reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Alex__ ja też jestem zadowolona z jakości c&a i h&m też.. tylko w c&a taniej troszkę :tak:
Aaronka cos tam mam.. ale muszę ruszyć z grubej rury.. :tak: mam 5 pieluszek tetrowych, 2 pary rampersów (koszulka+rampers), 4 pary śpioszków (koszulka+śpioszki), jeden komplet spodenki +koszulka (ale takie większe na 68), 3 bodziaki (1 na krótki 2 na długi rękaw) 1 czapeczkę zawiązywaną i tyle :szok:
ale w piątek eM bierze wolne, jedziemy zrobić usg mojego serca (w ramach programu w którym biorę udział) to co nieco kupię jeszcze.. z ciuszków.. wózek, łóżeczko, kosz mojżesza mogą troszkę poczekać..
Szyszka widziałam te książeczki w empiku.. jakieś takie czarno-białe.. :baffled: nie wiem czy bardziej się Dziecku nie będą podobać te z kolorowymi obrazkami.. a butelkę taką chyba Muma pokazywała kiedyś że ma.. ja oprócz takiej będę jeszcze chciała zakupić tą habermana.. i chyba zacznę się modlić o to abym miała pokarm.. :tak:

no i w takim tempie chyba szybciej zbierzesz wyprawkę niż ja ;-):-)

reklama
wiem, wiem.. post pod postem..

ale nie pamiętam czy wam pisałam.. bo ja cały czas o Kubusiu myślałam jednak.. ale tam gdzie teściowa mieszka w domku(ona na dole na górze eMa kuzynka z mężem) i to kuzynostwo kupiło prosiaka i nazwali go 'kubuś' nie wyobrażam sobie teraz tak dać na imię mojemu Synkowi :baffled:

Ania - super oba, sama nie wiem na który bym się zdecydowała

a w h&m rusza wyprzedaż, bodziaki podobno po 5zeta, więc zahaczcie w piątek:-D

edit: haha, p[adłąm - prosiak kubuś, nie mogli go nazwać donald na ten przykład?

tyle, że te Szyszkowe książeczki ceny mają masakryczne! to ja bym wolała podrukować obrazki czarno białe, a efekt ten sam

noo, i dzień dobry Droga Kok.o:)

Ostatnia edycja:
elooo:-)
kasica nie przejmuj sie tak bardzo;-) moze tylko po prostu kazdą nową myśl zaczynaj od nowej linijki. Jak piszesz do ktorejs dziewczyny to tez zaczynaj od nowej linijki. I bedzie git!:tak: spoko, damy przeciez rade:-)
Ani@k malutkie dzieci na poczatku slabo widzą, najlepiej rozpoznaja kontrastowe kolory. Dlatego najlepsze zabawki na poczatek to własnie czarno-białe albo czarno- czerwono-białe. Najlepiej stymuluja rozwój wzroku:tak: Kolorowe to na póżniej beda dobre.

hehe alex ja troche wciagnelam sie w wyprz. w c&a ale tam jakos teraz cisza chyba...:baffled:
aaronka ja niezmiennie zazdraszczam spania do 11:zawstydzona/y: u mnie o 6, a czasem o 5 dzien sie zaczyna..heh:-(

a właśnie, jak chcesz Ani@k to Ci przesle książeczke dla niemowlaka w pdf,taka do ogladania, to sobie wydrukujesz. Tez mysle,ze nie opłaca sie kupowac.

Ostatnia edycja:
Ania@k co do książeczek tych czarno-białych to one dla tych najmniejszych i nawet jest napisane ze: "Niemowlęta lubią proste wzory, wyraźnie zaznaczone kontury, większe rozmiary i co najważniejsze - czarno-białą kolorystykę." Do mnie to przemawia i będę kupować:-)
Buteleczkę tą z TT mam najmniejsza pojemność, myślę ze na sam początek wystarczy.
Słyszałam od matek ze butelki Medela tez sa bardzo polecane, tylko ten wielki smoczek:szok:
Oooo to ja tez się zacznę modlić o pokarm :tak:.
Własnie muszę dziś skończyć listę wyprawkową :baffled: bo mi zapomina się ostatnio cos;-)

ps: zakupy na endo.pl zrobione prze tatusia dzidziusia:-D

Ostatnia edycja:
Kok.o -powiem Ci w zaufaniu, że jutro na 99% ruszają z nową wyprz:tak: a do mnie leci kurier dziś z 3 paczkami (znamy się już jak łyse konie dzięki c&a, nawet za paczki mu płacę przelewem na konto:tak:)

dzisiaj eMowe urodziny - Cud koloruje dla tatusia zygzaka:-D zawzięcie wręcz

Ostatnia edycja:
Szyszunia, my kupiliśmy 2 butle TT, Aventową dostaliśmy w wyprawce ze szkoły rodzenia, LOVI w wyprawce ze szpitala a Mąz kupił butlę Medeli z jakimś wypasionym smoczkiem za 60 PLN i co??? i gucio.....Jagoda nawet nie spojrzy:) liczy się tylko cyc:)

Moja mama pokarmu nie miała i nieustannie mnie dręczyła pytaniami czy mam czym karmić JAgodę...a u mnie kraina mlekiem płynąca:) więc bez obaw. Teraz nawet jak mamy mają cięższe początki z karmieniem to się pobudza laktację..

Ania...no ja pamiętam że my zaczęliśmy wyprawkę koło 7 miesiąca, od razu kupiliśmy łóżeczko, wózek (czyt. bolid) i fotelik.a wszystkie pierdułki przed, w trakcie i po narodzinach...

Ostatnia edycja:
reklama
Szyszka, Kok.o no wiem.. ale sobie wyobraziłam ze pokazuję Mu taką książeczką a On w ryk :baffled: ale moze z jedną kupię???

no i za dużo sobie wyobrazam..

Kok.o ja się też w wyprzedaze z c&a wciągnęłam :tak: coś w kościach czuję że na dniach pojawi się jakaś obniżka :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry