Muma
Fanka BB :)
Aaa tam, z teściowymi tak jest, jakby siostra eMa miała dziecko teraz to pewnie by ją biodra przestały boleć
;-)
Damy se radę, nie ?
A to zapalenie to bakteria i bezobjawowe tzn 'tylko' kaszel ale nie jakiś straszny - no nic trzeba się wykurować na wakacje:-)
Lecę już do łóżka, jutro pewnie znów pobudka o 6ej i tańce śpiewy i zabawa od rana
Aaa 65 cm Julka pewnie, że możliwe ale chyba tak się mierzy jak alex pisała to by Ci więcej pewnie wyszło ;-)
Papa!!
;-)Damy se radę, nie ?

A to zapalenie to bakteria i bezobjawowe tzn 'tylko' kaszel ale nie jakiś straszny - no nic trzeba się wykurować na wakacje:-)
Lecę już do łóżka, jutro pewnie znów pobudka o 6ej i tańce śpiewy i zabawa od rana

Aaa 65 cm Julka pewnie, że możliwe ale chyba tak się mierzy jak alex pisała to by Ci więcej pewnie wyszło ;-)
Papa!!

) czyli do 27 wrzesnia jestem na macierzynskim i potem musze wykorzystac miesiac zaleglego urlopu jeszcze z roku 2012. Ja mialam ciaze sklasyfikowana jako zagrozona wiec od razu bylam na tzw przed-maciezynskim 80% platnym.
...dorodny kotlet,no nie?!!szok!!!!też chcę zrzucic jeszcze kilka kg.!!!To ty bardzo dużo ćwiczysz codziennie!!!.ja maszeruje tak godzinę dziennie......,no jak wcześniej pisałam,przez 3 dni nie maszerowałam,
ale jutro jak wrócę z pracy to kij w dłoń i jazda!!!!!!!!!!
,i dobrze...stary grzyb!!!!!!!!!
,siostrzenica już od 2 dni swój plecaczek zapakowany,tak się cieszy,na ten wyjazd mała!!:-)
to teraz u Nas lepiej bo nie dość ,że można od samego początku na L4 być to teraz rok mamy macierzyńskiego 

pewnie w domu będzie się kisić