zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej dziewczyny
kok.o fajna czapeczka ,ja widziałam takie na szydełku robione też fajne bo przewiewne mi się bardzo podobają ;-)
Ani@k oj ja też nie znosiłam zastrzyków w brzuch ,miałam 3 dziennie zrobić i to różne ,współczuje nic przyjemnego a może w pupę niech eM Ci robi?
Gatto a wykorzystałaś wszystkie ciuszki ?
katiuszka dziewczyny i Mamuśki doświadczone mają rację ,pomału dojdziesz co uczula Julusia ale stopniowa eliminuj te rzeczy,ja nie doświadczona jestem ale mi nie przeszkadza jak piszesz ,może kiedyś sama będe potrzebować pomocy Waszej jak jeszcze będzie istniał wątek ;-)aa i jeszcze jest fajny płyn Oilatum (chyba tak się pisze ?) bardzo nawilża skórę dziecięcą, ja sama używałam bo mi Pani dr zaleciła na skórę suchą i atopową
kasica uwierz mi ja nie głoduje ,jem zdrowo i smacznie i bez dużego wysiłku w ciągu tygodnia zgubiłam nadbagaż 3 kg
caterina mocno wierzyłam ,że się uda ściskam :****
a ćwiczenia robię po to aby utrzymać sylwetkę i moją jędrną pupę ,z której jestem dumna

i schować odstający brzuszek 
dieta to nie są same wyrzeczenia ale rozsądne i racjonalne odżywianie się polecam ;-)
Muma :*
życzę Miłej niedzieli
kok.o fajna czapeczka ,ja widziałam takie na szydełku robione też fajne bo przewiewne mi się bardzo podobają ;-)
Ani@k oj ja też nie znosiłam zastrzyków w brzuch ,miałam 3 dziennie zrobić i to różne ,współczuje nic przyjemnego a może w pupę niech eM Ci robi?
Gatto a wykorzystałaś wszystkie ciuszki ?
katiuszka dziewczyny i Mamuśki doświadczone mają rację ,pomału dojdziesz co uczula Julusia ale stopniowa eliminuj te rzeczy,ja nie doświadczona jestem ale mi nie przeszkadza jak piszesz ,może kiedyś sama będe potrzebować pomocy Waszej jak jeszcze będzie istniał wątek ;-)aa i jeszcze jest fajny płyn Oilatum (chyba tak się pisze ?) bardzo nawilża skórę dziecięcą, ja sama używałam bo mi Pani dr zaleciła na skórę suchą i atopową

kasica uwierz mi ja nie głoduje ,jem zdrowo i smacznie i bez dużego wysiłku w ciągu tygodnia zgubiłam nadbagaż 3 kg
caterina mocno wierzyłam ,że się uda ściskam :****
a ćwiczenia robię po to aby utrzymać sylwetkę i moją jędrną pupę ,z której jestem dumna

i schować odstający brzuszek 
dieta to nie są same wyrzeczenia ale rozsądne i racjonalne odżywianie się polecam ;-)
Muma :*

życzę Miłej niedzieli
...chodzi mi o to,że ja jadam normalnie,i tylko dzięki ruchowi zgubiłam kg!!!!nawet nie miałam na myśli Ciebie,Twojej diety itd!!!!!!!!!!!!!,a no kok.o jakos zawzięłam się na serio i chce zgubić jeszcze pare kg!!!juz mam sukienke,na "oku",która chce sobie szyc na wesele kuzynki(nie ja będe szyła tylko krawcowa;-))...i chcę w niej fajnie wyglądać;-),wesele na początku września jest.Zaraz obiadek,Adaś koło 17 będzie jechała do pracy na 12 godzin.Wróci jutro rano.Ja,po południu maszerować sobie będe,a wieczorkiem ksiażke sobie poczytam.Miłej niedzieli!!!

niestety taka branża
w sobotę bardzo mnie brzuch bolał, wczoraj dzień leżenia był i dziś też się zapowiada