reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej kobitki

to ja tak od czapy bo na porodach się nie znam ;-) ale też zawsze chciałam rodzić całkiem naturalnie bez znieczulenia no i zawsze w domu chciałam:tak:ale to tak na marginesie ;-)
U nas pogoda cudna,wczoraj pokosiłam wszystkie trawniki ,padłam jak długa ale za to dzisiaj waga pokazała znowu niższą :szok::tak:ale jestem z siebie dumna,muszę usiąść i zrobić listę co na działkę zabiorę żeby tam coś sobie uszykować do jedzenia na grillu ;-)
katiuszka ostatnio pisałaś ,że u Was tak cieplutko i nosek spaliłaś czas aby u Nas deszcze odeszły precz a słonko poświeciło i żeby ludziom poschły podwórka :tak:

Tak w ogóle to te Wasze dzieciaki wszystkie są śliczne i jak jedno ma się ochotę schrupać :tak:

Muma dołączam się z kawką ;-)
kok.o a do pracy po co dzisiaj?
alex_ ale to Martynka niby ,że co przybiera i gubi kg czy jak ?bo tak zrozumiałam:confused2:
Ani@k pewnie już w szpitalu przy bólach pierwszych zdecydujesz :tak:a jakie mebelki będziesz miała dla niunia ? o kolor mi chodzi ;-)

reklama
aha teraz rozumiem alex_:tak: a jest na to jakieś lekarstwo jakieś witaminy ?
Ani@k ale Tobie bliżej niż mi :-D matulu już masz 28 tc dopiero spojrzałam ;-)ale szybko , no więc kochana do boju i zbieraj wypraweczkę :tak:ja białe mebeleki będę miała bo komodę już kupiłam białą z ikei :tak:

dziewczyny, a Wy na wyprzedazach internetowych kupujecie tez stroje kapielowe? Ja sie wczoraj namyslalam,namyslalam, potem stwierdzilam,ze skoro nie moge dostac na siebie biustonosza w stacjon.sklepie, to taki kupiony w necie raczej marne szanse,ze bedzie pasowal.:-(
katiuszka hyhy ja bez przymierzania nie kupuje juz, wlasciwie nie wiem jaki mam rozmiar:shocked2: Ostatnio kupilam na allegro biustonosz, na obrazku fajny (w realu juz troche mniej). Jak rozpakowalam to bylam w szoku i se mysle "noooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee noooo takie namioty to na pewno beda za duze!!:szok: przesadziłam chyba!!! " :-D i co? i rozmiar jest dobry (tylko fason troche do bani, mam w nim cyce jak donice (na spacerze wąsaty facet ,co szedł z z 2 pieskami, wlepił w nie wzrok, bo najpierw szły one statecznie sie bujajac, a potem ja z wozkiem:-D)
wyprz. netowe kuszą, bede chyba kupowala rozmiar wieksze niz zwykle, wtedy wieksze szanse beda ze wleze w te ciuchy;-):-)

Ani@k jak mialabym doradzac to polecam biale mebelki. Zawsze mozna z kolorami szalec we wszystkich dodatkach,zabawkach,pieluchach, poscielach itp , biale meble fajne tło robia do tej tęczy i nie bedzie wrazenia zagracenia. Tak mysle... i sie do tej mojej rady stosuje;-):-):-p

zuzka do pracy na chwilke musze wyskoczyc, bo mam taką "sezonową" robote;-). Zawsze przed feriami czy wakacjami jest troche młyn, no a ze sie kiedyś zdeklarowałam,ze w domu moge cośtam zrobić i odciążyć kolege, to teraz musze sie wywiązać z obietnic;-)

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie super bo brzuchol schowany no i nie wiązane na szyi - bo te co na szyi to jakoś sprawiają , że pochylona jestem :-D:-D W F&F stacjonarnym przymierzyłam z 10 i wszystkie do bani a ten na czuja przez neta i jest OK.

ja pranko rozwiesiłam,już jest prawie suche:cool2:!!!zaraz kolejne się wypierze!!słonko daje czadu,że hej!!!dzis na obiad robie(zupa jarzynowa od wczoraj,mamunia moja zrobiła),a ja się zaoferowałam,że zrobię naleśniki z białym serem,polane musem truskawkowym:tak:,zaraz zabieram się za nie!!
a,teraz UWAGA!!!!!!!!!!
Ani@k,takiej nauczycielki jak Ty,to ja w liceum nie miałam:-D:-D...genialne wytłumaczenie!!!:tak:dziękuję:tak:
zuzanko,Ty ,niedługo znikniesz nam,tutaj,no!!!!jak twoja waga leci na łeb,na szyję!!!!!!!...ile już ważysz???
Ja,przez ostatnie 2 dni,nie byłam maszerować,bo w pracy po 13 godzin siedziałam,więc nie było jak!!:eek:,ale nadrobię"zaległości":-D
Muma,
fajne to bikini jest!!

Ostatnia edycja:
reklama
WWoooooooooooooooooooooooowww kasica !!! nooooo gratulacje!!:-) teraz to moża Ciebie czytać!:tak: bez zastanawiania sie "o co kaman??":-p;-)

Muma a te rozmiary np 50F to jest tak, ze 50 to rozmiar, jaki sie nosi normalnie (ciuchów), a F to miseczka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry