reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej...witam się z kawką......wiecie troche głupio mi się zrobiło,że nie rozumiecie jak piszę,że co piszę,że jest chaos itd.......:baffled:.....pisze szybko i to pewnie dlatego są błędy,itd.....albo jak chce wam coś napisać "już -teraz"....to też za bardzo nie zwracam uwagi,czy zdanie jest mega poprawne,czy nie........bo są według mnie ważniejsze sprawy tu na wątku,niż zasady pisowni itd.....ale skoro,to "przeszkadza"i drażni,to będę pisała bez błędów i bez chaosu......

dzień doberek :-)

Ani@k ja dawno temu jak gralam w Super Mario Bross to mi sie te wszytkie pulapki po nocach snily, wiec moze.....yyyy...ogranicz zakupy ;-):-p:-D:-D
ogranicz??????? :szok: ja przecież się jeszcze nie rozkręciłam.. :baffled:

Czesc,

wsio ok. lewy pecherzyk duuzy bo ma ok.19mm, prawy ok 13mm.i to wlasnie po prawej stronie mnie klulo.Musialam odpowiedziec czy zdaje sobie sprawe z ryzyka, ze sa 2 i ze chce kontynuowac.Jak nie jak tak, niech sie dzieje wola nieba:-D

Wiec w srode o 12.10 mam IUI.Trzymajcie kciuki aby armia eMka byla silna, bo jak nie to znowu bedzie klops
@Ani@k dzis o polnocy musze sobie zrobic zastrzyk z Pregnylu aby byla owulacja.Po 36 h bedzie wykonana IUI
I tyle zamieszania
Spokojnego wieczoru
Aha, dzis sie zaopatrzylam w Q10, karmie eMa i siebie.Troche pozno,ale co zrobic
Aleksis już wczoraj nie miałam siły pisać.. przy takich pęcholach trza było też eMa wykorzystywać!!!
a Q10 to mi się z kremem skojarzyło :zawstydzona/y: nivea w dodatku i sobie tak myślę.. krem zajadacie??? ;-):-)

hej...witam się z kawką......wiecie troche głupio mi się zrobiło,że nie rozumiecie jak piszę,że co piszę,że jest chaos itd.......:baffled:.....pisze szybko i to pewnie dlatego są błędy,itd.....albo jak chce wam coś napisać "już -teraz"....to też za bardzo nie zwracam uwagi,czy zdanie jest mega poprawne,czy nie........bo są według mnie ważniejsze sprawy tu na wątku,niż zasady pisowni itd.....ale skoro,to "przeszkadza"i drażni,to będę pisała bez błędów i bez chaosu......
Kasica postaram się napisać zrozumiale, choć ostatnio ciężko mi coś ze zrozumieniem czegokolwiek:dry:.. chaos w Twoich postach wynika z tego, że wszystkie informacje (ważne) które chcesz przekazać piszesz tak jakby w jednym zdaniu (czasami jest tego dużo) nie pogrubiasz osoby do której się zwracasz.. posty innych dziewczyn mają pogrunienia, oddzielenia poszczególnych wersów i to pomaga w czytaniu (mnie bynajmniej) :sorry:
Błędy zdarzają się każdej, polegają one na tym że przestawiają się literki np. zamiast napisać 'deszcz' pisze się 'dsezcsczz' - i na pierwszy rzut oka nie wiadomo o co chodzi ;-)
Myślałam ze piszesz z komórki bo ja czasami piszę i jest trudniej niż na kompie (mnie bynajmniej :dry:) bo jest ogarniczone pole widzenia tekstu pisanego i nie mogę używać emotikonek.. :dry::zawstydzona/y::-(

no to się napisałam..
wczoraj wieczorem lekką panikę poczułam (Dzieć się nie miał ochoty przeciągać) i tak się położyłam i zaczęłam rozmyślać nad scenariuszem co robić dalej.. i jak dostałam kopa.. jednego, drugiego.. to aż się popłakałam ze szczęścia.. że jednak Maluch nie zapomniał jak się można fajnie bawić.. ale mnie wczoraj przetrzymał w napięciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWIELBIAM GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześć Dziewczynki,
Aaronka- kope lat chciałoby się rzec:-D mam z endo kilka ciuszków, super jakość, ale ostatnio poluję jednak w c&a, zachęcają ceny 4,90, 7,90, których w endo jednak brak, a jakość c&a też b.dobra - mój hit w c&a to kurtka 3w1 dla Cuda przeceniona ze 149 na 19,90 (minus 10% za kod rabatowy, haha), już do mnie leci albo polar z watowaną kamizelką dla Martynki za tożsamą cenę. tyle, że w c&a to prawdziwe polowanie i nigdy nie wiesz co dostaniesz

Ania- nooo, to Ci Synuś suprajsa zapodał. Macie już wybrane imię?

u nas leje dziś od metra:baffled:gdzie to lato? za chwilę wracam do roboty i nie zdążę się nacieszyć basenami z Cudem.
nie pisałam Wam chyba, że musieliśmy Martynie powtarzać morfologię, bo piguła za mało krwi pobrała. ale kolejna stanęła na wysokości zadania, teraz pozostaje nam lecieć z wynikami do dr, wprawdzie już w labo mi kobita powiedziała, że jak niemowlę to wyniki ok, ale do pediatry i tak lecimy (pani dr po naszej akcji traktuje nas wyjątkowo profesjonalnie)

Witam sie z kanapką i pracowo już;-)
Ani@k
ale dostałaś z "buta" jak to się mówi :tak:, powiedział mamusiu nie martw się, Ty tez nie jesteś zawsze żywotna:-)
widziałaś tego linka TOMMEE TIPPEE ZESTAW BUTELKI KUBEK SMOCZKI BUTELKA (3287072632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??
aaa i wcześniej pisałyście o bajeczkach, myślałaś o nich może Książki dla dzieci - Oczami Maluszka, świat oczami dziecka ??

Aleksis nadal trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej dziewczynki,

my dzisiaj ranne ptaszki, normalnie to do 10:30 dobijamy z córcią:)

teraz Jagoda śpi, a ja nadrabiam zaległości...

Dzisiaj muszę pozałatwiać kilka spraw w ramach obchodów wspólengo pożycia:)

Ania, Szyszunia, rozpoczęłyście gromadzenie wyprawki??

Muma, ja też się panicznie boję burz, czytaj "stram po gaciach". A teraz burza pogania burzę...ciężki okres...ehh...ale tak jak pisałaś inaczej burze się odbiera z perspektywy domu a inaczej mieszkania w bloku...ja 25 lat mieszkałam w domu i teraz ponoszę konsekwencję burzofobii:)

alex_ a Martynka w żłobku ??? właśnie jak rozwiązałaś sprawę ze swoimi dziećmi pracusiu??

Caterina zaspała???

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry