reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

haha! :-Dto samo pomyślałam! nawet obejrzałam dokładnie powiększenia zdjęć bo myślałam,ze to na manekinach kiecki wiszą, a graficy dokleili potem głowy i nogi modelek... ale nie, to chyba prawdziwe blade chudzinki;-)

reklama
Gatto no właśnie przewalam po raz kolejny stronkę Zary i nie ma tej kiecki!!!:szok::crazy: jakim sposobem? jak w sklepie wisiały??? a te modelki to mogliby se zmienić,nie? juz pomijam, że chude jak patyczaki, to takie białe, że aż anemiczne...a w dodatku mają krzywe nogi:-p heheh nie to co my! kobity z krwi i kości:tak::-D tzn. kasica z zuzanką tylko z kości, bo one zrzucają wagę;-):-D
Muma ja też zawsze ubierałam się raczej w takie grzeczne, stonowane kolory...ale mi przeszło!!! tzn. jeszcze większość garderoby w szarych kolorach, ale staram się zawsze coś dokupic żywszego...aż się młodziej wtedy czuję;-)

A co do wyniku, to mam już ten ogólny Ige, no i jest 14IU/ml, a norma jest mniej niż 15:baffled: niby dobrze, ale to jeszcze nie potwierdza, że alergii nie ma. Może tak być, że to Ige jest w normie, a dopiero testy na konkretne alergeny cos pokazały. No nic...czekamy do piątku.
Coś to miałam napisać jeszcze... no ale zapomniałam:baffled:
eee to chyba nie będę nic wymyślać, tylko jutro się zamelduję...o ile pierworodny pozwoli;-) aaa no i jeszcze poszukam sobie innych oddziałów Zary, może tam znajdę ta kieckę w rozmiarze al'a namiot:laugh2:
Miłej nocy wszystkim i udanych łowów w c&a!!!:-D

hej!!!!!!!laski,postaram się "odrobić zadanie domowe";-),i pisać przejrzyściej.............Aleksis za Ciebie ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,dziŚ jest TWÓJ DZIEŃ I MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!!!:tak:...............Magda no to wyniki najlepiej powtórzyć,i będzie wiadomo co leczyć,itd...dr.przepisze antybiotyki i będzie dobrze:tak:,a gdzie do dr.pójdziecie??we Wrocławiu gdzieś??My też mamy weselisko we wrześniu:-),ja kieckę będę sobie szyła,dziś do krawcowej muszę przedzwonić i umówić się na jakiś dzień:tak:.zuzanko urlop w Chorwacji...mmmmmm rozmarzyłam się ,ale Wam fajnie!!!:-),przecudowne miejsce,ja byłam tak kilka lat temu,my byliśmy w miejscowości Primosten(nie wiem jak to się pisze hi hi).....Zmykam,bo dzię tez na 13 godzin jadę do pracy.!Miłego dnia!!!!Aleksis za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!..........u mnie 25dc.brzuch juz znajomo mnie pobolewa:-(:-(,wczoraj plecy bolałay,wiadomo,co będzie za kilka dni...ehhhhhhh:-(:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
witam słonecznie :-)

acha.....powiedzcie,jak "pogrubia"się imiona??,bo nie wiem....Nauczyłam się tylko edytować i mieszać zioło;-);-):-D
powiemy, powiemy jak odrobisz 'zadanie domowe' ;-):-p:-):-D;-):tak:

ja dziś planuję leżing i nicnierobing :rofl2:

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry