Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...ja,widzę po brzuchu,że mi się zmniejszył i zrobiło mi się wcięce wyrazniejsze w talii!!!!!!!!!!!!!!!ADam tez jest na minusie 2 kg.!!!ale on ma dosc spory brzuszek i bardzo,bardzo chce go zgubic!!!!!!!!!!!!!!!!!Jutro na bank wieczorkiem idziemy!!!!:-)Miłego weekendu wszystkim!!
Stwierdzili, ze mam problem z kregoslupem, nerwus jestem i mam nerwobole, wzdecia-to sie wszysko zgadza. 
Zakupilam sobie ziola-herbatke odtruwajaca i oczyszczajaca, plus na dzialanie ukl.rozdrodczego i hube z brzozy. W sumie wydalismy:30zl wpisowe, wolny datek za wizyte 40zl, 90 zl za 3 paczki ziol i 20 zl ksiazka. Jest ok, te ziola sa najdrozsze, bo wpisowe tylko 15zl/osobe.kod dla wtajemniczonych haha
dziewczyny...zastanawiałam sie w czym iśc na ta komunię...wachała sie medzy spódnica i bluzką,a sukienką taka bordowa...i dzis tak sobie my slę,ze przymierze w czym bedzie lepiej...i co??wkładam spodnice,a ona mi z tyłka zleciała!!dosłownie,przeszszła mi przez biodra na dół!!!!!!!!!!!!!!!a jeszcze pół roku temu była dobra!!!Takze ide w sukience takiej bordowej,która jak 2 miesiące temu przymierzałam,to była taka nawet dośc obcisła na mnie i w cyckach i w brzuchu,a dzis ją przymierzam,a ja teraz mam "luzy"!!!!!!!!!...wiec chyba marsz z kijkami robi swoje;-)i zrezygnowanie z kolacyji!!!hi hi

Adas na podwórku porzadki robi,oj cieżko go zagonic do domu,;-)tu kosi,tu cos maluje,tu podcina!!hi hi uwielbia takie rzeczy!!!Aleksis,to dobrze,ze jestes zadowolona z wizyty!!oby pomogło!!trzymam kciuki&&&&&&&!!!A Wy Magda jaka decyzje co do wynikó meża??idziecie do androloga z nimi????macie juz kogos??...po południu maszerujemy sobie z Adasiem,a wieczorkiem,kąpiel,nózki trzeba wydepilowac;-)paznokcie u rak i nóg pomalowac
A tu jak na złość, w PL nie zdążyłam do fryzjera pójść, a tu w DE to nie chcę bo za diabła nie wytłumaczę czego ja chcę, a nasza polska fryzjerka zmyła się i wróci dopiero po wakacjach. No pech mały.
Także znikam lepiej. A ta joga to by mi się przydała, ale nie umiem...Może by mi na nerwowość pomogła. Da się tego nauczyć samemu?
hej!!no Magda ja jutro tez na komunię idę...do tego jestem bardzo,bardzo dumna chrzestną!!!!!!!!!Adas na podwórku porzadki robi,oj cieżko go zagonic do domu,;-)tu kosi,tu cos maluje,tu podcina!!hi hi uwielbia takie rzeczy!!!Aleksis,to dobrze,ze jestes zadowolona z wizyty!!oby pomogło!!trzymam kciuki&&&&&&&!!!A Wy Magda jaka decyzje co do wynikó meża??idziecie do androloga z nimi????macie juz kogos??...po południu maszerujemy sobie z Adasiem,a wieczorkiem,kąpiel,nózki trzeba wydepilowac;-)paznokcie u rak i nóg pomalowac
),co by juztro dobrze sie prezentowac
)

... taka moja uroda, że jak już mam o czymś zapomnieć to o aparacie oczywiście...
ale w skrócie - daleko nie zajechaliśmy, bo do łucka tylko, ale krojobraz inszy same pola bądź łąki, wsie w dużych odległościach, może skromne ale zadbane- dalej drewniane i azbestowe wersje starsze, ale nowe niczym nie ustępują; no i kolory tradycyjne - niebieski iżółty gdzie się da; no i zwierzaków przydrożnych mnóstwo kozy
..... kunie
(nigdy tylu na raz nie widziałam, normalnie 1koń/50m wiochy)
... a krówcie też się zdarzały - co prawda inne niż nasze, podobne do tych sprzed 20lat trochę;
)
) o rozrodczych pomyślimy; no i przestałam rzucać się na słodycze..., bo bym zupełnie z ciuchów wyrosła(delikatnie rzecz ujmując)

a o czym się piguły uczą?? bom ciekawa
no i przyznaj się ile schudłaś bo od 2 kilo kieca przez biodra nie spada:-):-)