reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej

ktos sie oblowil w c&a, bo mnie jakos nie wyglada, ze jest mega obnizka:eek:

Kasica no wiesz, nie wiem czy u ciebie jest taki klawisz ENTER? w sumie moglabys czasem go uzyc, wlasnie zeby oddzielic tematy, o ktorych piszesz czy osoby, do ktorych piszesz.

Aleksis jestem z Toba myslami! &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
yyyy Gatto to nie ja:-D
ja myślę ze te co maja dostęp VIP:eek:
takie cus tylko dostałam:[h=1]OFERTA DNIA: Tylko dzisiaj letnia sukienka damska za 26,90PLN!:wściekła/y::angry::baffled:[/h]

Ani@k jak ja Ci zazdraszczam, miłego nicnierobienia, tylko się zmęcz do spania;-)

we wro mega słonecznie od rana, u Was tez?
idę na siadanie bo mi dziecko w brzuchu woła, mamo daj papu:tak:

Ostatnia edycja:
Gatto, Szyszka w c&a niema wyprz. JESZCZE!

podobno w sklepach stacjonarnych są zniżki.. w necie - Alex__ mówiła 'na 99% od dziś' jak nie dziś to może jutro ;-):tak:

Szyszka a Ty do kiedy zamierzasz pracować???

cześć Dziewczynki,
alem zła - wyprzedaż miała być, a tu dupa:wściekła/y: jeszcze w nocy spałam 3godziny tylko, wrrr
też chcę dziś leżing i nicnierobing
słońce chociaż wyszło, tyle dobrego

Ani@k sama nie wiem, na razie czuje się dobrze, tylko szybciej zmęczenie mnie łapie...
Myślę może ze tuz przed ślubem czyli w sierpniu pójdę juz, bo ślub 31/08
szef kazał mi iść na L4 i pracować, wyśmiałam go i powiedziałam ze nie skorzystam z jego super propozycji:wściekła/y:

elooo :-)
kasica :-D:-D Ale ja chyba wiem skąd Ci sie to wzięło;-) przyznaj sie , piszesz duzo na gg?:-)
a pogrubienie..no więc tak
jak juz napiszesz to, co chciałaś napisać do kogoś, np. do mnie, kok.o , to:
1. zaznaczasz myszką nicka (np. kok.o )
2. klikasz ikonke z taką grubą literką B (znajdziesz ją w pasku narzedzi w drugim rzedzie, zaraz nad tym okienkiem,w ktorym jest pisany przez Ciebie tekst)
3. gotowe

A wyprz. w c&a nie było:-D ktos nas w jajo zrobił;-):-)

Alex__ dawaj do mnie zamiast do pracy, mam jeszcze obok całkiem sporawo miejsca.. :tak:
Szyszka no Twój szefuńcio ma super pomysły :-D

Kok.o dobrze ze nie napisałaś 'klikasz dwa razy na np. kok.o' bo się całe nie zaznacza.. tylko do kropeczki..

no i na gg ENTER działa przecież..

Ostatnia edycja:
a pogrubienie..no więc tak
jak juz napiszesz to, co chciałaś napisać do kogoś, np. do mnie, kok.o , to:
1. zaznaczasz myszką nicka (np. kok.o )
2. klikasz ikonke z taką grubą literką B (znajdziesz ją w pasku narzedzi w drugim rzedzie, zaraz nad tym okienkiem,w ktorym jest pisany przez Ciebie tekst)
3. gotowe
ew. tez tak :
zaznaczasz imię dziewczyny i klawisz "CTRL" i równocześnie z klawiszem "B" i wychodzi pogrubienie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry