Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale soja tez uczula
Dlatego zrobię mu jeszcze test na soję, w razie gdyby był tylko na mleko krowie, to może sojowe by pił
A Julek naprawdę dobrze wygląda, na buzi prawie nie widać, pod palcem czuć, na zgieciach ma dość suchą skórę, ale tez nie ma tragedii, nózki takie chropowate trochę, ale i tak już lepsze niż były. Kupiłam sobie sama w aptece taki krem Aveeno, możesz polecić kolezance, już kiedyś o nim słyszałam, że dobry i faktycznie rewelacja. Wczoraj kąpałam go w płatkach owsianych - super sprawa!!! jaka woda śliska i to naturalnie
Ja też mam dość suchą cerę (pewnie bo nie piję wody za dużo
) to postanowiłam, ze będę i sobie takie kąpiele serwować

w nocy śpi od 19-20, do 4 rano, zje i dalej śpi...no to jakby go swędziało to by tak nie spał, nie? bożeeee już nic nie wiem...
trza było wody dolać...będzie lurowaty, no trudno
ale mój M. mnie zlewa, to chociaż tu się pozastanawiam...popytam...
później jak którejś z nas coś takiego się przydarzy - będziesz ekspertką
magik powiedział że ok 5 cm jest od skóry brzucha do Dziecka.. ja kurczę mam wrazenie ze się przebijam do Maluszka
trudniej mi jest znaleźć fałdę, boli mnie jak wyciskam płyn ehhh
ale to naturalna kolej rzeczy.. więc się przyzwyczajam 

a tak położne i lekarze go polecają!!!! zmienię na Persil Non Bio albo kupię jakiś w polskim sklepie. Nie wicie jaki jest dla potencjalnych alergików? poszperam zaraz w necie, może coś znajdę.
Widzisz, moze zatem wystarczy tylko, ze zmienisz plyn do kapieli/sposob kapieli i Julkowi przejdzie, moze akurat ma wersje lekka tej egzemy i ja szybko wyleczysz
Dla swietego spokoju zrob te testy, ale mnie sie wydaje ze przy azs dzieciaki naprawde cierpia, wiec miejmy nadzieje, ze Julus ma co innego znaczy jakies uczulenie.
a kłuć można w innych miejscach Caterina mówiła że tam gdzie się znajdzie fałdę.. no i ja robię se te zastrzyki o 13 a eM wtedy jest w pracy, musiałabym korzystać z pomocy pielęgniarki.. eMa kuzynka uczy się na położną więc może z jej usług bym skorzystała??? w każdym razie 26 czerwca idę do magika, zobaczę co mi powie..

w szczegolnosci trzeba uwazac na uszy, wiec w wietrzny dzien jakas cienka czapeczke nawet w lecie mozna (pod warunkiem, ze ktos nie ma tyle wlosow co moje dziecko)
Życzę miłej soboty!!!

) Jak było zimno to Młodej po kąpieli i wytarciu tych kilku włosków zakładałam taką cieniutką czapke, ale jak zasnęła to ściągałam, jak juz na pewno wszystko wyschło, zeby całej nocy w niej nie spała. Temp. ok 21 st. w domu wystarczy.
hehe faktyczmnie, w takim tempie to bedziesz musiała cegły po kieszeniach nosić w wietrzne dni
heh zazdroszcze... ja cos nie moge zrzucic tych fałd
(hyhy ciekawe dlaczego? .... zapytam eMa jak mi przyniesie ze sklepu kolejną paczke ciastek czy lodów
)