reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a propos prezentów na rocznicę to ja zaplanowałam sobotę na zakrzówku (kamieniołom zalany wodą)...czyli piknik, spacery + 2 nurki mojego Męża ze wzg na dekompresję... of course wszystkie koszty pokrywa organizator czyli ja:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja jak dziecko.. jak już otworzę oczy - nie ma mocnych aby zasnąć - tak jest nad ranem, potrafię od 4 leżec i wiercić się z boku na bok

wieczorem z kolei jak się już ułożę to muszę wstać na siku, czasami bywa że kilka razy w nocy wstaję, czasami śpię właśnie do 4..
mleko nie zda egzaminu bo nie wypiję mleka z kartonu tudzież woreczka/butelki - krowskie moze by mi przeszło przez gardło - kupne tylko z kakao.. odpada aby eM mi czytał, bo sam zasypia jak tylko weźmie coś do czytania.. i dodatkowo budzi mnie jak chrapię..
liczenie też nic nie daje.. ale pomysł z leniu.chowaniem mi się podoba - paść ze zmęczenia :tak::-)

a co tam.. będe się uodparniać na nieprzespane noce i dnie z Maluszkiem ;-):-)

Aaronka nurki męża??? a co to jest???

Muma no to ładny prezent na taką okrągłą rocznicę :tak: my 17 jedziemy na urlop więc za kosztownego nie chce kupować bo i tak dużo wydatków się szykuje i jest ,dzisiaj właśnie się wybieram na zakup jakiegoś stroju kąpielowego no i może bodziaki zakupię w h&m :tak::-Dalbo rampersy ??tak to się pisze?

Ani@k to leż i pachnij i odpoczywaj póki możesz ,bo później nie znajdziesz chwili aby kliknąć na bb:-p

aaronka miałam się Ciebie zapytać czy Ty robisz swoje arcydzieła na zamówienie?

Własnie otrzymałam gifta od Johnsona, płyn do mycia włosów i ciała 3w1 i mleczko pielęgnujące + książeczka informacyjna dla noworodków.
11062013745.jpg

Załączniki

• 11062013745.jpg
    11062013745.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 44
Szyszunia, ja też mam tego ze 4 opakowania.

Ogólnie nie uzywałam, bo wyczytałam ze J&J jest dość silny dla maluszków. Zaczeliśmy od Oilatum i się go do tej pory trzymamy:)

reklama
aaronka jedziemy do Chorwacji na 12 dni + 2 dni na dojazd tam i z powrotem liczymy ,jedzie Nas spora ekipa więc będzie wesoło :tak: bo tak się zastanawiałam nad obrazkiem Misia :tak: bzzz mi wydziergała na szydełku przytulaka dla malucha a chciałabym takiego w obrazie mieć jakiegoś fajnego ;-)nad łóżeczko :happy:

Ani@k to idź ;-)u Nas pochmurno a miało być tak słonecznie:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry