Mima,piękne te słoneczniki!!super!!!!!!!!!!!!!!my z siostra kupilismy mamie komplet nowiutenkich garnków:-)...kiedys wspomniała,ze chciała by sobie nowe kupic garnki itd..wiec pogadałam z siostra i złozyłyśmy się na nowe!!była bardzo,bardzo zadowolona
.U nas cieplutenko,ze hej!!słonko slicznie świeci!az do pracy iśc się nie chce
,ale 3 dzionki to szybko zleci!!Ani@k,powiem szczerze,że nie spodziewałam sie tak szybko efektów!!serio!!!!!!!!!!!!!!!!
ciuszki za luzne się zrobiły!!w spodnie ,któe nie wchodziłam ,to teraz bez problemu wchodze i dopinam się
..wiec efekt jest...no i na twarzy Adam mi mówi,ze schudłam...
.U nas cieplutenko,ze hej!!słonko slicznie świeci!az do pracy iśc się nie chce
,ale 3 dzionki to szybko zleci!!Ani@k,powiem szczerze,że nie spodziewałam sie tak szybko efektów!!serio!!!!!!!!!!!!!!!!
ciuszki za luzne się zrobiły!!w spodnie ,któe nie wchodziłam ,to teraz bez problemu wchodze i dopinam się
..wiec efekt jest...no i na twarzy Adam mi mówi,ze schudłam...

do dziś większość czasu spędzam w pozycji horyzontalnej, akurat moje mieszkanie jest tak ustawione ze i rano i po południu mam wszędzie słońce, więc będę siedzieć w 'bunkrze' (czyt. okna pozasłaniane, włączone wiatraki) muszę se mapy okolic kupić, będę zaznaczać tajne manewry na czas po porodzie.. obejdę chyba wszystkie zakamarki które dotychczas odkładałam na później..
:-)