Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
"bo może jednak się przydać i pędzel, bo wałkiem jeszcze nie malowałem"
(ale żebym nie wspominała wczoraj, to rozumiem, to nie nie mógł mnie posłuchać), ok pojechaliśmy, po czym słyszę, wiesz co, "jedzmy do OBI po uchwyt przedłużający wałek, bo może się przydać"
, ok zawiozłam go wszędzie, zaczęłam piec ciasto to słyszę z pokoju obok "kurw.a farby chyba zabraknie"
, myślę sobie ja je.bie, gdyby nie ciąża to już 3 razy bym ten pokój pomalowała, bez dyskusji nie potrzebnej, nie prosiła o pomoc
.... 

koniec końców wzięłam brata i pojechałam po ta farbę, bo dźwigać nie będę 20litrów.
.

tyle gadania o nic

, ehhhh

(żart):-)!!!.My juz w domku,grilka sobie zrobilismy,ja taka małą kiełbaskę wciągłam
...ale jutro kijki w dłoń i idziemy

28 dc a tu w planach dziś piffko, jutro opalanie i maszerowanie na całego ??? Może weź wyluzuj co ??
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

chyba w 99% prognoza nigdy się nie sprawdza z rzeczywistością
ale jak założę mega szpilę to jest ok
ooo ranyyy ale będzie paprania
a co zrobić, jak po pierwszym rannym jedzeniu mleka, trzeba gdzieś wyjśc, to jak potem "na mieście" tą kaszkę podać??? chyba, ze Twój Olus je taką kaszkę na pierwszy posiłek, bo mój na drugi na razie. A na noc tez dajesz kaszkę? aaa juz sobie przypomniałam, ze sie właśnie zastanawiałaś nad tym. 

)..2 dni bolał mnie krzyż,i brzuch jakos czuła,dzis juz nic....no,może po południu plecy czułam trochę....więc @ jest tuż-tuż.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-
:-(...tylko zaś się spóznia!!

Moje też jeszcze nie naleśniki choć już z lekka wyeksploatowane

I dobrze mi z tym