reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam się i ja!!!!!!!no u nas jest pochmurno dzis,wczoraj wieczorem burza była,całą noc lał deszcz...teraz nie pada,ale słonka nie ma jest mokro i pochmurno.Ja na popołudnie mam do pracy.Adas śpi,o 7 z nocki wrócił.Ja jutro prawdopodobnie na 12 godzin jadę do pracy,od 9-22.Mnie cos brzuch boli:sorry2:,tak jakoś z boku,czuje co jakiś czas kłucie...to,oznaki....:-(.............aaa rano dzwoniłam do warszawy,zapisać się na wizytę...wizytę mamy 24 czerwca,Adam ma jeszcze kilka saszetek do wypicia,potem troszkę przerwy i badanie ogólne ma zrobić....i z wynikiem do dr.jedziemy,i wtedy on zobaczy jak się plemniki poruszaja,jak za wolno,to leki na ruch przepisze............

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny

Witam się poniedziałkowo i w dobrym humorze przesyłam od razu moją pozytywną energię dla Was <><><><><><><><><><> :-D a moim powodem szczęścia są kolejne cyferki w dół :tak:

Muma cieszę się ,że z Olusiem wszystko dobrze i nic poważnego nie wykryto ,tak jak mówisz pewnie to jego taka uroda :****

o Chodakowskiej są podzielone opinie ,ale ją lubię zmotywowała do ćwiczeń i dzięki niej gubi się cm zbędne więc nie mam nic do tej dziewczyny :tak: ja chyba też kawki potrzebuje ;-)u Nas w nocy przeszła burza duża no i wczoraj zalało stolicę :happy2:

Ani@k Ty to masz sny ;-),ale ja od 3 dni też jakieś takie głupoty w głowie siedzą i się śnią :confused::dry: co do zastrzyków to jasne,że podpytaj ,może (to Ty wcześniej pisałaś o acardzie?) przepisze Ci tabsy po prostu ;-):tak:

kasica sorki ale czasem tak piszesz chaotycznie ,że ja połowy nie rozumiem i widocznie ,źle wywnioskowałam z Twojego postu :confused::sorry2::baffled:

powiem Wam,że mnie motywuje to ,że jadę nie długo na urlop i dlatego tak się zawzięłam za ćwiczenia i dietę ,bo jak stanęłam na wagę po weekendzie długim majowym to się przeraziłam ,a ja jak już zacznę tyć to niestety leci do góry ,że oho ,więc musiałam temu zapobiec i schudnąć,żeby na urlopie sobie pozwolić na rarytasy regionalne a mają pyszne jedzenie :tak:

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

elo babolki
Muma na pewno to uroda Olcia!:tak:
kurcze, mnie czeka dzis wycieczka do banku, musze zastrzec dowód osobisty:-( eM jakis czas temu odbieral polecony na poczcie, wział moj dowód i mi go nie oddal... przypomnialam sobie wczoraj i okazało sie,ze gdzieś wcięło. przeszukalismy wszystko, na poczte dzwonilam i doopa. No i chyba nowy dowod trza bedzie wyrobic.
Jesli ktos go gwizdnal to mam nadzieje,ze nie zaciagnal juz jakiejs pozyczki na moje dane:szok:

witam się i ja:-)
kok.o a niech to! z dowodami zagubionymi to nie przelewki:baffled: dawno "się zgubił"? kurczę...mam nadzieję, że jeszcze nikt go nie użył w celu wzięcia kredytu czy jakiś pierdól na raty:no:
Muma aaa ja już nic nie wiem...czasem wydaje mi się, że to nie od pokarmu czyli mleka, a czasem wręcz przeciwnie:baffled: Mam nadzieję, ze jutrzejsze tersty coś pokażą - w jedną lub w drugą stronę. Zauważyłam, że Julek dość często kicha...może to alergia na kurz? pleśń? cholera wie...
A co dokładnie Oluś ma w tych nerkach? jakieś zmiany czy co? ale póki co jest wszystko dobrze, to nie masz się co martwić...ale mówi to ta, co z byle krostki robi tragedię;-)
ani@k Ty to masz sny! naprawdę!!!:-Da co do pogody, to słyszałam, że lato w Polsce ma być brzydkie:baffled: oby tylko nie lipiec:angry:
zuzanka a gdzie planujecie urlop? Polska czy gdzieś dalej uderzacie?
babygg dzięki za nazwy kremów, mnie napewno się przydadzą:tak: napisałam do Ciebie na priva:sorry2:
Ale Was babeczki wzięło na odchudzanie, ćwiczenia, dietki:tak:ale się wylaszczycie, że hoho!!! tylko ja zostanę z oponą jak od traktora:-D w zeszły czawrtek nie poszłam na zumbę:sorry2:jakoś nie miałam nastroju po wizycie u lekarza z Julkiem:-( ale w ten czwartek trwardo idę...no chyba, że;-)
ranyyy ale sie Julek drze! nakrył się pieluchą i się wydziera...:baffled:
cdn

katiuszka -dokładnie to ma poszerzonę miedniczkę nerkową w prawej nerce ale w górnej granicy normy, No mam nadzieję, że tak już ma - w końcu ma to stwierdzone przez Magika od 18 tc a nie daje żadnych objawów:tak: Pamiętaj o laktozie w tych testach jeśli już chcesz je robić teraz:tak:

kok.o - nie czekaj z tym dowodem, teraz takie czasy..

zuza gdzie Ty jedziesz na ten urlop, że tak czarować będziesz ?? :-)

U nas pada, spaceru nie będzie, zaraz dam mu coś pojeść i spróbuję uśpić bo się mu zaburzył rytm dnia przez tą wizytę i marudzi teraz:baffled:

o widzisz Muma zrobię jeszczę na laktozę. Kurdę, tylko, żeby wyszły wiarygodne, bo czytałam, że to różnie bywa:baffled:
Ahaa a jeszcze co do tych siatek centylowych, to wszędzie w necie jak szukałam i w tych od Ciebie trzeba wpisać długość dziecka:baffled: A w tym porąbanym kraju nikt dzieciaków nie mierzy...sama mam go zmierzyć? ale jak? jak on sie rusza,kręci itp.:confused: Niby położne mówiły, że waży ok, ale mnie się wydaje, że jakiś szczupaczek jest:dry:

kok.o oj no to faktycznie nie dobrze ,ale miejmy nadzieję,że leży gdzieś w domu i jak wyrobisz nowy stary na bank się odnajdzie,ja zawsze tak jest :-(;-)

kok.o ,Gatto
wrzuciłam Wam jak prosiłyście :tak:

katiuszka dasz radę wierzę w Ciebie kobito :***pomału zgubisz oponkę na schizkółku coś wrzuciłam co może Ci pomóc :tak: wybieramy się do Chorwacji bo chyba w Pl nie będzie wymarzonej pogody i my tak mamy ,że co drugi rok za granicę jeździmy a co drugi nad Polskie morze :tak:ja uwielbiam Polskie morze nawet zimą ,tak już mam :tak:

Muma ja stwierdziłam,że i tak z brzucholem chodzić nie będę ciężarnym to wyrobię sobie płaski i będę seksi mama jak z OA dzieciątko przyjdzie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej

Katiuszka podaję rękę jeżeli chodzi o schizy.. Dziecko mi się od rana nie rusza.. kurczę wczoraj też mało aktywny był :baffled: faszeruję się czekoladą i co jakiś czas bujam brzuch.. lekkie smyranie niby czuję co jakiś czas takie jakby Mu dreszcze przechodziły czuję.. jeszcze jestem opanowana.. ale na końcówce rezerwy jadę..
Wiem że teraz Dziecko dłużej śpi.. no ale ile można :baffled:
Zuza nie mów 'hop' zobaczysz wylaszczysz się i dwie krechy się pokażą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasica a Ty chyba na komórce piszesz, nie?

idę na kółko..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry