maiev
Zaciekawiona BB
Jakoś przeżyłam zabieg, teraz się okaże jak długo będą jego konsekwencje. Ja mam 33 lata więc na moje oko jestem juz stara, zresztą ja się czuję stara od conajmniej 10 lat. Ale to nic.
Po tym wszystkim to nie wiem czy jeszcze się kiedyś odważę, a szczególnie po tym jak się zachowywał i zachowuje mój mąż. Powiem Wam że już nie mam do niego sił.
Czekam teraz aż mnie wypuszczą ze szpitala, bo od wczoraj to juz liczę minuty bo tak mnie to miejsce przygnębia. Jeszcze tylko jakies 2 godziny....
Będę do Was zaglądać jak się trochę otrząsnę z tego przynębienia, bo same widzicie że póki co to raczej tu Wam będę smucić. A tego naprawdę nie chcę. Pozdrawiam papa
Po tym wszystkim to nie wiem czy jeszcze się kiedyś odważę, a szczególnie po tym jak się zachowywał i zachowuje mój mąż. Powiem Wam że już nie mam do niego sił.
Czekam teraz aż mnie wypuszczą ze szpitala, bo od wczoraj to juz liczę minuty bo tak mnie to miejsce przygnębia. Jeszcze tylko jakies 2 godziny....
Będę do Was zaglądać jak się trochę otrząsnę z tego przynębienia, bo same widzicie że póki co to raczej tu Wam będę smucić. A tego naprawdę nie chcę. Pozdrawiam papa

u nas tez koniec byczenia się..jutro juz do pracy!!Szyszunia,codziennie maszerujemy około 9 kilometrów!,w poprzednią niedzielę zaszalelismy i pokonalismy chyba z 12 km!!,od 2 tygodni chodzimy...codziennie!!oj,przepraszam,ja raz nie poszłąm bo padał deszcz dość mocno.Zaraz zmykam obejrzec x factora,a potem idziemy!.Za 2 tygodnie komunię mamy,mój chrześniak idzie do komuni!!w sobote jedziemy do Wrocławia za prezentem dla niego.
chyba dlatego że piję je zawsze do śniadania (patrz: ciasto już poszło w boczki
) i zimne z lodówki przestało na mnie dobrze działać przy konieczności szybkiego wyjścia z domu na mróz; a że ja wysokich stężeń alkoholu nie toleruję to taki sikaczowaty drin z adwocatem bardzo mi pasuje