Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
a pamiętasz model bo jak weszłam na www to ich tam troszkę jestNo to nie problem :-) Ja go użytkuję codziennie w naprawdę trudnych warunkach ale wygląda i spisuje się jak nówka:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a pamiętasz model bo jak weszłam na www to ich tam troszkę jestNo to nie problem :-) Ja go użytkuję codziennie w naprawdę trudnych warunkach ale wygląda i spisuje się jak nówka:-)

,pokazałam dokumetny,on sprawdził i odjechałam...ale stresa miałam ,że hej
,w pracy,przez 8 godz.to 1,5 litra wypijam,bo jest taka duchota na hali,i tak gorąco.W domu juz mniej piję,ewentualnie jakas herbatkę ziołową.
,@ czai się za rogiem...dziś 27dc...............
oczywiście kiecka za mała!!!!
dopiąć się niby dopięłam... ale efekt taki jakby upchać słonia w kieckę yyy żyrafy!!! nooo nie będzie!!! mam jeszcze jeden sklep, skoczę tam w niedzielę, jak nie będzie XL, to nie wiem czy oddawać czy dać w Polsce do poszerzenia. Wymyśliłam ze szwagierka, że można by było wstawić po bokach paski materiału,np. beżowego. Sukienka by się powiększyła, a paski jeszcze optycznie by wyszczupliły...

u mnie najpierw wszystko nabiera "mocy urzędowej" przez jakiś czas...potem jak już zostanie zatrwierdzone, no to znowu, że trzeba jechać po materiały,pędzle, itp., "no ale przecież są korki, będę pół dnia stał"...tak jakby w Londynie kiedykolwiek było bez korków
A jak już się robota zacznie to tylko "kur mać" ;-)czasem to wolę sama sobie coś zrobić niż przechodzić przez to wszystko. I takim to sposobem sama w ciązy odnawiałam łazienkę, skrobałam fugi, malowałam okna
tak,tak...zapytaj dziewczyn, jak mnie ochrzaniały.