witam się i ja!!!!!!!no u nas jest pochmurno dzis,wczoraj wieczorem burza była,całą noc lał deszcz...teraz nie pada,ale słonka nie ma jest mokro i pochmurno.Ja na popołudnie mam do pracy.Adas śpi,o 7 z nocki wrócił.Ja jutro prawdopodobnie na 12 godzin jadę do pracy,od 9-22.Mnie cos brzuch boli
,tak jakoś z boku,czuje co jakiś czas kłucie...to,oznaki....:-(.............aaa rano dzwoniłam do warszawy,zapisać się na wizytę...wizytę mamy 24 czerwca,Adam ma jeszcze kilka saszetek do wypicia,potem troszkę przerwy i badanie ogólne ma zrobić....i z wynikiem do dr.jedziemy,i wtedy on zobaczy jak się plemniki poruszaja,jak za wolno,to leki na ruch przepisze............
,tak jakoś z boku,czuje co jakiś czas kłucie...to,oznaki....:-(.............aaa rano dzwoniłam do warszawy,zapisać się na wizytę...wizytę mamy 24 czerwca,Adam ma jeszcze kilka saszetek do wypicia,potem troszkę przerwy i badanie ogólne ma zrobić....i z wynikiem do dr.jedziemy,i wtedy on zobaczy jak się plemniki poruszaja,jak za wolno,to leki na ruch przepisze............
Ostatnia edycja:
a moim powodem szczęścia są kolejne cyferki w dół 

co do zastrzyków to jasne,że podpytaj ,może (to Ty wcześniej pisałaś o acardzie?) przepisze Ci tabsy po prostu ;-)