zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej kobitki
to ja tak od czapy bo na porodach się nie znam ;-) ale też zawsze chciałam rodzić całkiem naturalnie bez znieczulenia no i zawsze w domu chciałam
ale to tak na marginesie ;-)
U nas pogoda cudna,wczoraj pokosiłam wszystkie trawniki ,padłam jak długa ale za to dzisiaj waga pokazała znowu niższą
ale jestem z siebie dumna,muszę usiąść i zrobić listę co na działkę zabiorę żeby tam coś sobie uszykować do jedzenia na grillu ;-)
katiuszka ostatnio pisałaś ,że u Was tak cieplutko i nosek spaliłaś czas aby u Nas deszcze odeszły precz a słonko poświeciło i żeby ludziom poschły podwórka
Tak w ogóle to te Wasze dzieciaki wszystkie są śliczne i jak jedno ma się ochotę schrupać
Muma dołączam się z kawką ;-)
kok.o a do pracy po co dzisiaj?
alex_ ale to Martynka niby ,że co przybiera i gubi kg czy jak ?bo tak zrozumiałam
Ani@k pewnie już w szpitalu przy bólach pierwszych zdecydujesz
a jakie mebelki będziesz miała dla niunia ? o kolor mi chodzi ;-)
to ja tak od czapy bo na porodach się nie znam ;-) ale też zawsze chciałam rodzić całkiem naturalnie bez znieczulenia no i zawsze w domu chciałam
ale to tak na marginesie ;-)U nas pogoda cudna,wczoraj pokosiłam wszystkie trawniki ,padłam jak długa ale za to dzisiaj waga pokazała znowu niższą

ale jestem z siebie dumna,muszę usiąść i zrobić listę co na działkę zabiorę żeby tam coś sobie uszykować do jedzenia na grillu ;-) katiuszka ostatnio pisałaś ,że u Was tak cieplutko i nosek spaliłaś czas aby u Nas deszcze odeszły precz a słonko poświeciło i żeby ludziom poschły podwórka

Tak w ogóle to te Wasze dzieciaki wszystkie są śliczne i jak jedno ma się ochotę schrupać

Muma dołączam się z kawką ;-)
kok.o a do pracy po co dzisiaj?
alex_ ale to Martynka niby ,że co przybiera i gubi kg czy jak ?bo tak zrozumiałam

Ani@k pewnie już w szpitalu przy bólach pierwszych zdecydujesz
a jakie mebelki będziesz miała dla niunia ? o kolor mi chodzi ;-)
matulu już masz 28 tc dopiero spojrzałam ;-)ale szybko , no więc kochana do boju i zbieraj wypraweczkę
Ostatnio kupilam na allegro biustonosz, na obrazku fajny (w realu juz troche mniej). Jak rozpakowalam to bylam w szoku i se mysle "noooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee noooo takie namioty to na pewno beda za duze!!
!!!zaraz kolejne się wypierze!!słonko daje czadu,że hej!!!dzis na obiad robie(zupa jarzynowa od wczoraj,mamunia moja zrobiła),a ja się zaoferowałam,że zrobię naleśniki z białym serem,polane musem truskawkowym
,ale nadrobię"zaległości"