reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej dziewczyny

kok.o fajna czapeczka ,ja widziałam takie na szydełku robione też fajne bo przewiewne mi się bardzo podobają ;-)
Ani@k oj ja też nie znosiłam zastrzyków w brzuch ,miałam 3 dziennie zrobić i to różne ,współczuje nic przyjemnego a może w pupę niech eM Ci robi?
Gatto a wykorzystałaś wszystkie ciuszki ?

katiuszka dziewczyny i Mamuśki doświadczone mają rację ,pomału dojdziesz co uczula Julusia ale stopniowa eliminuj te rzeczy,ja nie doświadczona jestem ale mi nie przeszkadza jak piszesz ,może kiedyś sama będe potrzebować pomocy Waszej jak jeszcze będzie istniał wątek ;-)aa i jeszcze jest fajny płyn Oilatum (chyba tak się pisze ?) bardzo nawilża skórę dziecięcą, ja sama używałam bo mi Pani dr zaleciła na skórę suchą i atopową :dry:

kasica uwierz mi ja nie głoduje ,jem zdrowo i smacznie i bez dużego wysiłku w ciągu tygodnia zgubiłam nadbagaż 3 kg
caterina mocno wierzyłam ,że się uda ściskam :****

a ćwiczenia robię po to aby utrzymać sylwetkę i moją jędrną pupę ,z której jestem dumna :-D:-D:-D i schować odstający brzuszek :tak:

dieta to nie są same wyrzeczenia ale rozsądne i racjonalne odżywianie się polecam ;-)
Muma :*:rofl2:

życzę Miłej niedzieli

reklama
hej!!witam się niedzielnie!!wczoraj grilek był udany,potem KSW oglądalismy,fajnie było!zuzanko,przeciez ja nic takiego nie napisałam,że ty się głodujesz!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:...chodzi mi o to,że ja jadam normalnie,i tylko dzięki ruchowi zgubiłam kg!!!!nawet nie miałam na myśli Ciebie,Twojej diety itd!!!!!!!!!!!!!,a no kok.o jakos zawzięłam się na serio i chce zgubić jeszcze pare kg!!!juz mam sukienke,na "oku",która chce sobie szyc na wesele kuzynki(nie ja będe szyła tylko krawcowa;-))...i chcę w niej fajnie wyglądać;-),wesele na początku września jest.Zaraz obiadek,Adaś koło 17 będzie jechała do pracy na 12 godzin.Wróci jutro rano.Ja,po południu maszerować sobie będe,a wieczorkiem ksiażke sobie poczytam.Miłej niedzieli!!!

witam sie niedziele

Kok.o no ja mlodej po kapieli zakladalam, a juz w czasie jedzenia ona sobie sciagala :-D wlasnie musze sie rozejrzec za takimi czapeczko-chusteczkami dla dzieciakow. Wczoraj jej kupilam zajefajna czapeczke taka wlasnie bawelniana i przewiewna, ale cholerka za duza jest....nic..bedzie ja miala na oczach :-)
Co do opony brzuszny to tez sie zastanawiam dlaczego ja ciagle mam:confused::baffled::-D

Zuzanka tak wszystkie wykorzystalam, bo ja nie mam, ani nie mialam nigdy przesadzonej ilosci ciuszkow, a pranie robilam i robie codziennie wlasciwie.

cześć Dziewczynki,

Katiuszka - spróbuj wykąpać Julka w krochmalu, stara babcina metoda a działa cuda, mi nawet pediatra polecała przy Cudzie

co do czapek, u nas tylko jak wieje na dworze czy tam zimno jest, a tak to nie, w domu nigdy nie zakładałam i mi dzieciaki nie chorują (Cud może dwa razy w roku chory, a Martysia wcale póki co (tfu,tfu) poza tym jak w grudniu od Cuda złapała

Zuzka, Kasica - gratuluję samozaparcia!

Caterina - ściskam mocno

Aleksis - trzymam kciuki z całych sił za powodzenie

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki.

U nas weekend rodzinny minął, byliśmy w domu, graliśmy w scrabble, bawiliśmy się z psiurem i odpoczywaliśmy, :tak:
Po południu dziś przeszło burzysko i pogoda się popsuła:-(
Jutro rano jedziemy z Olkiem na usg - jeszcze jak byłam w ciąży to Magik zalecił w drugim półroczu usg nerek - widział jakieś drobne dysproporcje - trzeba sprawdzić.

Co do czapek to jak tak jak koko po kąpieli a z dworem tak jak alex. Teraz już mu przeważnie nie zakładam, chyba, że wieje bardzo albo zimno jest.

Ja też Was serio podziwiam kasica i zuza. Ja też zawsze miałam to samozaparcie do ćwiczeń i diety i ładnie chudłam (niestety to niedługo wracało) a teraz nie mam jakoś siły. Ogólnie jestem zmęczona, niewyspana i jak czasem mam chwilkę dla siebie i czas na kawkę - no to jak tu do kawki nie wsunąć czegoś.. Zresztą trochę mi samej siebie szkoda żeby się jeszcze teraz męczyć tak:-D No ale się wezmę , może już niedługo, mam w przyszłym roku takie okrągłe urodziny to wypada fajnie wyglądać:tak:

katiuszka - ja cały czas obstawiam, że to nie pokarmowe i trzymam kciuki żeby Julciowi przeszło szybko. A co do eM to mój też uważa , że wymyślam sobie problemy bo nie mam nic do roboty.. Swoją drogą to może trochę tak i jest czasem - no ale nie zawsze !:-p

caterina &&&&&&&&& przenoszę Ci na nowy cykl:tak:
Aleksis - Ty wiesz &&&&&&&&&&

Wszystkie Was ściskam i buziaki już na nowy tydzień, jutro będę na chwilkę ale trochę później,
papa!

Witam się porannie.
Mi też by się przydała dieta ale już o tym pisałam :-(
Taka kąpiel owsiana też coś dla mnie :-D

Co do pracy to ja chyba długo jeszcze tak popracuje na zmiany i w weekendy chociaż to nie jest początek mojej pracy czy kariery w firmie :eek: niestety taka branża
4 dni do urlopu! Jupi
miłego

Hej Dziewczyny!

Podczytuję, co u Was i nie mogłam się oprzeć, żeby nie napisać ;) Na zmiany skórne, przesuszenia itp. polecam krem Mediderm. Jest tani, bo można go dostać nawet za 5 zł., a naprawdę daje świetne rezultaty. Można używać już od pierwszego miesiąca. Sama jestem mamą alergika, astmatyka z atopią i z czystym sumieniem mogę polecić. Fajna jest też seria Cetaphil (nieco droższy), Lipikar (bardzo droższy). U nas Oilatum nie zdawało egzaminu.

Przepraszam, że tak w pół słowa, ale może komuś się przyda ta informacja :)

cześć

dziś w czarodziejskim kalendarzyku który sobie stoi w polu mojego widzenia widzę przysłowie: 'jaka Małgorzata taka połowa lata' :baffled: narazie słońce swieci.. zobaczymy co będzie dalej..

Kok.o fajna ta czapeczka.. wersje męskie są.. chyba widziałam na główce jakiegoś chłopczyka :tak:
Zuza z zastrzykami dam radę jeszcze do kolejnej wizyty (chyba) i wtedy podpytam magika o wszystko.. sama nie chcę zaczynać się kłuć w innym miejscu.. jakoś jak lekarz powie czuję się pewniej :sorry2:
Wczoraj na jakimś programie widziałam kawałek o Ewie Chodakowskiej.. to było pare minutek ale wrazenie robiła jej osoba :happy2: w sobotę bardzo mnie brzuch bolał, wczoraj dzień leżenia był i dziś też się zapowiada :sorry2:
Przez te czapeczki śni mi się po nocach że do sklepu c&a w necie wejść nie mogę a widzę 20% zniżkę :shocked2: :cool2: :-D:-)

Hej,,

My już po usg, niestety do kontroli po 3 mcach znów, być może taka jego uroda a być może coś się w tej prawej nerce dzieje.
Póki co jest zdrowy, nie ma zapaleń żadnych więc być może tak ma być , może we wrześniu się dowiemy.

Ani@k - toż to horror ten sen o C&A i uciekającym rabacie:tak: Ja też wczoraj widziałam ten program o Chodakowskiej, przed nią było wiele podobnych ale potrafiła zrobić to dość głośno medialnie (absolutnie jej za to nie potępiam) i widziałam kiedyś taki program, że inne jej nie lubią. Np Mariola Bojarska, które podobne jeśli nie te same ćwiczenia propagowała 20 lat temu..

Kawy mi brak w organizmie, wrócę później :happy2:
Miłego dnia !!!

reklama
Muma noo.. istny horror ;-) co do nerki.. ja jak byłam mała nikt chyba nie robił tak szczegółowych usg.. a kiedy już chyba jako pełnoletnia osoba miałam mieć zrobione usg brzucha okazało się że jedna nerka ma podwójny zarys.. czyli tak jakbym nosiła w sobie 3 nerki.. ponoć taka moja uroda, moze Oluś też tak ma :tak: zdrówka dla Niego i Julki :tak:

a ja idę zjeść.. mam nadzieję że szczypior całkowicie mi nie zesechł (nie wpadłam na to wcześniej aby go do wody wstawić :baffled:) mam ochotę na twarożek ze szczypiorkiem :tak: i może do tego kakao???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry