Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jakim sposobem? jak w sklepie wisiały??? a te modelki to mogliby se zmienić,nie? juz pomijam, że chude jak patyczaki, to takie białe, że aż anemiczne...a w dodatku mają krzywe nogi
heheh nie to co my! kobity z krwi i kości
tzn. kasica z zuzanką tylko z kości, bo one zrzucają wagę;-)
niby dobrze, ale to jeszcze nie potwierdza, że alergii nie ma. Może tak być, że to Ige jest w normie, a dopiero testy na konkretne alergeny cos pokazały. No nic...czekamy do piątku.

...............Magda no to wyniki najlepiej powtórzyć,i będzie wiadomo co leczyć,itd...dr.przepisze antybiotyki i będzie dobrze
,a gdzie do dr.pójdziecie??we Wrocławiu gdzieś??My też mamy weselisko we wrześniu:-),ja kieckę będę sobie szyła,dziś do krawcowej muszę przedzwonić i umówić się na jakiś dzień
.zuzanko urlop w Chorwacji...mmmmmm rozmarzyłam się ,ale Wam fajnie!!!:-),przecudowne miejsce,ja byłam tak kilka lat temu,my byliśmy w miejscowości Primosten(nie wiem jak to się pisze hi hi).....Zmykam,bo dzię tez na 13 godzin jadę do pracy.!Miłego dnia!!!!Aleksis za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!..........u mnie 25dc.brzuch juz znajomo mnie pobolewa:-
powiemy, powiemy jak odrobisz 'zadanie domowe' ;-)acha.....powiedzcie,jak "pogrubia"się imiona??,bo nie wiem....Nauczyłam się tylko edytować i mieszać zioło;-);-)![]()
:-)
;-)