled::baffled: stoję więc u progu nowego życia:-)

Witajcie kobietki kochane:-)

Ja miałam bardzo przyjemniutki "weekendzik leniucha". Najpierw zakupy ciuszkowe:-D :-D a potem słodkie nic nierobienie.... jak ja to lubię.

Sensi - przykro mi z powodu dziadka - współczuję.

Witajcie kobietki kochane:-)

Ja miałam bardzo przyjemniutki "weekendzik leniucha". Najpierw zakupy ciuszkowe:-D :-D a potem słodkie nic nierobienie.... jak ja to lubię.

Sensi - przykro mi z powodu dziadka - współczuję.

Witam po dłuzszej nieobecności - już wszystko w porządku, laparo się udało, wynik dobry.wracam do rzeczywistości powoli .

Moniś, Oluś , KAjda - dziękuję za troskę
Sensi - przykro mi z powodu śmierci dziadka
Vonka,Wikka- pozdrawiam
Majeczko jak HSC- udało się?

Witam po dłuzszej nieobecności - już wszystko w porządku, laparo się udało, wynik dobry.wracam do rzeczywistości powoli .

Moniś, Oluś , KAjda - dziękuję za troskę
Sensi - przykro mi z powodu śmierci dziadka
Vonka,Wikka- pozdrawiam
Majeczko jak HSC- udało się?

A co Vonko sobie zakupiłaś:confused:

aż się zastanowiłam, czym ja sobie ostatnio humor poprawiłam i ........nie mogę przypomnieć:szok:. Chyba nic konkretnego nie kupiłam sobie ostatnio:szok:

reklama
A co Vonko sobie zakupiłaś:confused:

aż się zastanowiłam, czym ja sobie ostatnio humor poprawiłam i ........nie mogę przypomnieć:szok:. Chyba nic konkretnego nie kupiłam sobie ostatnio:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry