reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Magda no my jak do warszawy jezdzimy to około 5 godzin w jedna strone...wizyta raptem 15-20 minut i do domu wracamy...ja tez tam jezdziłam (i jak tylko w ciążę zajde)to tez jezdzic do warszawy do ginekolozki bede...juz zaraz ci napisze na priv.nazwisko doktorka z wrocka z invimedu...no z tego co wiem,to we wrocławiu jest ich minimalnie mało!!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Babole!

Kasica kciouki ciągiem dalszym zaciśnięte:tak:

anuszka coś kojarzyłam że masz jeszcze do zrobienia, a tamte kojarzę:-) gdzie urlopik pochwal się?:-)

Szyszunia no toś poszalała, ale za frytkę nie musisz nam tu robić...:szok::sorry:

MagdaM my też powtarzamy wyniki nasienia, w czwartek pobór, a ja po clo akurat i mnie nosi:sorry::happy:

a mnie coś od wyjazdu kręgosłup boli, tak to trochę tylko ale dzisiaj przechodzi sam siebie... i wiecie co, boli mnie miejsce od znieczulenia - tak 1/3-1/2 kęgosłupa, nie wiem może to jakaś przepuklina czy cóś, do kogo się chodzi z kręgosłupem? (patrz: lekarz) ortopeda czy co? wymoczyłam go na basenie, ale znowu daje o sobie znać...
no i prawdziwe to powiedzenie że woda wyciąga - właśnie wchłonęłam dwa naleśniory z sosem i bounty a co;-)

Kasica-przykro mi...ale nie poddawaj sie!!!
Tasza-dziewczyno, Ty chyba ciezko fizycznie pracujesz?A kregoslup to delikatna sprawa.Kciuki za owocny cykl
U mnie korzonki daja od czasu do czasu o sobie znac.Unikam podnoszenia i dzwigania ciezkich rzeczy, bo to niedobre dla macicy i miednicy. Jak mam zakupy, to wolam eMka aby mi je do domu zaniosl. Zakupy to sobie moge dzwigac takie:ciuchy, buty, kosmetyki:-D

Macie dziewczyny racje z wyborem wlasciwego lekarza:od razu trzeba miec plan konkretny,a przede wszystkim wykonanie spermiogramu.
Czyli plan+imperatyw: do boju Staraczki!!!I wpadna II kreski jak nic!

Ani@k****
Muma alarm domowy juz zazegnany,tzn.zdrowi jestescie wszyscy?Mam nadzieje, ze troche slonca pomoglo pozbyc sie wirusow
Alex-o kurcze, ale byloby. Nerwy pewnie byly.Fajnie, ze Cud bedzie miec nowych kolegow i kolezanki w przedszkolu.Ja uwielbialam tam chodzic
Katiuszka, Kok.o. Gatto,Aaronka co u Was?Babelki zdrowe?

Maiev napisz co tam slychac w DE nowego?;-)
Szyszunia dbaj o siebie i uwazaj na slonko.Lepiej sobie strzelic sok z marchewki i teint tez bedzie ladny;-)
A Zuzanka to gdzie?Na dzialce czy znowu akcji jest?;-)

Ide poogladac troche TV , wypic ziolka i spac
pa pa

jak sie chciało grilla to tak wyszło, ja głupia pipa.... jeszcze troche cierpie:wściekła/y:
w poradni było ok, jednak tylko godzina do odbębnienie, a jest mi ta poradnia potrzebna bo slub za 3miechy.... jeszcze 27/05 2h beda, pani pogratulowała, jakis ciekawostki powiedziała i tyle, później pojechaliśmy na bezpłatne Warsztaty "Mamo to ja", fajnie bylo, cieakwe rzeczy mowili, pokazywali, gratisy dawali:-Da teraz padam, lece konczyc sernik na zimno bo jutro goscie z okazj moich 18stych uro...:-D:-D:-D

elooo babuszki:-)
Aleksis trzymam kciukasy za efekty dotykania tu i tam;-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Tasza kurcze, moze troszku sie pooszczędzaj,co? kregosłup masz w konmcu jeden;-)

A ja dzisiaj intensywny dzien miałam.Z Młodą byłam u lek.rehabilitacji, potem pojechałyśmy do eMa do pracy, potem do endokrynologa( w koncu sie wybrałam:zawstydzona/y:), a potem pojechaliśmy cos zjesc (znaczy eM poszedł zjesc,bo ja juz jadłam, a ja w samochodzie Młodą karmiłam;-)), a potem pojechaliśmy do fryzjera.. uuufff, Młoda padła po kąpieli i śpi jak kamień;-):-) Ale juz jestem w kolejce na zabiegi rehabil. dziecia i pozostaje mi cierpliwie czekać...
alex kurcze, to szybki stresik był;-):-) a ja czekam na wyniki rekrutacji do żłoba... 4 czerwca bedzie lista przyjętych na studia...tfu...do żłobka;-):-D

witam porannie
przed pracą jak zwykle

no właśnie gdzie zuza?
Tasza
nie byłam jeszcze na urlopie . . . tak jakoś nie miałam czasu . . . ale jak już pytasz to urlop w DE bo i moja sis tam mieszka, a za niedługo rodzi i mojego eM sis też tam mieszka, może nawet o NL zahaczymy bo tam kuzynka się przeprowadziła . . .
a z kręgosłupem możesz do zwykłego lekarza najpierw, mi mój dał potem skierowanie do neurologa i ortopedy.

dziś tempka w dół masakrycznie ale wczoraj to chyba gorączka była :-\

buziole
miłego

Hej :-)

Aleksis - u nas już dobrze, tzn dzieci zdrowe a ja trochę dyszę ale może to już alergia. Krzaki tak się rozrastają w tym roku jak już nie pamiętam kiedy:szok:

kok.o- to od kiedy chcesz Ewę do żłobka wysłać ? jeszcze w tym roku ?? Ale masz babcie jak zacznie chorować bo zacznie - innej opcji niestety nie ma :-(

W nocy lało , teraz piękna jest pogoda - tak powinno w sumie być:-)

Miłego dnia Dziewczynki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry