reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
czyli jeżeli "..." nie są zastępnikiem entera (dałam się nabrac) to to co napisałaś do Kasicy o pogrubianiu też nie musi być prawdą :-):-p;-)

choć jakby wejść w to głębiej... to z filozoficznego punktu widzenia (kropki) ... można nazwać zastępnikiem entera..

Ostatnia edycja:
yyyyy :eek:
no czas wziąć czerwoną pigułke, wtedy wszystko sie wyjaśni. matrix odsłoni przed Tobą swe tajemnice
bedzie wiadomo co jest prawda;-):-)
:-p

ide po swoją pigułke vitaminer-prenatal ;-):-)

Hejka,

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymaj się !!!

No wyprzedaży nie było, sprawdzałam po północy i o szóstej rano ale d...:-D

alex a co tak Ci dali w kość ?? Ja też dzisiaj wstałam po 5ej i już nie pospaliśmy, pewnie się Olek zaraz kimnie a ja już raczej nie:baffled:

kok.o, Ani@k :-D macie cierpliwość do tych szkoleń, to jednak chyba jest związane z profilem zawodowym, nie ?;-)

U mnie nadchodzi @ i od dwóch dni mam takie zawroty głowy, że normalnie boję się znosić Olka po schodach na parter. Ale wyjścia nie ma. Teraz to w sumie trochę żałuję, że nie zbudowaliśmy takiego płaskiego bungalowa, ale co tam, jest jak jest.
Dzisiaj słońce więc nadrabiam w praniu i muszę balkony i taras umyć i coś tam jeszcze, bleee,

Miłego dnia !!!:-)

cześć wariatki

no ja nie wiem czy kasica się nie pogubi 2 strony na klikałyście jak pogrubić imię lub nick :-D

ja dzisiaj spać nie mogłam i od 8 :szok: jestem na nogach :-D:-D:-D zjadam śniadanko i po kawkę zaraz śmigam :tak:

Ani@k leż i pachnij ;-),

która z Was to pisała katiuszka to Ty :tak: gdzie ja się wylaszczyłam ,mogę Wam wysłać zdjęcie co się kryje pod bluzką :-p

kok.o, Gatto ,Muma ja wczoraj byłam na zakupach kupić strój kąpielowy :baffled: o masakro :angry: w h&m byłam i żeby rozmiar 42 nie pasował a 44 był ze znakiem zapytania ???:angry:ręce mi opadły :confused2:przecież ja prawie cycka nie mam :sorry::confused2: co do ciuszków to dałam sobie na spokój i nie przymierzałam nic bo miałam wrażenie ,że wszystko za małe :baffled::crazy::baffled: kupiłam w końcu ten strój kąpielowy ale ile się napociłam i na wkó....denerwowałam to obłęd ,kupiłam w Etam ładny nie drogi bo za 120 zł .Jak wróciłam to powiedziałam do M ,że pierwszy i ostatni raz kupiłam strój :crazy:

co do wyprzedaży w h&m też nie było bodziaków za 5 zł :no:

szyszka co dobrego na śniadanie jadłaś???

dziewczyny ta dieta co wrzuciłam to jest dobra ,proszę się wziąć i będzie od razu brzuszek mniejszy :tak:
kok.o w tej książce Chodakowskiej są fajne przepisy warto kupić :tak:

idę po kawę

Aleskis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

yyyyy :eek:
no czas wziąć czerwoną pigułke, wtedy wszystko sie wyjaśni. matrix odsłoni przed Tobą swe tajemnice
bedzie wiadomo co jest prawda;-):-)
:-p

ide po swoją pigułke vitaminer-prenatal ;-):-)
a różowa prenatal classic moze być??? :sorry:

Muma :-)
Zuza :***

a wiecie ze Victoria Beckham bedąc w ciąży z córeczką się odchudzała??? ja jednak pozostanę przy moim trybie życia.. później się za siebie wezmę :tak:

haha, niech ktos podsumuje jak pogrubic nick i CO TO JEST NICK zeby nie bylo nieporozumien:tak: a z tymi B z kropka i przecinkiem, ale bez kropki i przecinka to nawet ja sie pogubilam:-D:-D

Najwyzej wszystkie bedziemy pisac w jednym ciagu i tyle...watek nam upadnie, bo nikt nic nie skuma:-D

Gatto oj tam,oj tam to będzie wątek dla wtajemniczonych :tak:
Ani@k no bez przesady w ciązy się odchudzać? no ja rozumiem zdrowo się odżywiać ale nie odchudzać :eek::baffled:

ja dzisiaj mam w planach plażing na tarasie ,ale najpierw muszę trawniki pokosić w końcu ładna pogoda to można pochodzić po ogrodach ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry