Muma
Fanka BB :)
Hejka wieczorkowo
Super butki Szyszunia - no i musisz mieć wygodne
Ja mam miętowy lakier do paznokci 
Właśnie podziwiałam zuzankę na fb - podobną sukienkę miałam
Ja na fb foty nie wstawię ale może zeskanuję Wam na chwilkę tutaj - bo wówczas cyfrówek to jeszcze nie było 
Mam nadzieję, że się dziś dobrze bawicie
U mnie ząbkowanie straszne od paru dni a dziś masakra, idą dwie górne jedynki, jedna już przebiła dziąsło.
Nawet miał 36.9 i czerwoną buzię z tej strony bidulek, dałam mu dziś ten paracetamol
Teraz to ja lecę szybko spać bo coś czuję, że dziś sobie nie pośpimy..
Fajnie masz tere fere , że Ci się mama Młodym zajmie jak trzeba.
Miłego wieczoru Dziewczynki

Super butki Szyszunia - no i musisz mieć wygodne
Ja mam miętowy lakier do paznokci 
Właśnie podziwiałam zuzankę na fb - podobną sukienkę miałam
Ja na fb foty nie wstawię ale może zeskanuję Wam na chwilkę tutaj - bo wówczas cyfrówek to jeszcze nie było 
Mam nadzieję, że się dziś dobrze bawicie

U mnie ząbkowanie straszne od paru dni a dziś masakra, idą dwie górne jedynki, jedna już przebiła dziąsło.
Nawet miał 36.9 i czerwoną buzię z tej strony bidulek, dałam mu dziś ten paracetamol
Teraz to ja lecę szybko spać bo coś czuję, że dziś sobie nie pośpimy..

Fajnie masz tere fere , że Ci się mama Młodym zajmie jak trzeba.
Miłego wieczoru Dziewczynki

ja radziłam sobie tabletkami do ssania Gaviscon ( czy jakos podobnie) i jak dobrze sobie przypominam...dziewczyny pisały, że coca-cola też pomaga. Kiedyś mówiono, że mleko jest dobre. Później jacyć kolejni "mądrzy" stwierdzili, że pozornie pomaga, ale koniec końców jest jeszcze gorzej, bo mleko sfermentuje w brzuchu i dopiero wtedy jest sajgon. Ale mnie chłodne mleko pomagało, wprawdzie na samym początku tych dolegliwości, ale zawsze dobre i to.
ale mój zmysł postrzegania trochę stracił na wartości
)