Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja mam wózek 3 w 1 , ma gondolę, spacerówkę i fotelik - wszystkie elementy wpinane do stelaża jeżdzącego. Noszenie dziecka w foteliku w ręku do jakiegoś czasu też jest możliwe ale jak już waży parę kilo + fotelik to jest niewygodnie nosić bo jeszcze trzeba rękę trochę odsuwać od ciała żeby nie walić się po nodze;-)
) , używałam od 4mca
Ogólnie jestem na punkcie karmienia lekko szurnięta, jakby coś to służę radami, nikomu się nie narzucam i szanuję decyzje innych co do karmienia
Ale ja 6 mcy tylko pierś bez dopajania nawet, a potem baaaardzo powoli inne jedzonko 

No nic, zobaczymy.
, żartowałam ;-)
i to w foteliku i normalnie wszędzie razem, a ten pierwszy fotelik to do 10-12 mcy posłuży ..
spalam 4h, obudzilam sie o 5 i czytalam 2h... a potem zasnełam do 12
zuza mam nadzieje,ze bedzie tak jak pisałas...ze chociaż Młoda bedzie spiochem;-):-)
... jak masz jakiegos linka czy zdjecie tego cuda to moze wrzuc? A po zamianie na fotelik ma ona z boków ochrone główki dziecka (chodzi mi o wyprofilowane boki na wysokosci główki)? W fotelikach wazne sa testy bezpieczenstwa. Poczytaj,czy bylo toto testowane i jaka punktacje otrzymało. Sam atest dopuszczajacy do sprzedaży to mało. Ja kupilam wozek 2w1 i osobno fotelik wpinany w stelaż wozka, bo foteliki oryginalne nie mialy chyba zadnych crashtestów. Bezpieczenstwo jednak jest wazniejsze od wygody