Witam sie z kawka,
Wspolczuje Wam z tymi zlobkami. I to maja byc wykwalifikowane opiekunki?A nie moga wywietrzyc z rana jak dzieci jeszcze nie ma?E glupie kozy
Jam troche wkurzona, bo mialam rozmowe z szefowa, ktora stwierdzila(i tak to nie moga byc jej opinie bo siedzi w swoim biurze i guzki widzi) ze ja nieobecna jestem, ze mam znowu dac "gaz" jak kiedys... Gowno prawda, po prostu szukam spokoju wewnetrznego i staram sie zachowac work-life balance a nie nakrecac sie robota jak kiedys. Szkoda mi moich nerwow i zoladka. W kazdym razie domyslam sie, kto jej te "madrosci" mogl przekazac i to sobie zapisze w pamieci
Jutro mam nastepna rozmowe(polroczna ocena pracownika) to sie przygotuje i inaczej bedzie to wygladac, a tak zlapala mnie z "lapanki"
Dzis mi sie snilo, ze latalam z podpaska

Ale glupi sen mialam, mam nadzieje, ze sie nie sprawdzi
Syski mnie dalej pobolewaja, pryszcze na czole wykakuja-a to zwyczajowie @objawy sa. Czekam do piatku jak @ nie przyjdzie, to robie testa..Oj, to beda bardzo dlugie 2 dni
Katiuszka gdzie Ty?
Kok.o to fajnie, ze sobie tak dobrze to ze zlobkiem ulozylas. Bedzie dobrze!
Muma Olus przeslodki! Ale lobuziak z niego, to widac od razu! Oby sie Julce podobalo dalej w gimnazjum! A jak pan od WF?Przystojny chociaz czy ma wasa i lysine?
Zuzanka-przetwory gotowe?A jak naleweczka?
Terefere-no to daje Tymek troche do wiwatu... Oby dal Ci sie wysypiac. Daj znac co z tym basenem
Kasica-a Ty gdzie?Spisz czy walczysz w ogrodku?