Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja ją opierdzieliłam
jutro dam mu więcej...Co do kaszki to my jemy o tej samej porze, tylko na razie kleik i z butelki, ale od poniedziałku zaczniemy zasuwać łyżeczką. Ciekawe czy mi zje taką porcję jak jest napisane na opakowaniu. Ile Oluś zjada? kurdę...obawiam się, że ja mi nie zje za wiele, a za chwilę będzie kwiczał, to nie pokapuję się czy z głody czy z innego powodu
no nic...dojdziemy do tego
juz 12 lat
chcemy w Polsce i dlatego to jest tak przedłuża, bo ja sobie nie wyobrażam planowania tutaj, a śłub tam. Ja muszę być na miejscu. No i tak to się przeduża...Kiedyś myślałam (chciałam) mieć taki prawdziwe, duże wesele...ale teraz jak już tyle lat jesteśmy razem, jest już Juluś...to pewnie nie będziemy się wygłupiać, zrobi się cichy, skromny, bez białej sukni itp. ehhhh trudno...

hehe wysło mi, ze tak kiecką katiuszki sie zachwyciłaś:-)Wszystkie członkinie Kółka - marsz podziwiać bo mnie normalnie zachwyciła
A kolor to u mnie na monitorze jest czerwony;-)
wariatka!!! :-)Wszystkie członkinie Kółka - marsz podziwiać bo mnie normalnie zachwyciła![]()
nasza 'stara' poczciwa Kasica na chwilę wróciłaMuma...............jesteś kochana.............,ale ja wiem co mnie czeka............syski jakieś "zwiotczałe"(porażka,ale to nie są jeszcze NALEŚNIKI!!!!!!!!!!!!!!
)..2 dni bolał mnie krzyż,i brzuch jakos czuła,dzis juz nic....no,może po południu plecy czułam trochę....więc @ jest tuż-tuż.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-
-
-
szok:
:-(...tylko zaś się spóznia!!
..bo ostatnio w 28dc już krwawiłam...,ale miałam,tez takie cykle,że @ dostawałam w 32 dc......................HELP MIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!,o co kaman,no??!!!
ps.moje cycki,tak na serio to nie sa naleśniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAPAMIĘTAJCIE!!!
;-) I PAMIĘTAJCIE WSZYSTKIE - JEJ CYCKI TO NIE NALEŚNIKI!!!!!
;-) czyli nie jest źle ;-)
brzuch bolał.. myślałam że nad ranem to na IP pojadę.. nawet mi się śniło że do ktg mnie podłączają
przyszedł ranek (8.00) i przeszło ale strachu to się najadłam
:-( dziś ostrożnie będę niedzielę spędzać..
..więc szału nie było hi hi!!
,po południu idę się opalac!Miłej niedzieli!........syski jakieś "zwiotczałe"(porażka,ale to nie są jeszcze NALEŚNIKI!!!!!!!!!!!!!!)...
ps.moje cycki,tak na serio to nie sa naleśniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAPAMIĘTAJCIE!!!

spóbuję XL...jak nie to oddaję.
nooo wreszcie matka dała mu konkretnie pojeść
zobaczymy czy nie będzie rewolucji żołądkowych;-) teraz kimie sobie, ale niedługo już będzie gotowy,flacha kleiku i w drogę.

:-) ale z drugiej strony, jak możesz sobie bez problemów zrobić ktg, to pewnie- zawsze się uspokoisz...na chwilę, ale dobre i to;-)
Nooo i dałam se siana...bo bałam się, że jeszcze założą mi jakąś kartę dla psychicznych czy cuś
i będę miała nadzory psychiatry
tutaj to wszystkiego można sie spodziewać