reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka a są jakieś nowe??? zaraz idę zobaczyć.. :baffled:

Aleksis :*** (ale powtórkę z eMem mozecie już zrobić??? nie mówię że dziś.. pojutrze najlepiej ;-):tak:) jaaaaaaaaaacieniemoge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaciskam kciuki aż mi się pazury w rękę wbijają &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i pamiętaj - ciężarnej się nie odmawia - za 2,5 - 3 tygodnie zamieszczasz zdjęcie testu z II krechami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: i zaczynasz zrzędzenie/marudzenie o objawach, ich braku/nudnościach/zamiarze zakupu pierwszego ciuszka/płaczu z okazji zobaczenia pierwszy raz serduszka :tak:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
kurka...napisałam posta, ale że zrobiłam parę literówek, chciałam go poprawić...i go skasowałam:crazy::angry: oki...jeszcze raz...
ani@k nooo dla mnie nowe:tak::-) a jak Ci idzie nicnierobienie??? leż póki możesz...bo już niedługo Ci się zacznie Kochana. A właśnie...nie wiem czy pisałaś...poód będziesz miała naturalny czy cc?
A mnie Juluś miło zaskoczył:tak: Wsadziłam go do łóżeczka, żeby się pobawił, a ja poszłam robić obiad. Po pewnym czasie zaczął marudzić, to dałam mu smoczka i pieluszkę. W trakcie tłuczenia kotletów schabowych stwierdziłam, że coś za cicho tam...wchodzę, a Juluś śpi!!!:szok::-D nawet walenie tłuczkiem mu nie przeszkadzało:tak:

Katiuszka nicnierobienie przyniosło mi sporo uciechy bo mój Synuś się chyba domagał abym coś robiła :-) szturchał mnie co jakiś czas.. muszę powiedzieć że ma siłę :tak:

a Juluś to mądry chłopczyk :tak: ja jak leżę, pobawię się to później nie potrzebuję specjalnego lulania aby usnąć ;-) myślę ze nauka nie poszła w las.. ucałuj Go (jak się obudzi) ode mnie, mocno!!!!

Katiuszka nie skasowało posta..:happy:

a jeszcze z lekarzem nie rozmawiałam.. chciałabym sn ale nie wiem co na to moja macica (choć o dwurożności zaden z dwóch do których chodzę w ogóle nie wspomina) no i ułożenie Dziecka.. bo ponoć jak jest pośladkami do wyjścia lub poprzek ułożone to robią cc

heheh Ani@k czary maryyyyy:-D
A tak na serio, to najpierw go nie było, więc napisałam drugiego, aż tu nagle się pojawił:eek: zgłupiałam i postanowiłam go sama skasować:-D
A Juluś się obudził, ucałowałąm od cioci Ani i dalej śpi:tak:
A jeszcze odnośnie porodu, taki całkiem naturalny? czy weźmiesz znieczulenie?

hahha szyszunia ja też poleciałam na dwa tygodnie, dokładnie na święta Bożego Narodzenia...nawet miałam bilet powrotny...ale jakoś się zasiedziałam 12 lat:szok::laugh2:
Gatto nie wiem czy u Was mierzy się dzieci...bo tu, to nie..."no bo po co?"...ile Twoja mała ma "wzrostu"?

Pisałam Wam, że kupiłam sobie spodnie? :baffled: chyba tak...rozmiar 14, nie mierzyłam, bo takie wielkkkkie, że nie było mowy, żebym nie weszła...ale jadnak nie wlazłam:crazy: ściślej mówiać wlazłam,ale wyglądam jak szynka świąteczna, taka obwiązana sznurkami:tak::angry: Jutro M. ma mi wymienić na większe...o ile produkują większe rozmiary:eek: tak się wnerwiłam, że pożarłam całą czekoladę wedlowską:wściekła/y: a co!!!
Jakby mało było "tragedii", to oparzyłam sobie rękę parą z czajnika:-( bąbel się od razu zrobił, boli jak jasny gwint, a jeszcze Julek mnie udrapał w to miejsce. Myślałam, że się posikam z bólu:baffled: eeeehhh sierota ze mnie...

Dziewczyny, poradziłyście mi jaki aparat kupić. Jestem bardzo, bardzo z niego zadowolona:tak: może doradzicie w sprawie pralki automatycznej?:sorry: kurka...muszę jakąś kupić na dniach, żeby mi ją przywieźli do domu w Polsce, tylko kompletnie się na tym nie znam. Weszłam na jakieś opinie, ale ja mam gdzies takie opinie, potem będzie jak z wózkiem:crazy: może możecie mi polecić jakieś marki, modele itp.

reklama
hej!!
katiuszka,normalnie posikałam się z Twojego postu......jak napisałaś,że z żalu czekoladę wpierdzieliłaś:-D:-D:-D,kobieto schudniesz,nie panikuj!!!!!
Aleksis,super,że było ok.!!!Ze armia Twojego męza,była dobra!!!,teraz czekać tylko na testowanko ,żeby ukazały się dwie piękne kreseczki i będzie git!!!:tak:
Ale kobiety namieszałyście,że hej!!!z tym pogrubianiem....masakra no hi hi hi,prosze o dokładne wskazówki,to cos z tego będzie,bo tak,to szans nie ma:no:
u nas juz tez słonko przypieka,aż miło!:cool2::cool2::cool2::cool2:,super jest!!szkoda ,że do pracy na popołudnie mam,ale cóż,zostanie sobota i niedziela do opalania:tak:(o ile deszcze nie będzie padał)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry