Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jezuuuu ja nie dojdę za tym dzieckiem
chyba, że się całkiem już wypiął na mleko, to dopiero będzie jazda

jarał się pięknie!!! płomienie były na wysokości pierwszego piętra
ewidentnie to było podpalenie...może ktoś chciał się jakiegoś grata pozbyć...albo gówniarze zwędzili, pojeździli i bali się, że dojdą do nich
tu jest wszystko możliwe. W każdym razie ciekawe przedstawienie...szkoda, że o 2 w nocy;-)Dzieki Katiuszka, ja w sumie robie z tego co akurat mam w domuJesli chodzi o buraczkowa, to niektorzy dodaja jablko
wiec dlatego pytalam
![]()

.Dziś przyszłą mi bransoletka na ręke,zamówiła sobie z tej stronki o której wam kiedyś pisałąm NALEMI,dziewczyna CUDA ROBI;-)i dzis mi przyszła własnie pod kolor sukienki z brązem
.....a,dziś krawcowa powiedziałą mi,ze po raz drugi mamą zostanie!!!:-),to już 5 mc.!!a nic po niej nie wiadc jest!!hi hi!!!

. Potem poszliśmy przed blok na plac zabaw, a u nas jest bardzo duży (zwykle koło 80 dzieciaków tam biega, dziś było 40 tylko) no i Tymek śmiał się wniebogłosy do dzieciaków wygłupiających się no i dziewczyny miały radochę. Super było. Ja je chyba adoptuję normalnie. No i nawet nosiły go, przebierały, mleczko dawały, tylko ja usypiałam małego.
Właśnie pojechały.