Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oszalał Młody co co?;-) teraz kiemie jak Mumowy Olek, ale mama już nie

Chyba najjaśniej to opisałam...czy mnie się tak tylko wydaje
Nie chodzi naprawdę o błędy, bo chyba każda z nas robi, ale o pisanie przejrzyste, takie dla oka chociażby
Po prostu zaczynaj pisanie do każdej z dziewczyn od nowej linijki, jakbys nick (imię, nazwę) jeszcze pogrubiała to juz by było git
Poćwiczysz i się uda, zobaczysz!!! I nie piszemy tego, żeby się ponabijać, tak tylko będzie łatwiej czytać. No to do dzieła!!!!:-)
tzn. w samej bluzce jeszcze jakos znośnie, ale jak założę jeszcze spodnie, to się coś tworzy pomiędzy
jakaś oponka...czy cuś
;-) skąd to się wzięło? za cholerę nie dojdę
A co do diety...Kochana nie z moją wytrwałością i samozaparciem
ja po prostu liczę na cud...i trochę na geny...mama urodziła nas czwórkę a szprycha jak cholera (tzn. teraz trochę się jej przytyło) ale kiedyś, to pomietam jak biegała po osiedlu, to mój M. (wtedy jeszcze nie był moim M.) podgwizdywał na nią, bo myślał, że to jakaś małolata biega w dresie. Tak więc liczę na cud i na geny....chyba, ze się wdałam w ojca...115 kg zywej wagi...no to będzie porażka
a tu doopaaaa;-)polujcie, może dzisiaj coś się zacznie???
Olek śpi właśnie a ja się snuję z kawą i coś tam niby sprzątam itp
I nasz salon już jest cały kolorowy i jego pokój i łazienka - no parę latek trzeba się będzie przemęczyć

, musze sie zaczac leczyc
, wczoraj dostałam 3 komplety bielizny:-)
kawkę spijam z Wami albo z M na gg ;-)wszystkie koleżanki porodziły i mają inny tryb i wiecznie nie mają czasu na nic 
a jak się chcę wbić na kawę to wiecznie nie ogarnięte i trzeba 2 tyg wcześniej się umawiać ...ehh
zresztą na zdjęciach na fb widać chudzinki żadnej nie ma
ale szczupłe byłyśmy wszystkie jako nastolatki

;-)