reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
katiuszka tak miły sen, tylko co w nim robił mój były :eek:i w Londynie wieża Eiffel :no:?
Muma udanego spacerku.
Zuzu masz płytę cd Ewy czy z YT ćwiczysz?
Kasica, wlasnie tylko nie zacznij szaleć, opanuj najpierw jedno :-D:-D:-D

Ja wlasnie skończyłam wcinać śniadanko, potem truskawki, śledzik czeka w lodówce i zagryzę bananem:-D
na obiadek mam zupkę jarzynowa, wczoraj o 21 gotowałam:eek:i placuszki ziemniaczane, już zgłodniałam:cool:.
Cos czuje ze i ja po ciąży będę linki ze strojami odkopywać z bb i ćwiczyc z ewką:cool2:

Kasica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aj lawju, normalnie aj lawju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*** :-)
ja ostatnio naleśniki robiłam z serkiem takim homogenizowanym waniliowym i do tego dżem jagodowy - pyszotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Szyszka to się chyba na Mieszka u Was zanosi.. ja też tak wariuję i nie przeszkadza mi śledź a za chwilę pączek ;-)

ja balonów nie mam a zawsze mam problem z wyborem normalnego syskonosza :zawstydzona/y: jak już się dopnę i nic nie wypływa to miseczki za małe, jak miseczki ok to dopięcie szwankuje :cool:
teraz zasuwam w takim sportowym, bez fiszbinów i klamerek z tyłu - i jest dosyć wygodny..

Ani@k czy Zośka czy Mieszko mi to wsio, ważne żeby się najadało tym czym mama teraz :-D
Piszecie ze macie problem ze stanikami, ja ten problem rozwiązałam tak: pojechałam któregoś razu do brafitterki, dobrała mi odpowiedni stanik i po problemie, później znając swoje rozmiary to juz kupowałam sama przez www nawet, danej marki. Może tak sobie pomożecie;-)

Ania@k uprawiasz dziś tez leżing?

Ja już się wyspacerowałam,Oli śpi jeszcze na ganeczku:-) Zaktualizowałam co nieco na kółku:-p
Fajnie macie z tym leżingiem, leżcie sobie póki da radę:tak:
katiuszka - super, że Julciowi mija to uczulenie, chciałoby się powiedzieć : a nie mówiłam;-) Przeważnie to jest chemia a jak nie mija to dopiero pokarmowe. Po nim nie widać, żeby mu coś dolegało :happy::tak:

A co do kostiumu jeszcze to się nie ma prawa nic wylać bo gacie też mam 'pancerne' :-D

Wiecie, raptem na 8 dni jedziemy nad to morze i pewnie będzie lało:-p ale i tak się cieszę jak dziecko.
Ostatni raz byliśmy 3 lata temu, jakoś tak zeszło a rok temu - wiadomo co było - akcje z dziadkami..
Ciągle myślę co jeszcze będzie mi potrzebne i nie wiem czy kupować mu takie coś np.
DMUCHANA WANIENKA TURYSTYCZNA - PODRÓŻNA BESTWAY (3291755632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy po prostu na siedząco go myć już w brodziku na takiej specjalnej macie. Ogólnie lubię kupować:cool::-D

Ostatnia edycja:
Muma fajnie nawet jak nie będzie upalnie to fajnie spędzić czas z bliskimi i odpocząć od codzienności ,ja lubię polskie morze i jeździmy bez względu na pogodę ,kiedyś byliśmy nawet zimą :tak:a wanienka super też ją oglądałam gdzieś i się śmieliśmy z M ,że kupimy ją na działeczkę jak będzie brzdąc ,żeby go kąpać :tak:a nie wozić ze sobą wanienki z domu.

No dokładnie, w tym roku to starczy mu też za basen ogrodowy:tak:
Ja tam też lubię polskie morze, na plaży to właściwie nie leżę, tylko idziemy na trochę, obowiązkowo kąpiel i jakieś gry na kocyku;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry