reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ani@k w sumie 1 na próbę to warto, przekonasz się, mnie się one spodobały nawet bardzo ale tez najpierw bedzie próba żeby dziecka nie wystraszyć czarnym malowidłem:tak: masz dobre podejście, nic sobie za dużo nie wyobrażasz;-)
AAronka no ja tez na cyca nastawiona optymistycznie, dlatego nie kupuje więcej butelek jedna mi wystarczy na dzień dobry (tak mi się wydaje:confused:), na wszelki jak będę musiała z domu wyjść.

koko co do C&A to to bedzie wyprz dla każdego czy dla niewtajemniczonych, wiesz coś może?

no jak widzę co się w Polsce dzieje z ulewami normalnie mam ciary.. u nas dzięki Bogu susza.. nie tęskno mi wcale za deszczem..

Muma trzymaj się dzielnie!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&& , no teraz przy takich pęcherzykach to już NA PEWNO się uda:tak::tak::tak:

alex
- basen to ja mam na działce dzisiaj ale naturalny:-D Ryż chyba posadzę ... Współczuję powrotu do pracy, pewnie się ładna pogoda zrobi zaraz jak wrócisz ale dobrze, że masz z kim zostawić Małą - poszalejecie sobie popołudniami i w weekendy:tak::tak:
Szyszunia - ja ostatnio kupiłam w endo koszulkę dla Olcia T-SHIRT DLA NIEMOWLAKA i piżamę na dzień Taty PIŻAMA DLA TATY
Ale rządzi C&A, zwłaszcza od niedawna :-D:-D Jestem uzależniona:tak:

Co do butelek to ja miałam jedną ale użyłam dopiero miesiąc temu jak Oli miał biegunkę.:-)

katiuszka - Ty dziś zdaje się testujesz Julka, to czekamy na relację, uśmiałam się w nocy jak podczytywałam o Twoim wprowadzaniu kleików i radach kok.o :-D

Ani@k Synek jeszcze posiedzi jakieś 12 tygodni , mówię Ci , że będziesz go zaklinać żeby już wyłaził...:-p

Normalnie jestem nieprzytomna, M był w nocy u sąsiada, pompę podłączali żeby jego g.. nie zalało nam działki, na szczęscie sie udało:-D Ja się bałam , że pies mi utonie ale jakoś dał radę, buda na podwyższeniu tylko strzelał gałkami:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry