reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma to brzmi jak w horrorze, to co przeżyliście w nocy,no i do tego biedny piesek!
Piżama extra, widziałam tez dla dziadków, ale nie kupuje bo nie wiem jeszcze czy bedzie wnuczka czy wnuczek.

Jak myślicie te czapeczki mogą być dla obu płci 2 PACK wiązanych czapek, RESERVED, choć są dla dziewczynki sklasyfikowane?

W ogóle te sklepy internetowe to złooo, tyle kasy ucieka :D
Aaaaa wlasnie tez zakupiłam na dzien ojca dla eMa gre fife13 na xboxa, i tez ponad 120uciekło:angry:

Ostatnia edycja:
reklama
ja też się Witam z kawką już :tak:

u mnie co chwila wyłączają prąd i nie można nic zrobić :confused:
Muma nie strasz mnie ,wszystko od Was przyjdzie do Nas znowu ,kurde co się dzieje z tymi deszczami :nerd::baffled::szok:

Aleksis śniłaś mi się dzisiaj a to dobry znak :tak:tym razem się uda uwierz mi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k wiesz ,że dziecię coraz większe i chyba ciężko mu już się tam tarmosić i rzucać w tym brzuchu :tak:chyba ,prawda ?? :dry:
kasica nie denerwuj się ,pisz tak jak My do każdej z osobnej linijki i będzie spoko ,bo tak to masz wszystko zlane i dlatego Nam ciężko,nie obrażaj się od razu ,chcemy czytać Twoje posty ze zrozumieniem ;-)

i już się zgubiłam ,która pisała z Was ,że w h&m wyprzedaże bodziaków??? alex_to chyba Ty?podlecę dzisiaj i może ja coś upoluję :happy:

chodź ja już mam całą szufladę bodziaków i tak sobie myślę ,że prawie wszystkie na chłopca :happy::rofl2:

Szyszka za miesiąc masz połówkowe to się dowiesz jaka płeć i dopiero poszalejesz na wyprzach:tak:
A co do zdjęć ze ślubu to koniecznie reportaż musisz nam przygotować:tak:

Wiecie, że my mamy 4 lipca 15tą rocznicę ślubu ??:szok: Trza powoli myśleć o prezencie i jakiejś niespodziance chyba :happy:

zuza ale to oberwanie chmury było - tylko nad jedną 'wybraną' wsią :-D także spoko

Jak masz wszystko na chłopca to ZNAK :happy2:
kasica nooo ja też myślałam, że Ty z telefonu.. No trzeba się troszkę przyłożyć i będzie dobrze:tak:

Ostatnia edycja:
Muma w takim razie to ja nie wydaje juz kasy, zbieram na wyprze:-D poproszę o odłączenie od neta:-D:-D:-D i zablokowanie konta internetowego:angry:
15 lat, szok i podziw i gratulacje!!!:-)
Zdjęcia pokaże, spokojnie, tylko żebym dotrwała do ślubu :tak:
Zuzu dziś ten dzień, wiec rób się na bóstwo i pokaz się z najlepszej strony na rozmowie. Trzymam kciuki!

szkoda że h&m nie ma internetowego sklepu :-(

Zuza rośnie.. myślę że już ponad kilogram wazy, wczoraj niosłam sobie do pokoju 1,5 l wody i powiem że było co dźwigać :tak:
no i te zapełnione szuflady &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Szyszka ta wielka wyprz. w c&a to dla wszystkich.. w necie of kors
Muma ja pamiętam ze u nas była kiedyś taaka burza wiało, padało i okno w ganku nam wypierdzieliło.. tak mocno wiało ze nie mogliśmy drzwi otworzyć.. w domu byłam ja, Siostra i ciotka (raptem 2 lata starsza ode mnie) myślałyśmy dosłownie ze to koniec świata.. jak bym była sama - narobienie w gacie murowane :tak:
a piżamka Tacie centymetrów doda :tak: no i bedzie się chciał z Olusiem fotografować ;-):tak:
Kok.o :***

hej Babolki, ale naprodukowalyscie!!!

Ani@k zwracam honor :-)

Szyszka nie przesadzaj z zakupami :-p:-p

Zuza o ktorej masz ta rozmowe??

Aaronka do 10.30 :szok::szok::szok: nawet nas tu nie wkurzaj, bo kazda bladym switem wstaje:baffled:

Muma, wow, to cos na ta rocznice trzeba wymyslic chyba.

My mamy we czwartek 3cia hihi

A kiedy sie zaczynaja wyprzedaze w PL?? bede w lipcu to sie moze zalapie;-)

Gatto to Zuza ma taką piękną rocznicę ;-)

edit: Gatto przepraszam.. Zuza i Muma też przepraszam.. :zawstydzona/y: rozkojarzona jakaś jestem..

Gatto to Muma ma tą piękną rocznicę :zawstydzona/y::sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
oj tam oj tam..
Gatto, jak pisałam wcześniej, jest druga strona medalu...jak wy się tulicie do eMków wieczorami, to my do 23:00 bawimy dziecko:) i ni ma romantico:)

Jak sie Jagoda obudzi, (bo znowu sobie ucina drzemkę) wyjdę do sklepu, kupię cosik do jedzenia na dzisiejszy wieczór:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry