Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej!!!Magda my w zeszłym roku byliśmy we wrocławiu w Invimedzie u androloga!!kompletna porazka ten facet!!zero,nic nie zna sie na rzeczy!!!!!i Muma dała mi namiary do tego doktorka,do którego ona jezdziła,no i my tez jezdzimy do niego do Warszawy na wizyty.Także,ja nie wiem kto i gdzie jeszcze we Wrocławiu przyjmuje...bo my bylismy u tego jednego w Invimedzie i nie zrobił na nas pozytywnego wrazenia...przejrzał wyniki,zrobił usg Adamowi i powiedział,ze wszystko jest oki!!,a kilka tygodni pozniej byliśmy we Warszawie i doktor powiedział,ze jest stan zapalny i najprawdopodbniej są bakterie!!i co??!!...sprawdziło się,dr.miał racje.....
hej
hehe.. nie chcę się czepiać.. ale fajnie Kasica Magdzie odpisała, nie? Magda pytała o namiary - Kasica dyplomatycznie nie podała![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MagdaM -mam nadzieję, że Ci kasica zdradziła namiar na doktorka na priv ?:-)

klinika CITY CLINIK ul.popularna 62.Doktor ARTUR BARCZYK.tel.(22) 8639069.To numer di kliniki.Jestem zakręcona,ze hej!!a moze inaczej...wkurwi...zła i smutna:-
Szyszunia ty w ciąży i ty suię smażyłas na słoncu?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...no przyznam ze jestem w cięzkim szoku!!!do tego wieczorem dreszcze miałaś??!!
...trzeba w ciąży raczej unikac słonca!