reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto - trzeba było tak od razu , ze zdjęciem ;-) Ja bym już chyba fotelika nie kupowała, zawsze możesz go w stelaż wpiąć i nie musisz dzwigać , jest super:tak: A i dobrze, że łóżeczko już jak trzeba :happy:

kok.o jeśli Twoja Mała teraz jest spokojna w brzuchu to już taka powinna być:tak: Tego Ci życzę :happy:

reklama
oooo fajne!:tak:
to nie wiem... ale tak mysle,ze jak bedziecie sie gdzies bujac (sklepy,spacery) z fotelikiem to raczej na stelazu go bedziecie przemieszczac. Wiec waga chyba bardzo nie bedzie przeszkadzc. A szczepienia i pediatra- tam tez ze stelazem mozna przeciez sie wybrac, jesli faktycznie ciezko bedzie nosic w reku.
Muma oby oby! dzieki :-)

No to fakt, w stelaz tak, zastanawialam sie tylko czy dam rade udziwigac po cesarce takie cus. Za przemawia bezpieczenstwo i fakt, ze nie mam 3 ustrojstw tylko 2 :tak:

Muma jak poszlo z cholinka Julci?? wygrali??

Gatto po cesarce to eM bedzie nosił, Ty sobie dasz spokoj na jakis czas! zreszta w tym wypadku 5 czy 7 kilo to zadna roznica- dzwigac nie mozna. A jak sie juz zrośniesz, to nie bedzie problema;-)

Gatto , Ani@k dzięki za głosy na choinkę, wygrali ale dziś dopiero się dowiedzą co :-D:-D eM się wczoraj śmiał, że może dostaną nagrodę kijem w brodę, no się okaże :-p

Po cesarce nie wolno dźwigać za bardzo , ja poprzednio bym nie dała rady ale teraz spoko:tak:
Wczoraj pytałam gina co robią teraz , ze tak się szybko rana goi i tak ładnie wygląda to powiedział mi , że przez te 12 lat wszystko się zmieniło : narzędzia, szwy, techniki szycia - naprawdę nie martw się - będzie dobrze !!!:tak:
A na bliznę teraz najbardziej polecają żele silikonowe , ja mam Bliznasil jest znacznie tańszy niż jego inne odpowiedniki :tak:

Wiecie, ja myślę, że z tymi kosmetykami to każda z Was sobie coś dobierze, zobaczycie jak maluchy reagują, nie ma najlepszych dla każdego. Nie kupujcie megaopakowań i tyle:-)

Wiecie, ja myślę, że z tymi kosmetykami to każda z Was sobie coś dobierze, zobaczycie jak maluchy reagują, nie ma najlepszych dla każdego. Nie kupujcie megaopakowań i tyle:-)
Racja!!

czytalam teraz, ze sa polecane, ze zgarniaja same dobre opinie.... i chyba penaten tez, ale u nas na przyklad nie ma, wiec poprosilabym siorke z Niemcow, coby mi kupila, gdyby faktycznie dobre byly...

reklama
Gatto

mam identyczne łóżeczko, tylko że moje jeszcze leży w pudle na szafie pięknie złożone:)
U nas jest jeszcze szuflada, ale widzę, że chyba u Ciebie tez jest....więc Kochana ten sam wybór!!!!!
Super są te nakładki na poręcze, Dzieciory nie będą gryzły drewna. Jedyny minus to niewyjmowane szczebelki, ale mój Mąż już się opowiedział za wycięciem 1 czy 2 w odpowiednim czasie, no chyba, że zmieni zdanie, to będzie miał permanentny dyżur w wyciąganiu Brzdąca:)

Do góry