reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
ale Wam smaka narobię...wcinam sobie szarlotkę na ciepło z lodami:-p eee gorzej już być nie może, to co se będę żałować;-):laugh2:
Julek zamiast 1,5-2 godzin drzemki, spał tylko 30 min. Chyba będę musiała kotlety utłuc:eek:

hej babolki,

nie bylo mnie, a wy tu takie epopeje urzadzacie, na dodatek smieszne:-D
Katiuszka przeszla sama siebie!

Ja bylam na plotach u przyjaciolki i w ciazy jest! az mi sie oczka zaszklily jak mi powiedziala. Urodzi jakos na poczatku lutego to jej dam ciuszki Cri :tak:

Spadam dziewczynki, bo lece na jakies zakupy i moze eMowi jakies sexy gatki kupie tak przy rocznicy:happy:
Buziaki dla wszystkich!!!

A ja bym zrobila - moze by sie zawstydzil i nauczyl ??;-)
Katiuszka, Gatto - a Wy macie cos takiego jak macierzynski ? Jak dlugo bedziecie z dzieciami w domach ?:-)

Muma, Gatto jednak zrobię, właśnie, żeby mu było głupio:tak: Już zamówiłam kartkę z okazji Dnia Taty, taką, że piszę co ma być w środku, typu życzenia, wierszyk czy co tam kto chce i firma drukuje. Zdziwi się, że po polsku będzie:tak:
Muma tu jest 9 miesięcy, w zależności kiedy na niego pójdziesz, to tyle masz wolnego po urodzeniu. Teoretycznie można go już wziąć po 6 miesiącu ciąży, czyli wychodzi 3 mies. jeszcze w ciąży i 6 po...Dlatego tutaj wszystkie ciężarówki pracują (o ile mogą) do ostatniego dnia ciąży, żeby potem móc być w domu całe 9 miesięcy. Ja odeszłam pod koniec grudnia, czyli mam do września...ale najprawdopodobnie nie wracam do pracy. Będę siedziała z Julkiem w domku:tak:

Z moich "ciuchowych" nowości, to M.nie wymienił tych spodni...pani w sklepie powiedziała, że NIE MA większych rozmarów i tak jakoś podobno dziwnie na niego patrzyła:eek:
A druga sprawa, to właśnie dzwoniła szwagierka, że kupiła mi tą sukienkę w Zarze!!!!:tak: wzięła L, bo większeg nie było. Mierzyła na siebie, mówiła, że spokojnie weszła....hmmm ona zawsze była "większa" ode mnie...jak się okaże, że ona weszła, a ja nie...to chyba się pochlastam:cool:
No a na zumbę nie poszłam....yyyy nooo booo przecież mam rękę oparzoną, noooo nieeee?;-):laugh2:

katiuszka -nie no jasne, jak z ręką oparzoną będziesz ćwiczyć ?;-) Na to właśnie szarlotka z lodami jest najlepsza - raz dziennie przynajmniej :-D
Tak myślałam, że zostaniesz z Julkiem w domku no bo kto by Ci się tam nim zajął.. Tak jak mnie, niby moja teściowa na emeryturze ale mamy do niej z naszej wsi ok. 35 km a poza tym ona ledwo chodzi bo czeka ją operacja bioder a poza tym to zakręcona jest jak wielki słój;-) Jak się serial zacznie to już babci nie ma :-D
Opiekunka nie wchodzi w grę, żłobek przerobiłam z Julką - jest potrzebna babcia bo dziecko choruje nonstop/
Ja jeszcze posiedzę na pewno do sierpnia 2014, potem mi się marzy własna firma - no wymyślę coś , MUSZĘ:happy:

Kurczę, jutro znów z Julką do lekarza, odebrali dziś wynik RTG i ma jakieś odwnękowy rysunek naczyniowy wzmożony i już wyczytałam, że to sugeruje bakteryjne zapalenie płuc gdzie jest tylko kaszel (jak u niej). :-( Pewnie dostanie antybiotyk i zwolnienie - nie powinno jej to zmartwić 2 tygodnie przed końcem roku;-)

reklama
ulala ale się Julcia zawaliła:szok: może to jest po niedoleczonej jakiejś chorobie? czy to wirusowe cholerstwo? Zdrówka dla córci!!!

Noo u nas miałam nadzieję, że teściowa powie, że zajmie się Julkiem, ale ona, że musi wracać, bo grządki, sadzenie itd. A teraz się okazało, że co? bawi dziecko drugiej synowej!!!:wściekła/y:jedno im wychowała, teraz poszedł do przedszkola, to bawi kolejne...szwagierka wróciła sobie do pracy i w doopie mają!!! u nas to nie ma kto pomóc...ale ja już sobie z nią załatwię jak będę w Polsce:cool:
tak, tak Muma masz 100% racji!!! z oparzoną rękę nie da się ćwiczyć i koniec:-D a szarlotkę zjem po raz drugi...ale przysięgam, że to już ostatni raz:tak::laugh2:
Gatto ponawiam pytanie...ile Gattinka mierzy? tak z ciekawości, bo ja dziś Julka zmierzyłam...ale żebyście wiedziały jak;-) stwierdziłam, że jak się go złapie pod pachy, to mocno opiera się wyprostowanymi nóżkami o podłoże, więc przystawiłam go do ściany, zaznaczyłam kreskę nad głową i zmierzyłam:tak::-D wyszło mi 65:eek: możliwe???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry