• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka,

katiuszka jeszcze raz buziaki urodzinowe, żeby się spełniały jedno po drugim Twoje marzenia :tak::tak:

kok.o- buziaki dla Ewci - a foty z półroczku gdzie ? ;-):-)

alex
nie zalało Was ?? WIdziałam przed chwilą w TVN24 samochody pływające na parkingach w RŚ:szok:

Życzę Wszystkim Dziewczynkom pięknego słonecznego weekendu:happy:
My lecimy do Biedry a potem jakieś przyjemności rodzinne :tak::-)
Buziaki !!!

Aaa, Olek ma już 7 zębów , 8my w drodze i przemieszcza się po podłodze:shocked2::-D

Ostatnia edycja:
reklama
alex wcinaj się kochana, dzięki za radę,:tak::-) może dlatego na opakowaniu nie ma, żeby podawać rozrzedzone. Ale to wtedy więcej picia mam dawać małemu? Może i tak na początku parę razy dam mu z butelki, żeby do innego smaku się przyzwyczaił, to może lepiej z łyżeczki będzie jadł.:eek:

katiuszka wszystkiego najlepszego, żeby eM kochał Cię do utraty tchu, żeby Julek był zdrowy i grzeczny i Ty żebyś Ty była szczęśliwa!:-)

koko u mnie też ta łyżeczka średnio idzie, ale co raz lepiej mimo wszystko. Mało je łyżeczką, bo się po czasie denerwuje, ale co raz więcej opyla. Dziś w końcu zamiast jabłuszka dostał słoiczek dynie z ziemniakiem i zajadał ładnie. Prawie 1/3 słoiczka zjadł.:szok: To chyba dobrze, nie katiuszka??
koko a do tej pory dawałaś tylko kaszki i kleiki?

Muma kurczę ale u Ciebie postępy, tzn u Olka.:tak:

Ja wróciłam właśnie z pracki troszkę wcześniej, a tu chłopaków nie ma...:eek: Pojechali po sklepach połazić. Tzn oficjalna wersja "na dziewczyny". Ale żadnej do domu nie przyprowadzili...hihihihih:-D
A może przydałaby się do gotowania i ogarnąć mieszkanie???!!!:-D:-D
Dobra idę malować pazura, bo o 17ej wychodzę na imieniny.

heloł

Katiuszka jeszcze raz wszystkiego najlepszego :**** przede wszystkim spełnienia marzeń i zdrowia..

Aaa, Olek ma już 7 zębów , 8my w drodze i przemieszcza się po podłodze:shocked2::-D
:-) a co ten ósmy ząbek na podłodze robi???? ;-):-)
Muma koniecznie zrób fotkę z rozbrajającym uśmiechem Olinka :tak:

rozmawiałam dziś z jedną babką, mamą 3 miesięcznego Oliwierka i wiecie co??? ona już mu ubiera bodziaki 74.. ale to bardziej ze względów wygodnictwa.. bodziak nie jest tak bardzo napięty.. bo Maluch długaśny.. już na całą długość wózka prawie :szok:

a jaki szarmancki uśmiech posyła.. fajne te małe Kawalery ;-):tak::-)

jeszcze raz wszystkim Wam bardzo dziękuję!!!
tere fere czyli mój i Twój mają podobne gusta kulinarne:-D mojemu tez ziemniaki z dynią bardzo podeszły:tak:Dzisiaj dałam mu pierwszy raz obiadek z mięsem, to się chyba nazywało ziemniaki z marchewkę i cielęciną...najpiers się krztusił, znowu za gęste, dolałam 2 łyżeczki wody, przetarłam przez sitko i już poszło:tak: cały słoiczek na raz:eek: trzęsłam gaciami czy mu nic nie będzie...fajnie spał sobie w ogródku az tu nagle obudził się z płaczem...a ja w stresie, że pewnie przez ten obiadek...przyszłiśmy do domu, dalej płacz...z tym, że jak był na rękach to nie płakał, więc chyba nic go nie bolało:cool: noo i okazało się, że nic mu nie jest...tylko głodny:szok::tak: nie wiem...moze większe słoiczki mu dawać...ale chyba nie..niech się do tych przyzwyczai...
Aha...co do tego glutenu...ile tego dawać? tzn. ile razy na tydzień? codzinnie po te pół łyżeczki? i przez jaki czas???
ani@k nooo zobaczysz Twój też będzie fajny Kawaler:tak:
Muma oooo gratulacje dla Olusia!!! prawie 8 zeboli to już nie byle co;-):-) a że się już sam przemieszcza...to już nawet nie wspomnę:-D ranyyyy ale ten czas zapiernicza...dopiero w ciąży byłaś...a tu Młody już zapyla sam:szok::-)
coś to jeszcze chciałam....:eek:
aaaa już wiem....tere fere skoro jesteś już trochę w temacie chrzcin...w co to się teraz ubiera takich kawalerów??? jakies garniturki chyba, nie? weszłam kiedyś na pierwszą z brzegu stronkę sklepu z takimi ubrankami i oczopląsu można dostać:szok: tyle tego, że szok!!!!! masz już coś na oku???
oki, zmykam do obiadku. Wpadnę późnym wieczorkiem!!! i pewnie jutro z rana, zeby sie pożegnać:-p

Tere - moja mała cyckowa, raz dziennie dostaje butlę mm i raz dziennie kaszkę, do tego obiadek lub deserek czy tam jogurcik, przepajam coby zaparć nie miała (wypija różnie od 120 do 240ml herbatki).

Katiuszka - jak dla mnie te garniturki są be, nie lepiej bodziaka i do tego jakieś galotki? (w h&m są bodziaki ala koszula)

a co do glutenu - czytałam artykuł, gdzie dr zaleca jeden miesiąc po łyżeczce glutenu, drugi miesiąc dwie, a jak po tych dwóch się nic nie dzieje to ekspozycję na gluten można uznać za zakończoną pozytywnie i dawać już bez ograniczeń, ja tak robiłam właśnie

Muma - u nas bez tragedii, padało owszem całą noc, ale nie pozalewało, u mojej mamy gorzej (w nocy dom okopywali), ale też da się przeżyć, są jednak domy, gdzie się woda wdarła do środka

8zębów? wow! idzie jak burza!

Ostatnia edycja:
Ani@k no to babka ma giganta!!:szok: Wiesz niektóre dzieci rodzą się prawie 5 kilowe! Moja chrześnica urodziła się 4,6kg i 60cm. To pewnie jak miała 3 miesiące to miała właśnie rozmiar 74.
Kochana a jak Ty się ogólnie czujesz? Jak nogi i kręgosłup?

katiuszka, ale masz "małego głoda" w domku. Jak płacze za jedzonkiem, to daj mu, nie powinien się przejeść taki mały łobuziak. Raczej dzieci same sobie regulują.:-)
Kiedy Ty wracasz do nas?

A co do chrzcin to nawet nic nie oglądałam, wiem tylko, że na pewno nie kupię mu kamizelki do garnituru. Myślę, że body-koszulę mu kupię, krawat i w cocodrilo widziałam różne komplety, spodnie i marynara,ale nie taka w kancik tylko półsportowa. No z tym to jeszcze zobaczę.:-)

Widzę, że alex coś tam podrzuciła z h&m'u.

alex, czyli zaczynasz powoli wprowadzać papki. No to jesteśmy na tym samym etapie. Tylko Twoja Cudeńka większa i raczej szybciej jej pójdzie.:tak:
A gluten,to co to? Po prostu kaszkę z glutenem się podaje?:eek:

Gatto buziaki :***

A my wróciliśmy z imienin. Wesoło było. Dużo ludzi, dużo dzieci, a mój Tymek, mały rodzynek. Jeden chłopczyk i same dziewuchy. Obcałowały go wszędzie! Jemu oczywiście się bardzo podobało.

Ostatnia edycja:
KATIUSZKA wszystkiego najlepszego, duzo milosci i tylko slonecznych dni Ci zycze!
Ja pamietalam caly dzien, ale zaspalam wczoraj i musielismy sie szybko wybierac.

Koncert chlopaki zagrali swietnie, dali czadu, byla tez grupa MECH z Polskie. Jedynie organizacja chaotyczna,ale bylo super!

Wczoraj chcial mnie wyrwac jeden Polak na dyskoteke!!!He he byl w szoku jak mu powiedzialam, ile ma lat-jakos tak podczas rozmwoy wyszlo. Stwierdzil, ze jestem spieta bardzo... G..o prawda, po prostu bylam trzezwa i mialam na sobie sukienke i szpilki, no to bylam dama, co nie?
Ale mi sie trafilo...Bylam w szoku, bo po paru minutach od razu byl tekst czy ja single czy mezatka? Chyba jestem cosik do tylu z tymi rzeczami...

Milego dnia Wam Kochane zycze. u mnie sloneczko piekne swieci.

Muma, Kok.o gratulacje dla Waszych pociech

Pa pa

reklama
Hejka :-)

U nas też piękne słonko:cool::-):tak:

Olek śpi po kaszce a ja ledwo siedzę z kawą, pobudkę dziś mieliśmy o 4.50.. To pewnie sprawka tego ósmego zębola...
Jak się obudzi to na tarasie sobie zorganizujemy zabawy jakieś , póki co M kończy kosić trawę bo za dużo tego na jeden dzień. Bez sensu, że ta trawa tak szybko rośnie;-)

My też papki wsuwamy od 5.5 mca i tylko łyżeczką wszystko i mam wrażenie, że niedługo mi wyrwie tą łyżeczkę i sam będzie jadł- jak ja podaję za wolno to wk.. jest na maksa !!:tak:

Aleksis - A to miałaś wczoraj wesoło !:-D Ale dlaczego byłaś trzeźwa - za kierowcę robiłaś pewnie ?:-);-) A mnie wczoraj wieczorem Karmi złożyło - coraz gorzej już ze mną..

i już coś tam sapie w łóżeczku, ech, nawet kawy spokojnie nie można wypić
MIŁEJ NIEDZIELI !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry