reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć kobitki ,

jestem i ja ,wybaczcie ,że nie odpiszę każdej z osobna bo naklepałyście tyle ,że nie wiem co i jak ,trochę się ogarnęłam i widzę nową już smutną forumowiczkę :-(maiev witaj i nie smutaj się lalka ,zaraz szybciutko zobaczysz II kreseczki trzymam mocno kciuki ,wiem co czujesz ,jak większość z Naszych kobietek na forum:zawstydzona/y::-(

ja zrelaksowana ale i trochę zmęczona chodź nie wiem czym :-pw sobotę nam znajomi oświadczyli,że są w ciąży 6 tyg mieli ślub brać za rok :happy2:ona kiepskie wyniki badań ,prl wysoka i takie tam i dała radę a ostatnio mi płakała ,że ona nie zajdzie itd i wiecie co to mnie wczoraj postawiło na nogi i postanowiłam znowu walczyć nie wiem czy się uda ,nie wiem czy będę w euforii jak @ przylezie znowu ale chyba się znowu zmobilizowałam :-) no więc działamy od wczoraj :tak:

kochane miłego dnia będę zaglądać dzisiaj,mam nadzieję ,że Wy również odpoczęłyście ;-)<><><><><><><><><><><><><><>ja przesyłam dużo cieplutkich i pozytywnych fluidków i energii na cały dzień :**********

reklama
hej

Zuza!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się wzruszyłam Twoim wpisem :tak: no to może i fluidki się przydadzą, co????
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wiedzialam że w Toruniu nabierzesz sił :******

dzięki Ani@k w Toruniu jak w Toruniu ;-)ale na Naszej działce mieliśmy przemyślenia :tak:nawet książę jadę dzisiaj kupić i przejść na dietę na płodność ,zero alkoholu i pozytywne nastawienie :****

a dzisiaj mam tyle energii ,że nie wiem za co mam się wziąć w domu :-)

zuza
witam ponownie :-D
cieszę się że znów próbujecie dajesz mi nadzieję
:-*
u mnie nadal plam i temp w dół :-(

Ostatnia edycja:
anuszka trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&& uda się musi się udać,kurcze ja powtarzam sobie to przez tyle lat i wiem,że tracę wiarę w trakcie @ ale jak słyszę takie nowinki jak w sobotę to mi ręce opadają i pytam się dlaczego ja nie mogę się z tego stanu cieszyć?ale jeśli się nie uda nie powiem sobie kiedyś ,że nie próbowałam :tak:

więc głowa do góry cyc do przodu i zaczynamy kolejny cykl !!!&&&&&&&&&&&

Hej Dziewczynki,

I my się odmeldowujemy.
Też nie będę pisać do wszystkich za co z góry przepraszam :happy2:

Tasza, zuza - cieszę się, że humory lepsze i &&&&&&& trzymam już :tak:

anuszka @ nie ma, jest dobrze, tempka potrafi spaść i skoczyć z powrotem :tak:&&&&&&&&&&&&&&

caterina - dobrze, że jesteś , podejrzałam na wykresie że coś się z zębem działo, współczuję:baffled:

Ani@k -i jak znalazlaś tą Bawarię, popiłaś sobie ?:happy2:

kasica no podziwiam Cię za te kijki :tak:

U nas dopiero wczoraj było ładnie, poprzednie dni brzydkie, deszczowe i zimne. Julka dostała katar a dziś pojechała na wycieczkę w góry boję się , że załatwi się na amen.
W weekend rozmawiałam z facetem mojej mamy, ale on twierdzi, że jest super i nie ma żadnego problemu:-( Co ja mogę zrobić, zdaje się, że nic. Nie tylko chcę uciszyć swoje sumienie, naprawdę chcę jej pomóc, boję się, że to się skończy bardzo źle. Z drugiej strony nienawidzę jej za to, że nawet nie wspomina o dzieciach jak rozmawiamy (tzn jak dzwoni z różnymi pretensjami). Ostatnio zaczęła wydzwaniać do teściów i opowiadać o mnie niestworzone historie , np o tym , że zabrałam jej rodziców i ich kasę...:-(

Lecimy na spacer z Olciem i Wolfem, do zobaczenia :tak:

Anuszka słuchaj Zuzy!!!! :tak:
Zuza uda się, przecież to wiemy :******
Muma o bavarii zapomniałam.. za to farszerowalam się czekoladą i colą.. aby pobudzać moje Dziecię do działania..
a sprawa z mamą.. ułoży się wszystko.. być może czas przeciąga ten moment ale zobaczysz ze się wszystko ułoży :tak:

noce przesypiam, w dzień raz na jakiś czas poczuję kopniaka.. ktoś tak miał????? :sorry2:

Ani@k ja tak miałam ale z Julką, parę razy jechałam na IP sprawdzić czy OK bo ledwo się ruszała:tak: Masz grzecznego Dzidzia i ciesz się :-)
Mój twardziel zasnął wreszcie w wózku po 1,5 h jazdy po wertepach !!:tak: Jak już go bardzo morzy sen to zaczyna śpiewać, wstawać, wkładać palce do buzi żeby się nie tylko nie dać i nie zasnąć:-p

Ale jest ciepło, nareszcie:happy2:

jeszcze koleżanka dała znać że jest w szpitalu z rozwarciem.. (ta 2 tygodnie nizej ode mnie w ciąży) :baffled: mówiła ze w nocy spać nie mogła Dzieć ją tak kopał.. :shocked2: jutro ją chyba odwiedzę w szpitalu i poproszę położne aby tętno Dziecka sprawdziły.. jak już zaczynam świrować - zaczyna się ruszać.. jak przestaję On też przestaje.. wyczytałam na innym wątku że dziewczyna pobudza swoja Córcię (w 34 tc) czymś ostrym.. bo na słodkie mała wcale nie reaguje..

reklama
Ania pewnie, że zrób sobie ktg, będziesz spokojniejsza ,
Na pewno jest wszystko OK , niektóre dzieci tak mają. A jak mama w nocy śpi aż chrapie to pewnie wtedy Maluch podskakuje bo spać nie może :-p:tak:
Koleżance współczuję ale Ty się nie denerwuj tym teraz...

Do góry