Czesc, znowu pare stron powiesci do czytania mi zostawiliyscie
Aaronka-witaj!Milo Cie znowu "widziec"
Aleksis eM nie moze dopuszczac az do jutra i zabronilam mu "kombinowac" cos jak mnie nie ma

To dla celow ochronnych dla dobrej jakosci nasienia na jutro. 3 dni wstrzemiezliwosci to minimum
Tragedia z ta wielka woda. I w Niemczech tez ludzie cierpia, zal mi ich tez ale jak wiemy panstwo stanie na wysokosci zadania, bo ma na to kase. Martwie sie tylko o tych biedakow w PL jak sobie daja rade i jak dlugo beda czekac na pieniadze. Tak na marginesie to chyba najwieksza pora na zmiane przepisow dot.zabudowan mieszkalnych na takich wlasnie zagrozonych terenach.Trabi sie o tym od lat, pamietam gdy byla ogromna powodz. Wracajac autobusem z DE widzialam pozostalosci na Opolszczyznie.Okropny widok i znowu powtorka niestety
Zuzanka zazdroszcze Ci wyjazdu do Chorwacji
My mamy urlop zagwarantowany od 16 lipca do 28 ale 0 planow, bo jak ma planowac jak jutro mam zabieg
Jak sie uda to fajnie, jak nie to zrobie miesiac przerwy bo chce mimo staran nadal zyc i korzystac z zycia, pokim mloda
A z tymi zakupami to cos wiem na ten temat.Tylko ze ja kupuje ciuchy, bizuterie dla siebie... Zastanawialam sie nad tym dlaczego? I wiem, w ten sposob probuje "zalepic" sobie dziure.
Bo filmy, ksiazki, spacery, rozmowy nie wystarczaja. A tak na chwile podnosi mi sie poziom endorfin. Smutne, ale prawdziwe
Smuce Wam, ale czasem tak mam
Od jutra znowu jazda z czekaniem przez 2 tygodnie, chyba ze krocej jak @ przylezie nieproszona znacznie wczesniej
W ogole to jakas niewyrazna jestem...Potrzebuje wakacji koniecznie, odpoczynku na cieplej plazy i bel far niente
Wiem, Wy Mamusie marzycie o wyspaniu sie, a ja tu takie fanaberie odstawiam i piernicze 3 po 3
Uciekam z balkonu, bo mi zaczynaja sie gile w nosie robic
Na razie