MagdaM33
Fanka BB :)
Magda,a do jakiej kliniki do wrocka jechac chcecie???????????????bo ODRADZAM!!!androlaga z Invimedu!!!!!Odradza,odradzam tego faceta!!koleś kompletnie nie zna się narzeczy!!!!...a nie chcecie spróbowac do tego co my jezdzimy???co Muma tez jezdziła i własnie Ona nam go poleciła.....własnie z marszu wrócilismy...zaraz za prasowanie się biore,kiecka,koszula itd...a,wieczorkiem to juz koło siebie robic bede)
narazie nie szukaliśmy jeszcze we wro. to podaj namiary. kogo się wystrzegać a do kogo pojechać warto. bo ja nie wiem kogo Muma poleciła ;-)
udanego dnia
i Muma dała mi namiary do tego doktorka,do którego ona jezdziła,no i my tez jezdzimy do niego do Warszawy na wizyty.Także,ja nie wiem kto i gdzie jeszcze we Wrocławiu przyjmuje...bo my bylismy u tego jednego w Invimedzie i nie zrobił na nas pozytywnego wrazenia...przejrzał wyniki,zrobił usg Adamowi i powiedział,ze wszystko jest oki!!,a kilka tygodni pozniej byliśmy we Warszawie i doktor powiedział,ze jest stan zapalny i najprawdopodbniej są bakterie!!i co??!!...sprawdziło się,dr.miał racje.....

i wychodząc ciągnął za sobą łańcuch do którego byłam przywiązana
:-);-)
Będę musiała się odłączyć jakby się rozkręciła burza, wiecie kiedyś nam cały sprzęt prawie wysiadł w czasie burzy i od tej pory się boję