reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

"tulicie do eMa" hehehe dobre:-D:-D:-D
po ułożeniu wrzaskunów do łóżek jest jeszcze do zrobienia: obiad, pranie, prasowanie, ja robote mam z roboty;-), odciagnięcie pokarmu na nast.dzien itd, itp:-D
wiec o 23, jak Jagódka zamyka oczka i słodko wzdycha, my pełną parą zaiwaniamy:-D

reklama
Ani@k ale zakręcona jesteś :rofl2:
Muma piękna rocznica :tak: my mamy 1 lipca 7 rocznicę ślubu :tak::-D

Gatto miałam na 13 ale odmówiłam bo ...

...okazało się słuchajcie ,że wczoraj dzwoniła do mnie druga babka ,która jest z tej samej firmy co ta kobitka co jestem z nią umówiona na dzisiaj i reprezentują tę samą firmę i wczoraj odmówiłam kobiecie bo firma otwiera salon w Fashion u Nas w Galerii i święta i niedziele pracują ,a ja nie mogę sobie na to pozwolić niestety ,żeby pracować w niedziele i święta i zadzwoniłam do babeczki okazało się ,że niestety ale pracują 7 dni w tygodniu plus wigilie i takie tam ,jak to w marketach itd. :baffled::angry::crazy::-( i jestem rozczarowana bo myślałam,że podłapię sobie fuchę gdzieś w fajnym saloniku :dry::zawstydzona/y:

aaronka - no dobrze kok.o napisała, hahaha, tulę się do poduchy już jak coś:-D:-D Bo podudka rano czeka:tak::tak:

zuza - to niech się wypchają 7 dni w tygodniu, a Ty u siebie działasz jeszcze na superfotelu ?? ;-)

Aa Dziewczynki miałam spytać, czy któraś z Was dokarmia może dziecko Bebilonem 1 ??? Bo mam takie mleko 350 g, nie otwierane, z datą do marca 2014 - kupiłam jak dostałam zapalenia ()() jak się Oli urodził ;) Mogę zapaczuszkować i wysłać, kontakt na priv;-)

Ostatnia edycja:
zuza - to niech się wypchają 7 dni w tygodniu, a Ty u siebie działasz jeszcze na superfotelu ?? ;-)

fotel wyrzuciłam bo mi zawalał pokój ,ale działam,działam :rofl2: no proszę ,kurcze 7 dni w tygodniu i zero czasu dla siebie :angry: poszukam czegoś normalnego ,ok rozumiem co druga sobota ,ale niedziela ,piątek i świątek!

Muma a co planujesz kupić dla Emka?bo ja maszynkę do golenia mu kupię i cosik może jeszcze ;-)

aaronka ja przyznaję się bez bicia ,że sypiam do późna bo wstaję ok 10 :tak: jak czytam posty i jak kok.o pisze,że wstaje o 5 rano :szok: oo nie to ja korzystam ,korzystam ze wszystkich przywilejów bycia wolnym od dziecka jeszcze :tak:

a aaa caterina hop,hop gdzie jesteś ??

Ostatnia edycja:
reklama
zuza - ja to mu chyba ławeczkę do ćwiczeń kupię bo gada i gada już o takiej od roku (pewnie nie ma na czym koszul wieszać :-D), ale to muszę ustalić z kimś żeby mi dostarczyli w dniu rocznicy bo gdzie ja takiego kloca schowam :confused: Chyba, że coś wymyślę innego ale skoro tak marzy o tym to pewnie mu kupię.. Sama też może poćwiczę:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry