Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cholera jasna by to wzięła...mądra Katiuszka
chciała przesunąc materac ortopedyczny, który leżał na dywanie i oczywiście coś mi piernicznęło w biodrze
nie boli cały czas, ale jak chodzę, to boli i promienuje aż do kolana...ehhhhh
paaaawiecie co Aleksis jak ja 4,9 to oznacza,że mam w normie? to co ona mówi,że nie pokoi ją mój poziom AMH ??
ZGŁUPIAŁAM JUŻ![]()

Maria Nurowska "Listy miłości"co do książek to musze sie koniecznie zaopatrzyc w coś na jesienne wieczory...zapodajcie jakies tytuły,fajnych książek....:-)
uff .. to dobrze że się to jakoś wyjaśniło ... a z ruchu i maleństwo się ucieszy;-)u diabeologa byłam i okaząło sie, ze to jeszcze nie cukrzyca, ale nietolerancja glukozy. Mam cukry proste wyeliminowac całkiem no i diete sobie tak ułozyc,zeby składała sie z produktów o niskim indeksie glikemicznym. I ruszać sie systematychnie.

ja muszę dokończyć Nurowską bo się okazało że następna książka to kontynuacja poprzedniej z czego bardzo się cieszę bo fajna i o moich kochanych Bieszczadach.Jak będzie ładna pogoda wybieramy się oglądać kolorowe góry w przyszły weekend, mamy już wybraną trasę, byłam na niej już dwa razy ale padało jak piernik i niewiele widziałam.Liczę że teraz będzie pięknie
i będziemy podziwiać kolorki.