reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej :-)
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piękny pęchol! :-)
katiuszka hyhy :-D to co? jutro wypróbuj już słoiczek jakiś z ziemniaczkiem i indyczkiem czy cuś takiego, co?;-):-D
zuzka nooo jakby się udało to byłoby super! praca zgodna z zainteresowaniami :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za udaną autoprezentacje:-D

a, zastrzegłam swój dowod, a wcześniej pol dnia szukałam numeru dowodu, jak na złośc nigdzie nie miałam zapisanego... dopiero w pracy w kadrach mi podali:-) teraz czeka mnie papierologia w urzędzie i wyrobienie nowego.

Ostatnia edycja:
Czesc,

wsio ok. lewy pecherzyk duuzy bo ma ok.19mm, prawy ok 13mm.i to wlasnie po prawej stronie mnie klulo.Musialam odpowiedziec czy zdaje sobie sprawe z ryzyka, ze sa 2 i ze chce kontynuowac.Jak nie jak tak, niech sie dzieje wola nieba:-D

Wiec w srode o 12.10 mam IUI.Trzymajcie kciuki aby armia eMka byla silna, bo jak nie to znowu bedzie klops
@Ani@k dzis o polnocy musze sobie zrobic zastrzyk z Pregnylu aby byla owulacja.Po 36 h bedzie wykonana IUI
I tyle zamieszania
Spokojnego wieczoru
Aha, dzis sie zaopatrzylam w Q10, karmie eMa i siebie.Troche pozno,ale co zrobic

eee no weźcie...:sorry2:ale się ze mnie nabijacie:zawstydzona/y:;-)kurna...mama z babcią mi nagadały, potem kuzynka, żeby dawać już jakiś kleik albo kaszkę:baffled: no to wybrałam kleik. Póki co nie miał żadnych bóli, a czy dostanie wysypki, no to trzeba poczekać...chyba:confused:
A owoce chciałabym już wprowadzać, mały ma juz 4,5 miesiąca to chyba najwyższa pora, nie? ale zacznę chyba od soku jabłkowego z wodą, potem soku marchwiowego z wodą, jak to się przyjmie, to spróbuję jabłko ze słoiczka. No ale jeszcze się boję:baffled:
Gatto a Ty kiedy coś zaczynasz z nowym jedzeniem, wiem, że pisałaś, ale już się pogubiłam:sorry2:wiem, że od owoców i warzyw chcesz zacząć, tylko nie pamiętam kiedy. A ten chrzest to robicie w polskim kościele czy we włoskim?
zuzanka no to gratulacje!!!! to teraz będziesz u siebie robiła prywatnie i zawodowo w salonie, tak?
szyszunia czyli Twój przyszły mąż będzie troszkę zwariowany miał strój, chodzi mi o te conversy:-) mój kolega z podstawówki tak był ubrany do ślubu...yyy w sumie to nie wiem czy na ślubie w kościele miał takie buty czy tylko do sesji zdjeciowej:baffled: ale super wyglądało:tak:
kok.o powodzenia w urzędach!!!
aleksis super!!! czyli szansa na bliźniaki:tak: kciuki zaciskam wszystkimi kończynami:tak::-D&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Aleksik ja już zaczynam trzymać kciuki, będzie dobrze!
Katiuszka no tak sobie wymyślił, mnie to spodobało, dopasował sobie garnitur, spodnie ze zwężanymi nogawkami i wszystko pięknie do siebie pasuje...:tak:
Koko łączne się w bólu mnie czeka wymiana dok po ślubie...
Zuzanka juz patrze ile z wro do iwicznej:-D:-D:-D ale eM by sie zdziwił :-)

Kok.o no to cie czeka kolejka w urzedzie :sorry2:

Aleksis a jakie jest ryzyko z IUI i 2ma pecholami?? bo ja niekumata w te klocki jestem:baffled:

Katiuszka ja wprowadze owoc (jablko, gruszka, sliwka) pod koniec miesiaca jak mloda bedzie miala 4.5 miesiaca. Raczej bede kupowac swieze owoce i je trzec na tarce takiej specjalnej coby jakby mus wyszedl. Na poczatku malo, pozniej wiecej (nawet caly owoc mozna -mowila pediatra) oczywiscie jako deser, nie zastepowac mleka. Poki ma dobra wage i rosnie, nie bede wprowadzala zadnych kaszek czy kleikow, bo mysle, ze latwo przedobrzyc takimi rzeczami i wyhodowac sobie grubaska ;-)

Szyszka to bedzie niecodzienny slub, jedno w converach, drugie z brzucholem:-D:-D:-D koniecznie nam musisz pokazac zdjecia :tak:

hej!!nie,Ani@k,nie pisze z komórki....!szczerze...to nie wiem o co chodzi????:confused::confused::confused:,że piszę,zle,że chaotycznie,że nie rozumiecie itd...nie kumam o co kaman...ale trudno!Aleksis,za Ciebie MEGA KCIUKI Trzymam!!!!!!!!!

reklama
Dobry wieczór Kochane...

ja dziś jak po sól...

u nas święto popędza święto, wczoraj urodziny Męża, jutro (czyli we wtorek) rocznica ślubu...

jestem mocno zakręcona w związku z powyższym, więc za wiele nie wiem co się dzieje na bb.

Doczytałam tylko, że Aleksis ma w środę wielki dzień...
Aleksis......trzymam kciuki byśmy razem świetowały:)

Ani@k trzymaj się mamusiu:) !!!!!!!!

Mamy, ja ostatnio szaleję w sklepie internetowym Endo, słyszałyście???

Staraczki &&&&&&&&&&

Jesteśmy z Jagodą po ważeniu i mierzeniu. Mała waży 6, 458. Mój kręgosłup to czuje...już myślę o odwiedzeniu ortopedy..

Lecę, dobrej nocy

i jeszcze raz Aleksis....&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry