reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

się doczekac nie mogę kopania non stop - nie będę wtedy narzekać że Synuś Mamusi mamę ignoruje ;-)

Muma masz rację.. pewnie Chłopak spać nie moze jak mu matka całą noc chrapie.. :-)

próbowałam podsłuchać serduszko stetoskopem - nic nie słychać.. tylko własne flakowe bulgoty :dry:

reklama
Pięknaszyszunia w 19 tc było już widać na usg.. podobno do 15 tygodnia ciąży jeszcze się wszystko kształtuje, choć na wrześniówkach niektóre dziewczyny poznały płeć właśnie w 15 tc..

Muma a Oluś w nocy był bardziej aktywny??? (o ile dobrze pamiętam) od 15 tc czułaś Jego ruchy (jak ja) moze chłopcy tak mają????

Ania Oluś był megaaktywny w nocy właściwie aż do końca, bałam się, że nie będzie w nocy spać a śpi pięknie,
Może chłopaki tak mają :tak:
W dzień we wcześniejszej ciąży to go czułam dobrze po jedzeniu i jak jechałam busem (zdaje się katiuszka też tak miała:tak:)

ja tylko raz miałam mega aktywne Dziecko w autobusach (jak jechałam pita oddać do us) a w nocy to czułam mega aktywność ale też tylko raz.. akurat spać nie mogłam bo ogólnie śpię jak suseł :zawstydzona/y: więc może jak Oluś moje Maleństwo też będzie spało w nocy :cool2:

teraz czasami mam wrażenie że ruchy są delikatniejsze niż wcześniej ale za to częstsze..

i pamiętam jak Katiuszka 'wywoływala' ruchy a później miała wyrzuty ze Dziecku spać nie dała.. (ja też tak mam)

Ahoj kochane po raz drugi:-)
Cosik ten weekend majowy strasznie leniwie miną no i jeszcze z antybiotykiem bo obudziłam się z twarzą chomika któregoś pięknego dzionka :wściekła/y:
No i antybiotyk chciał nie chciał łykać trzeba :baffled:

Witam nowe kolezanki:tak:
maiev strasznie mi przykro z powodu straty :zawstydzona/y:

Zuza bardzo sie ciesze że wznawiasz staranka &&&&&&&&&&&&&& :-*

Anuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k jak ten czas leci ty juz masz 22 tc:szok: Kiedy to mineło :szok:

Cdn...

Caterina do usg genetycznego mi się dłużyło, później się połówkowego doczekać nie mogłam a jak już minął 20 tc to leci strasznie, sama nie wiem kiedy ;-)
a antybiotyk do kiedy bedziesz brała??? Ty wiesz że kciuki mam cały czas zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej Wam!!

E Zuza widzę come back:tak: miło miło całkiem:tak: a cóż to za książka rozpłodowa? zdradź no please...:happy2:

Muma
z ludźmi uzależnionymi tak już niestety jest - wiem że to Twoja Mama i przykro Ci jak mówi takie rzeczy ale pamiętaj że to choroba psychiczna niestety i na to łykanie pigułek nie wystarczy... to nie poprawia samopoczucia wiem ale trzymam kciuki za poprawę:happy2:

Caterina a gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?:-)

Ani@k ciekawa jestem czy tak będziesz czekać na kolejne kuksańce jak Ci młody za 3 miesiące wyrżnie kopniaka w pęcherz albo pod żebra;-)

A ja dziś dostałam @ - boli ale jak na mnie lajcik więc lepiej to znoszę a na poprawę samopoczucia wsunęłam ciacho z rabarbarem zagryzłam czekoladą i popiłam mlekiem a co mi tam... teraz tylko łypie okiem na rowerek stacjonarny bo mnie nawołuje po cichu...:-D

Do góry