Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,no ale mam nadzieje,ze jutro troche się opale,no!!!!!!!!!!!!!!Kurcze,jajcor lewy mnie boli,jak cholera:-(,syski tez juz kilka dni czuje......to oznaki zbliżającej sie wrednej @.....:-
ale tak na serio to jak jestesmy tylko we dwie to mowie tylko po polsku, a jak jest eM to i tak i tak....niech sie eM uczy polskiego 

od dzis do niedzieli jest promocja, ze druga rzecz za 50% (tansza oczywiscie). Chyba se go kupie ;-)
;-)

wiec chwilke mam i zaraz doczytam..ale nabiłyscie stron!
:-)
czytam w kółko to samo... no, lokomotywa i rzepka nie znudziła mi sie jeszcze;-)
!!dosłownie,przeszszła mi przez biodra na dół!!!!!!!!!!!!!!!a jeszcze pół roku temu była dobra!!!Takze ide w sukience takiej bordowej,która jak 2 miesiące temu przymierzałam,to była taka nawet dośc obcisła na mnie i w cyckach i w brzuchu,a dzis ją przymierzam,a ja teraz mam "luzy"!!!!!!!!!...wiec chyba marsz z kijkami robi swoje;-)i zrezygnowanie z kolacyji!!!hi hi
...no miła niespodzianką z ta spódnicą