reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kok.o ale w domu to też plus pracy ,ale chyba jakieś profity z tego masz?:sorry:czy tak w ramach koleżeńskiej pomocy?a tymi cycami to mnie powaliłaś :-D:-D:-D
kasica ja dużo za dużo ważę do swojego wzrostu 168 cm, kiedyś mi się ostro przytyło no i od tamtej pory co roku gubię kg jak poznałam M ważyłam 58 teraz ważę 67 kg a w tamtym tygodniu przed dietą i ćwiczeniami ważyłam 71:zawstydzona/y: mam plan do końca roku zgubić 7 kg czyli ważyć 60 :tak:ja ćwiczę 2,5 h dziennie i dieta 1600 kcal i tak nie przejadam tego :confused2:zmniejszam porcję bo na talerzu zostaje jedzonko więc szkoda aby się marnowało ;-)

muszę jechać na miasto a nie chce mi się :confused2::sorry:

zuza 2,5 h codziennie??:shocked2: ale to nie jest bardzo intensywny trening,co? bo wiesz, tyle to ja trenowałam za czasów startów w zawodach, terningi b.intensywne, no ale jadłam normalnie (inaczej nie dałabym rady wstac z łóżka rano;-):-))
przy 1600kcal to chyba 30-60 min dziennie byloby ok, bez wycienczania organizmu:sorry:
a, za ta robótke dostane kase, inaczej olałabym sprawe;-)

kok.o to nie jest mocno intensywny wysiłek ,bo to jest 1,5h z Ewką i 1 h orbitreka :tak:ale nie zawsze daje radę z Ewką i robię swoim tempem :tak:czasem orbitrek odpuszczam jak jest bardzo gorąco bo nie mam siły ,ale tak to z Ewką codziennie z weekendem włącznie . Ja jak już się zaprę tak koniec :tak:tak miałam przy dukanie 10 kg schudłam :tak:i ani deko nie wróciło i badania wszystkie idealne miałam po diecie:tak:

ooo Muma świetny ten strój!!! w sam raz dla mnie:tak: nawet nie wiedziałam, że takie coś jest teraz trzeba poszukać w "cudnych" angielskich sklepach, dobrać rozmiar i można jechać na wakacje;-)
kasica a przyznaj się, z czyich wskazówek korzystałaś przy nauce?;-) tylko Kochana teraz nie szalej z tymi pogrubieniami, podkreśleniami, bo dopiero będzie chaos. Pogrubiaj tylko nasze nicki i będzie super!!! ba!!! już jest super!!!:tak: Ty to pojętna jesteś, ale nie wierzysz w swoje siły i tyle:tak::-D i z góry mówisz "no się nie da":laugh2:
zuzka ja mam 4 cm mniej niż Ty, a 4 kg więcej...:eek:

eee dziewczyny...dajcie spokój wąsiastym panom....chociaż tyle ich, że se popatrzą:laugh2: pewnie w domu mają "naleśniki" do pasa:-D;-)
Julek kimie, a ja zamiast wziać się za odgruzowanie domu, siedzę na necie...ale jakoś nic mi się nie chce...Ahaa wszystko plamki suche zeszły z Julkowego ciałka,policzki gładziutkie, trochę jeszcze na przedramionkach ma suchą skórkę, ale już nie to co było...Kąpie go naprzemian w krochmalu i płatkach owsianych. Wiecie co, wydaje mi się, że to mogło być od Oliatum:eek: miałam krem i płyn do kąpieli, proszek też zmieniłam,ale jeszcze ubiarałam te co już były uprane, więc to nie od proszku (dokładniej płynu) Ciężko jest się połapać:cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry