reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o - pytałaś jakiś czas temu czy dzieci płaczą wieczorem, mój Olek baardzo rzadko ma taką fazę wieczorną (1-2 razy w miesiącu) ale chyba tak może być - te emocje po całym dniu.. Są takie czopki homeopatyczne wyciszające , jeśli wierzysz w to - nazywają się Viburcol.
hehe w to to chyba nie ja powinnam wierzyć ale Młoda, zeby zadziałało;-):-D
ale jak bedzie tak płakała codziennie to pomysle nad tym:tak:

Kok.o nie narzekaj na eMa - przyniósł kaszkę? przyniósł, przebrał na noc Ewunię? przebrał.. liczy fakt a nie że coś zrobił nie tak ;-):tak:
hehe nie narzekam, on kochany jest, wszystko zrobi przy Młodej (oprocz dania cyca;-):-)) i w chacie tez, łącznie z gotowaniem:tak: no skarb sie trafił:tak:.... tylko czasem trza conieco podpowiedzieć;-)
A ja mierze wszystkich swoją miarką, tzn ja nie cierpie jak mnie ktos instruuje (jesli o to nie poprosze) co i jak zrobić , wiec innych tez nie pouczam i nie mowie co i jak mają robić jesli o to nie poproszą. Zakładam,ze eM wie co i jak..no i potem sie dziwie,ze cos jest zrobione inaczej niz powinno;-):-D

koko, muma, katiuszka kiedy kaszki się wprowadza?
Moja jest na cycu więc nowości po skonczeniu 6 m-cy powinno sie wprowadzać. Konczy za 4 dni poł roku, wiec powolutku chciałam bezglutenową kaszke zapodać, no ale jakoś bez powodzenia;-) Ekspozycje na gluten uskuteczniam juz od 3 tyg. (poł łyzeczki kaszki glutenowej na dzien).
katiuszka moze i fakt, kleiku spróbuje... ale najpierw poczytam czym to sie od kaszki różni;-):-D Ty to jestes typ mojej mamy, dla niej dziecko to pewnie CIAGLE jest głodne i zawsze za chude:-D Mama juz w 3-cim miesiacu namawiala mnie do poszerzenia Młodej diety:-D No bo chudziutka i pewnie głodna jest. Ja sie mamy nie słucham;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
koko ja to znowu taka małpa jezdem, że lubię swoje 3 grosze komuś dołożyć jak coś robi, kiedyś było gorzej, ale walczę z tym, żeby trzymać japkę zamkniętą.

Muma, spokojnie zdam relacje.
Jak tylko coś sie zmieni będę prosić o złote rady:-D:-D:-D
katiuszka my ze sobą 2.5 roku, od lutego w narzeczeństwie i muszę przyznać ze jeszcze ani razu nie usłyszałam od niego "nie chce mi się, albo zaraz":tak:

Własnie wróciłam ze szpitala od babci, odebrałam ją, w pt podali jej 2 jednostki po 350 ml krwi i czuje się lepiej, nerka nie pracuje, polipy okropne, nie zooperuja bo to 80-latka, zostawiłam w domu, moja siostra ma do niej zajrzeć z obiadem. Cala babcia, nic jej nie potrzebne, dobrze ze eM poleciał po lekarstwa, bo pewnie by oszczędzała:baffled:

Może którąś zainteresuje:
http://www.sosrodzice.pl/koniec-pieluszek-huggies/

Ostatnia edycja:
koko nie no ja tylko tak do najbliższych, bo chyba do nich mam tylko odwagę (tata, eM, przyjaciółka, nawet pracownikom nie dopowiadam, bo myślę, że powiedzą...o wielka szefowa się znalazła i się mądruje) :-D:-D:-D:-D

Szyszka a babcia jak to babcia :-)

dziewczynki ja dziś nie konwencjonalnie i zaszalałam i kupiłam buty ślubne w Venezii, miętowe
yes2.gif
, młody bedzie miał muchę miętową
laugh.gif
, ale jeszcze nie wieZobacz załącznik 569242
juz jedne mam nude z Mark&Spencer + dokupiłam kokardki miętowe Clipboard012.jpg ale buty oddam bo jednak stopa mi się meczy a dodatkowo przecież będę tyc:tak:
Mamie tez coś się należy, nie tylko spiochy:-D

Załączniki

• Clipboard012.jpg
    Clipboard012.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 34
kok.o , tere fere jak to jest w Polsce z tymi centylami? bo ja patrzę na Julkową, angielska i tam jest tak:
idąc od dołu: -0.4
-2-gi
-9-ty
-25
-50
-75
-91
-98
-99,6 centyl
Julek był na 9, a terez wskoczył na ten wyższy czyli 25. Jak to jest u Was, że jesteście na 10? :baffled:

kok.o różnica między kaszką ryżową a kleikiem chyba jest taka, że w kaszkach są różne smaki, no i cukier:crazy: a kleik jest bezsmakowy, bez cukru. Sama zaczęłam się zastanawiać na różnicami i poszperałam w necie, ale za bardzo nie ma konkretnych odpowiedzi oprócz tego co napisałam. Jeszcze różnią się konsystencją, bo podobno ta sama ilość miarek danych do mleka - kleik będzie rzadszy, kaszka bardziej gęsta. Podobno kleik tez jest bardziej lekkostrawny od kaszki.
Znalazłam taki cytat z jakiegoś doktora:
"Praktycznie różnica polega na stopniu "rozdrobnienia" skrobii i obecności
resztek ziarna (m.in. błonnik) z którego został przygotowany kleik lub kaszka."

szyszunia śliczne te buciki!!! podobno moja kuzynka, która będzie chrzestną szykuje sobie kreację w kolorze mięty...modny kolor teraz czy co?;-)
Ohooo młody powstał...pora na owocki;-):-)
do wieczorka!!!

Ostatnia edycja:
katiuszka nooo mięta w modzie :-D
ja tu bardziej patrzyłam na wyprofilowanie buta i wysokość obcasa, kolor był ważny ale nie az tak jak wysokość obcasa :tak:codziennie na płaskim śmigam i to był warunek konieczny!
No to smacznego dla Juleczka:-)

katiuszka Ja mam taką siatkę w książeczce zdrowia dziecka i tam sobie patrzę a i podam Ci linka, tam w żółtym polu wpisujesz dane : siatkicentylowe.com - Witamy i Ci wychodzi.:tak:

No a mięta u nas bardzo modna,niby weszła w zeszłym roku, ale w tym więcej ludzi już nosi. Tak jak z koralowym było. Z resztą ta mięta jest super w połączeniu z koralem. Dużo w sklepach widać te połączenia.:-)

Także Szyszunia modna będzie!

Ja jutro do pracki, a do Tymka babcia przychodzi. Obcałuje, ponosi, będzie miał dobrze:tak::tak:

reklama
Witam sie i ja,

Piekna ladne buciki:tak:

Katiuszka Julus chlopak na schwal! Na pewno wszystko dobrze robisz, do not worry

Kok.o- jak tam zastoj ze snem?Juz lepiej troche? A te porady to masz racje...Dobrymi radami to jest pieklo wybrukowane
Ja lubie doradzic, ale tez staram sie tak jakos delikatnie

Ani@k dzis masz jeszcze "kulki"? Ale to przeciez dobrze, Patryk rosnie i rosnie

Gatto wcielo? Napisz jak sie czujesz plizz. A Cristinka jak to znosi?
kasica tez nie podpisala listy obecnosci
tere fere nasze Mamuski to musza Ci zazdroscic takich mezczyzn:-D

Alex
na lowach wyprzedazowych czy smiga po wertepach z dziecmi?

Ide cos przyszykowac cieplego na obiad, to sobie jutro wezme sobie do pracy

Pa pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry