reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej,

juz po wszystkim.Poszlo ladnie, bo i sluz byl i szyjka otwarta, a armia zolnierza silna (VCM 11) -nie wiem co to oznacza, ale w marcu wskaznik byl 0,35 wiec wiadomo o o chodzi. Teraz troche czuje male skurcze, ale bede wsuwac aspiryne 100 codziennie i Q10 w tabletkach-to do Ani@k He he,tak dziennie zajadamy sie kremem Nivea z Q10, eM oczywiscie takim dla panow:-D

Czytam dalej
Pa

cd
Ale gapa ze mnie-tyle trzymalyscie za mnie kciuki a ja burak Wam nie podziekowalam. To teraz dziekuje serdecznie za kciuki i ze pamietalyscie.Kochane jestescie

Ostatnia edycja:
reklama
My już po spacerku, niby sie trochę poprawiło, zapakowałam glutka do pojazdu i w drogę. Kupiłam sobie spodnie - rurki szare...rozmiar 14:baffled::crazy: a niech to!!!!
Teraz znowu zaczęło padać, jak dojeżdżaliśmy do domu, to Julek dopiero usnął, musiałam go z wózka wygrzebać no i teraz marudny jak cholera:eek: Oduczył się zasypiania w łożeczku w ciągu dnia. Ostatnio codziennie siedzieliśmy w ogródku, to zasypiał w wózkui teraz znowu jest problem. Wrzeszczy jak nie wiem co:szok: bożeee od nowa trzeba go uczyć:angry:
oki lecę, bo już się rozwyła syrena!!!
szyszunia kocyk śliczny!!! i na chłopca i na dziewczynkę:tak: a weź mi przypomnij...znacie płeć? jak pisałaś, a ja przegapiłam albo zapomniałam - to przepraszam:sorry:
ojjjj Muma u nas to samo z zabawkami:tak: hehe a to dopiero początek:szok::laugh2:
Gatto jak dojdziesz skąd ta opona to daj znać;-):-D:laugh2:

Hej,

juz po wszystkim.Poszlo ladnie, bo i sluz byl i szyjka otwarta, a armia zolnierza silna (VCM 11) -nie wiem co to oznacza, ale w marcu wskaznik byl 0,35 wiec wiadomo o o chodzi. Teraz troche czuje male skurcze, ale bede wsuwac aspiryne 100 codziennie i Q10 w tabletkach-to do Ani@k He he,tak dziennie zajadamy sie kremem Nivea z Q10, eM oczywiscie takim dla panow:-D

Czytam dalej
Pa
Noooo MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kciuki nadal trzymamy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

szyszunia kocyk śliczny!!! i na chłopca i na dziewczynkę:tak: a weź mi przypomnij...znacie płeć? jak pisałaś, a ja przegapiłam albo zapomniałam - to przepraszam:sorry:
katiuszka Tobie wybaczam;-), ale fakt jest taki ze jeszcze nie znamy płci, wizytę miałam w 12tc, kolejna bedzie w 17tc, wiec wtedy lekarz bedzie szukał miedzy nogami co tam się wykluje...
uściski dla synka:tak:

Aleksis swietnie,ze poszło dobrze! za 3 tyg bedą II !!! :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katiuszka biedny ten Twoj Julek;-) jak tylko zaśnie sobie smacznie tam gdzie mu dobrze, to mamuska budzi go i przenosi do łózeczka...nie wiadomo po jakiego grzyba??:eek: masz przeciez wozek 2(3) w 1, wiec gondole wypinasz i bierzesz do domu. Ja tak robie, stelaż złozony zostawiam na klatce a Młodą spiąca w gondoli na balkon wyrzucam, niech dogorywa;-):-) I wszyscy zadowoleni:-)

eee kok.o nie dałabym rady:no: ciężkie to ustrojstwo:baffled: w sumie wiedziałam, że wózek do najlżejszych nie należy, ale było mi to obojętne, bo i tak pojazad ma swój garaż;-) a kiedyś M. tak wziął Julka, chyba z fotelikiem jak dobre pamiętam i co? ledwo go postawił, a ten już obudzony:eek:
szyszunia aż mi wstyd:sorry: wystarczyło uważniej zerknąć na Twój suwaczek:sorry: eee szkoda słów do mnie:sorry::-p
Kurna...no i leje:angry:

aaa miałam zerknąć na zuzki przepis!!! lecę czytać:tak:

reklama
zwariowałaś :eek::-D
pamiętam ze jak mieszkałam w UK wiele razy do pracy na rowerze jechałam to mokra az do majtek byłam :-D takie atrakcje w połowie drogi mialam;-)
ooo mieszkałaś w Uk? a gdzie dokładnie? noo niestety pogoda tu kiepska...chociaż musze przyznać, że kiedy tu przyjechaliśmy, była dużo, dużo gorsza - non stop lało - a teraz klimat się zmienił i jest dużo więcej dni słonecznych, a nawet upalnych:tak:

Ale jesteście koleżanki:crazy:;-) żadna nie dała cynka, że nowe fotki na kółku:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry